Avea 3G Nerelerde çekiyor? Kendi bölgenizi yazın!!

Sponsorlu Bağlantılar

kahya37

Üye
Urfanın hiç biyerinde yok

petro-24

Üye
Avea'ya yazıklar olsun.Hemen hemen hiç bir yerde 3G yok.Bu avea çalışanları lisansı aldıktan sonra 7-8 aydır ne yapıyorlar acaba?Millet 4G'ye geçiyor(ABD) bizim avea uyuyor resmen.Ha bir de Avea sanki Türkiye'nin her yerinde 3G'si varmış gibi Mobil Tv'yi günlük evet günlük 5 TL yapmış.Yani ayda 150 TL yapar.Ben o parayla taksitle en kral LCD TV alırım.Avea resmen Türk milletiyle dalga geçiyor.Ya da ülkenin ekonomik şartlarını bilmiyor..

GORAX

GORAX

Üye
İzmir kordonda konakta şehir merkezinde cekiyor...Gercektende sınıfta kaldı...Benim tavsiyem Vodafone gecin...Sabancı dediği gibi adamlar zaten yıllardır bu işi biliyor...Avea 3G sınıfta kaldı!

careem

careem

Üye
ulen avea adamlar 81 ilde başlattı izmir gibi bi yerde avea 3G yok

HUYSUZ PRENS

Üye
ya arkdaşım izmirde var...Çou yerde hatta çeşmede bile çekiyorr....Otobandada çekiyor...Ilıca ıldır yolundada çekiyor...Nasıl çekmiyor sizinki hayret ediyorum...Siz ayarlarınız gözden geçirin bence...

ibdeer

Üye
hatay iskenderun çekiyor anakya çekiyor yayladağı niye yok nie çekmio yha :((

careem

careem

Üye
ya arkdaşım izmirde var...Çou yerde hatta çeşmede bile çekiyorr....Otobandada çekiyor...Ilıca ıldır yolundada çekiyor...Nasıl çekmiyor sizinki hayret ediyorum...Siz ayarlarınız gözden geçirin bence...

ayarlarımda bi eksik olduğunu sanmıorum ama olabilirde ne tür ayarlar var bilgilendirirsen sevinirim ben izmir bucadayım ve 3G den faydalanamıorum izmirde çeken diyende var çekmeyen diyende tam olarak bende bilmiorum ama burda malesef kullanamıoyorum

HUYSUZ PRENS

Üye
şebeke modunu çift mod seçtiysen ve aveadan başvur yaptıysan çekmesi lazım...Çünkü ben manisa girişinden çeşmeye kadar gittim...Bornova alsancak...vs.. neredeyse heryerde çekiyrdu...gözmden kaçan yer yoksa..

careem

careem

Üye
şebeke modunu çift mod seçtiysen ve aveadan başvur yaptıysan çekmesi lazım...Çünkü ben manisa girişinden çeşmeye kadar gittim...Bornova alsancak...vs.. neredeyse heryerde çekiyrdu...gözmden kaçan yer yoksa..

aynen dediğin şekilde yapmıştım şebeke seçimini ama 3G çalışmıyordu daha az önce şebeke moduna girdim gene baktım UMTS diye bi şeçenek daha var onu seçtim oldu 3G çekiyor şuan denedim hemen gayette net gerçi evin içinde görüntü götüleşiyor balkonda cam gibiydi vala ;)

ybaycan

Üye
balıkesir de yok

Yuksek_Doz

Üye
Aydın-Kuyucak 3G yok

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
:megafon:ısparta ve şok ne yazik ki yok :nono::nono::nono::mahcup:3g var telde kullanmıyoruz.En ucuz ve iisini düşünürsek vodafone bnce hem ıspartada var

fantom51

Üye
niğde de yok

--------------- Ekleme ---------------

kayseri e. bağlaları selçuklu mah yok çervril köyünde var

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
of yaf, manisada d yok 3g ve çok sinir bozucu bi durum.. telefonumda 3g war ama daha kullanmak nasip olmadı.. :@

HUYSUZ PRENS

Üye
evet bir gelse manisaya...

KuCuKKoYLu

KuCuKKoYLu

Üye
Yenibosnada var!
Küççükköyde yok!
Gazi mahhallesinde var!

mcrenard

Üye
Ankara Batıkent çok az çekiyor çift modda ise GSM kullanabiliyorsunuz..

evanradieva

evanradieva

Üye
mersin merkezde yok lanet olası 3.sınıf kıytırık operatör 3g paketi aldım 40 kntrum bosa gitti haram olsun:@

byneo

Üye
D.bakır Merkez Var Hemde Acaba Çekmior Diyenler Şebeke Ayarından UMTS yİmi Aktifleştirmemişler? Çünkü 81 İl Diorlar

Üst Alt