stuxnet
Üye
Usta bu Galaxy Aplha yı bende incelem şansı buldum çok hoş şık bir telefon fakat bana ekranı çok yetersiz geldi yani 4.7 yerine 5.2 olsaydı çok daha iyi olurdu alıcak olsaydım sırf ekran boyutu yüzünden vazgeçerdimlolipop rom ile belki görürsün s3'te
Bu arada gün olurda s3'ten bıkıp yeni bir cihaz almaya karar verirseniz kesinlikle galaxy alpha almanızı tavsiye ederim muhteşem bir cihaz...
Ama snapdragon 801 alın mutlaka pişman olmazsınız...
Samsung'un bügüne kadar çıkardığı cihazların en şık olanı bu.Usta bu Galaxy Aplha yı bende incelem şansı buldum çok hoş şık bir telefon fakat bana ekranı çok yetersiz geldi yani 4.7 yerine 5.2 olsaydı çok daha iyi olurdu alıcak olsaydım sırf ekran boyutu yüzünden vazgeçerdim
32 gb dahili hafızası var yeterli değil mi?önce benimde hoşuma gittiydi hafıza kart desteği oln-mayınca vazgeçtim
Teşekkürler...
Ayrıca Note 4 romu için Yani 4.4.4 Boeffla Confing ayarları
o zaman zram bellek boyutunu 800'e çek..2 Gündür bu config ayarlarını kullanıyorum usta fakat telefonda gözle görünür bir kasma yaşıyorum özellikle uygulamalara girdiğimde vs. eski config ayarlarına dönüp görüşlerimi tekrar yazıcam
Aziz hocam stock 4.3 romda netherlands mi nordic(NEE) mi onerirsin?o zaman zram bellek boyutunu 800'e çek..
swappiness'ide açıp 95 yap ve açık bırak
Forumda @serdar431 arkadaşımızın açtığı konu var. NEE nordic romu tavsiye ederim konuya bir göz at istersen. Hızlı ve şarj durumu iyi olan bir rom.Aziz hocam stock 4.3 romda netherlands mi nordic(NEE) mi onerirsin?
Hocam ben olumlu sonuçlar almıştım. Ama tam tersi olumsuz sonuçlar alanda bir hayli fazla olduğunu görüyorum.bu config ayarlari kasmaya ve stabilite bozulmasina sebep oluyor,biraz once bende default ayarlara geri dondum aziz hocam
Forumda @serdar431 arkadaşımızın açtığı konu var. NEE nordic romu tavsiye ederim konuya bir göz at istersen. Hızlı ve şarj durumu iyi olan bir rom.
Hocam ben olumlu sonuçlar almıştım. Ama tam tersi olumsuz sonuçlar alanda bir hayli fazla olduğunu görüyorum.
Note 4 v3 ile birlikte şimdiye kadar hiçbir yerde paylaşmadığım Confing ayarları var Paylaşımda bulunacağım.Biraz karışık olduğu için konusunuda açacağım.
Ayrıca overlock ayarları falanda var tabi şarj içinde gerekli ayarlarda mevcut
Aziz kardeşim s3 de şarjım tam dolduktan donra sarjdan çektiğimde 1 dk sonra bi bakıyorum 98 olmuş pil durumuna baktim cihaz boşta 27 harcıyor alphadada bu sorun var mı yoksa s3 demi olan sorundur bu acabao zaman zram bellek boyutunu 800'e çek..
Bırak alpha'yı s3 var kullandığım ondada böyle bir sorun yok.Aziz kardeşim s3 de şarjım tam dolduktan donra sarjdan çektiğimde 1 dk sonra bi bakıyorum 98 olmuş pil durumuna baktim cihaz boşta 27 harcıyor alphadada bu sorun var mı yoksa s3 demi olan sorundur bu acaba
hm anladım aziz kardeşim 4.3 dede bu sorun vardı ama sadece 4.4.2 de değildi arkadaşlar sizlerdede oluyor mu böyleBırak alpha'yı s3 var kullandığım ondada böyle bir sorun yok.
Arka planda çalışan uygulamaları devre dışı bırak. Sınırlandır ya da 1 işlem falan yap tercih senin
aziz kardeşim sendeki s3de arkaplan işlemini kısıtladın mı pekiBırak alpha'yı s3 var kullandığım ondada böyle bir sorun yok.
Arka planda çalışan uygulamaları devre dışı bırak. Sınırlandır ya da 1 işlem falan yap tercih senin
zaten bu ayarlarla kullanıyorum eski ayarlara dönünce telefon rahatladı kasma problemi gitti v3 ve lolipop bekliyoruz senden..o zaman zram bellek boyutunu 800'e çek..
Hocam eski ayarlar nedir ??zaten bu ayarlarla kullanıyorum eski ayarlara dönünce telefon rahatladı kasma problemi gitti v3 ve lolipop bekliyoruz senden..
zaten bu ayarlarla kullanıyorum eski ayarlara dönünce telefon rahatladı kasma problemi gitti v3 ve lolipop bekliyoruz senden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?