Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avea 3G Nerelerde çekiyor? Kendi bölgenizi yazın!!
Evet Erzincan nedendir bilmiyorum ilk 15 sehire dahil
HUYSUZ PRENS
Üye
dostum izmirde çekiyor valla ben yazdım...Manisa girişinden tut alsancak fuara kadar heryerde çekiyor...ama balçova inciraltında falan denemedim ve konaktada...oraları bilemem ama sen ayarlarını kontrol et...
AsİKaNkA58
Üye
sivas tada yok avea bayisi 2-3 aya gelir dedi
petro-24
Üye
Şanlıurfa'da da yok.Merak ettim Avea 3G teknolojisi Türkiye'de kaç merkezde var?Türkiye'ye 3G gelmesine geldi de bizim operatörler bu konuda sınıfta kaldı( Bu adamlar 6 aydır ne yapıyor peki!)
darülmendep
Üye
Erzincan'da yok ki. Bi arkadaş ilk 15'e girmiş dedi ama malesef Erzincan'da yok
selçuk_354
Üye
nasıl izmirde yok bnm çekio izmirde konakta bi tane werici war buca hatay gültepe tepecikl bornova evka 1 evka 2 fln nerdeyse heryerde çekior
arven_005
Üye
konya meram tarafında çekiyo( salonda çekmio odamda çekior )
maniactolga
Üye
Turkcell ve Vodafone 3G heryerde çekiyorda Avea yok. numaramı taşıdğıma pişman oldum...
gazbakkal
Üye
Aveadasn vodafone geçtim İstanbul(Esenyurt) Yok Merkezinde var ama örnek mah. lede yok ve istanbulun Boğazköy,Bahçeşehir Yenikent Esenkent YOK
OGUZHAN432
Üye
aveayı aradım dedim niye telim çekmiyor dediki hangi bölgedesiniz bende kocaeli dedim maalesegf orda hizmet veremiyoruz dedi
HUYSUZ PRENS
Üye
bende izmirde çekiyor dedim ama bir arkadaş çekmiyor demiş
mehmet8586
Üye
İzmir-Torbalı da yok
hakanhaskanli
Üye
Malatya Merkez Avea 3G yokk:S:S
oguzh3n
Üye
rİze merkeZ çekiYorr..xD
yusuf_0264
Üye
Kayseri merkezde yok ama kayseri erkilet yani dağlık alan köylerin olduğu yerde çok acaip
metboy38
Üye
kayseri tomarza culha köyü 3g var avea
ibrahimibil
Üye
Muğla da yok!30 temmuz da da yoktu.Şimdi de yok.
Bitek yerden çekiyo polis lojmanlarnının ordan
kanlikilic
Üye
Ankara Keçiören Ful Çekiyor
darülmendep
Üye
ERZİNCAN YOK
darkboy_77
Üye
Yalova çiftlikköy de yok.Ama ta dağın başında Geyikdere köyünde çekiyor anlamadım gitti