Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Yakışıklı çıkmadım!!!! Zaten yakışıklıyım (h) :D

Birleşik arap emirlikleri hakkında pek bilgim yok ama hemen örenebilirm...

Heyyt be :D Araplar nasıldır bilmem ama Turist olarak Türkiye'ye gelenlerin %99 çok pisler.Yani kendileri değil terbiyesizlik açısından.Bazı otellere -Türkiye'de bile rastladım böylesine- Türkler ve Araplar alınmıyor -.-

cukuleaks

Üye
Keyfe Hâl (Arapça : Nasılsın?)
Watashi wa toruko jin desu (Japonca: Türküm :D)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Heyyt be :D Araplar nasıldır bilmem ama Turist olarak Türkiye'ye gelenlerin %99 çok pisler.Yani kendileri değil terbiyesizlik açısından.Bazı otellere -Türkiye'de bile rastladım böylesine- Türkler ve Araplar alınmıyor -.-

benim gördüklerimin çoğu temizdi. Sağlık olsun :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
kim kızdırdı paki yi çabuk çıksın orta :sopa:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Keyfe Hâl (Arapça : Nasılsın?)
Watashi wa toruko jin desu (Japonca: Türküm :D)
#wow

geçen gün camiye gittim bi Arap teravih kılınacak mı dedi. Ben de Yes dedim. konuşmaya konuşmaya Arapça bildiğimi de unutmuşum :D

paki96

paki96

Üye
Oruca kaldı 30 dk

man20

man20

Üye
paki bilgileri değiştirmiş ama tam değiştirmemiş bu seferde erkekler ve kadınlar yapmış ilgilendiklerine :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Konuyu değiştirmece vol.bilmemkaç.Japon'lar çok sevimli geliyorlar bana -.- Severim japonları heleki manga-anime kültürler miss

paki96

paki96

Üye
Hehe cok komk :zzz:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
paki bilgileri değiştirmiş ama tam değiştirmemiş bu seferde erkekler ve kadınlar yapmış ilgilendiklerine :D

Ne bulursa demekki :ehe Sende iyice profesyonel sapığa bağladın çık çocuğun profilinden :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: man20

cukuleaks

Üye

İŞTE BEN BUNDAN NEFRET EDİYORUM!! Bakın o pis dedikleriniz tamamen yabancılar. Bakın şöyle izah edeyim. mekkede insanlar yemek açısından felan filan %99 u çok dağınık ve pisler. Ve hemen'' araplar çok pis'' Peki şöyle bişey diyeyim. Mekkede bulunan arap sayısı %5. Araplar medinede. Medinedede arap sayısı %80 . Ve hepsi temiz tıraşlı , tertemiz elbiseli modern, hepsi ingilizce konuşmayı biliyor. Hepsi lüks , limuzinle jiplerle gezioalr ve zzenginler. İşte sizin o siyah pis die bildiklerinşz pakistanlı , afrikalı ,bangladeşli vsvs . neyse şimdi iftar var iftardan sonra gene gelicem konuya :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
güldürüyon lan bizi

- - - Eklendi - - -

İŞTE BEN BUNDAN NEFRET EDİYORUM!! Bakın o pis dedikleriniz tamamen yabancılar. Bakın şöyle izah edeyim. mekkede insanlar yemek açısından felan filan %99 u çok dağınık ve pisler. Ve hemen'' araplar çok pis'' Peki şöyle bişey diyeyim. Mekkede bulunan arap sayısı %5. Araplar medinede. Medinedede arap sayısı %80 . Ve hepsi temiz tıraşlı , tertemiz elbiseli modern, hepsi ingilizce konuşmayı biliyor. Hepsi lüks , limuzinle jiplerle gezioalr ve zzenginler. İşte sizin o siyah pis die bildiklerinşz pakistanlı , afrikalı ,bangladeşli vsvs . neyse şimdi iftar var iftardan sonra gene gelicem konuya :)
ismail patladı

• Beğen

cukuleaks

Üye

#wow

geçen gün camiye gittim bi Arap teravih kılınacak mı dedi. Ben de Yes dedim. konuşmaya konuşmaya Arapça bildiğimi de unutmuşum :D
Böyle diyerek arapça bildiğini ima etmeye çalıştın :D

• Beğen
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt