Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
yok güldürdün beni halil allah da seni güldürsün adanasporluyum
funny_halil
Üye
Adana mi Osmaniye liyim ben de
helppo
Üye
ne yani toprağım hemşo değilmiyiz daha 3 gün önce Osmaniye geçtim
funny_halil
Üye
@aziz04 hocam tlf açılırken de samsung yazısı çıkarken bot ekranındayken arkaya ATATÜRK BAYRAK resmi arka fona Dağ başını duman almış koy bi de tamam MILLI ROM umuz oldu..Ben 5 dk 1 aç kapa yaparım hem tlf kendine gelir ....
ha şimdi oldu toprağım Osmaniye nin en çok sevdiğim yönü süküneti
funny_halil
Üye
Yarın alttan 3 senedir veremediğim dersin finali var vizeden 20 aldım ama buaradayım daha işte ROM aşkı buuu
helppo
Üye
hemşo bu rom da aziz gibi bir usta var benim isteğimi kırmayan koskoca aziz var bir sonraki versyonda htc nin çok sevdiğim hava ve saati yapacak bana bak görecen aziz bile sonrakini çok sevecek
ossimone
Üye
bildirim ve gelen arama ses seviyesi düzeyi düşük az geliyor aziz hocam çaresi var mı yada bir şeyi mi yanlış yaptım acaba ??
hemşo bu rom da aziz gibi bir usta var benim isteğimi kırmayan koskoca aziz var bir sonraki versyonda htc nin çok sevdiğim hava ve saati yapacak bana bak görecen aziz bile sonrakini çok sevecek