cukuleaks
Üye
Aleyküm Selamselamün aleyküm beyler
Aleyküm Selamselamün aleyküm beyler
urfa apaçileri çekilmiyo ya
O apaçileri alıcan vurucan kırbacı![]()
Yakışıklı çıkmadım!!!! Zaten yakışıklıyım![]()
Birleşik arap emirlikleri hakkında pek bilgim yok ama hemen örenebilirm...
Araplar nasıldır bilmem ama Turist olarak Türkiye'ye gelenlerin %99 çok pisler.Yani kendileri değil terbiyesizlik açısından.Bazı otellere -Türkiye'de bile rastladım böylesine- Türkler ve Araplar alınmıyor -.-ben çağırdım
muhammed de gelmiş![]()

Heyyt beAraplar nasıldır bilmem ama Turist olarak Türkiye'ye gelenlerin %99 çok pisler.Yani kendileri değil terbiyesizlik açısından.Bazı otellere -Türkiye'de bile rastladım böylesine- Türkler ve Araplar alınmıyor -.-

#wowKeyfe Hâl (Arapça : Nasılsın?)
Watashi wa toruko jin desu (Japonca: Türküm)

paki bilgileri değiştirmiş ama tam değiştirmemiş bu seferde erkekler ve kadınlar yapmış ilgilendiklerine![]()
Konuyu değiştirmece vol.bilmemkaç.Japon'lar çok sevimli geliyorlar bana -.- Severim japonları heleki manga-anime kültürler miss

gördüm bide evde oturan mallar bğn yazmışpaki bilgileri değiştirmiş ama tam değiştirmemiş bu seferde erkekler ve kadınlar yapmış ilgilendiklerine![]()
paki bilgileri değiştirmiş ama tam değiştirmemiş bu seferde erkekler ve kadınlar yapmış ilgilendiklerine![]()
Sende iyice profesyonel sapığa bağladın çık çocuğun profilinden 
Heyyt beAraplar nasıldır bilmem ama Turist olarak Türkiye'ye gelenlerin %99 çok pisler.Yani kendileri değil terbiyesizlik açısından.Bazı otellere -Türkiye'de bile rastladım böylesine- Türkler ve Araplar alınmıyor -.-

güldürüyon lan biziHehe cok komk![]()
ismail patladı
İŞTE BEN BUNDAN NEFRET EDİYORUM!! Bakın o pis dedikleriniz tamamen yabancılar. Bakın şöyle izah edeyim. mekkede insanlar yemek açısından felan filan %99 u çok dağınık ve pisler. Ve hemen'' araplar çok pis'' Peki şöyle bişey diyeyim. Mekkede bulunan arap sayısı %5. Araplar medinede. Medinedede arap sayısı %80 . Ve hepsi temiz tıraşlı , tertemiz elbiseli modern, hepsi ingilizce konuşmayı biliyor. Hepsi lüks , limuzinle jiplerle gezioalr ve zzenginler. İşte sizin o siyah pis die bildiklerinşz pakistanlı , afrikalı ,bangladeşli vsvs . neyse şimdi iftar var iftardan sonra gene gelicem konuya![]()
şu adresi verin ben de bakayım
- - - Eklendi - - -
Sumo![]()

Böyle diyerek arapça bildiğini ima etmeye çalıştın
#wow
geçen gün camiye gittim bi Arap teravih kılınacak mı dedi. Ben de Yes dedim. konuşmaya konuşmaya Arapça bildiğimi de unutmuşum![]()