cukuleaks
Üye
Konu tutar diyon konuyu dışlıyon abi mantık hatası....bu konu tutar keşke konu dışında olsaydı
Konu tutar diyon konuyu dışlıyon abi mantık hatası....bu konu tutar keşke konu dışında olsaydı
bu konu tutar keşke konu dışında olsaydı

ne fark eder
Eniştem![]()
konu gececilere benzemişgerçi gececileri kimse geçemez ben bi msj atiyim demiştim 3 sayfa ileri gitmişti. oha bune hız demiştim ogün
![]()

Ya yok hepimiz türküz. Sadece teyzem arap biriyle evlendi bukadar basitamcası arapsa babasıda araptır ve kendiside ama ismail de öyle bi tip yok
Hemde has türküm. Dedim ya manavım. Biyerden biyere göç yok türk orjinal yani 
nerelisin
Benimde eniştem amerikan ama nasıl amerikan anlamıyorum Türkiye'ye benden daha çok alıştı adam.Birde zenci var uzak uzak akrabam.Bizim sülale biraz geniştir aşiret gibi.
Konu tutar diyon konuyu dışlıyon abi mantık hatası....

amcası arapsa babasıda araptır ve kendiside ama ismail de öyle bi tip yok
beyaz Araplar da var ama İsmail benzemiyo onlara.şuan turk vatandası oldugu icn olabilirmi
bu iyiydi yönetici kardeşmanavlıkla ne alaka
Ya yok hepimiz türküz. Sadece teyzem arap biriyle evlendi bukadar basitHemde has türküm. Dedim ya manavım. Biyerden biyere göç yok türk orjinal yani
![]()

Böyle giderse sayfayı flooder ile hacklicemkonu gececilere benzemişgerçi gececileri kimse geçemez ben bi msj atiyim demiştim 3 sayfa ileri gitmişti. oha bune hız demiştim ogün
![]()

Benimde eniştem amerikan ama nasıl amerikan anlamıyorum Türkiye'ye benden daha çok alıştı adam.Birde zenci var uzak uzak akrabam.Bizim sülale biraz geniştir aşiret gibi.

gel sende bu arada senin gerçek adın nekonu ve içerik kaymış![]()
ohooo abi sen bilmiosun . Boşnak var laz var çerkez var birde manav var. Yeni öreniyosun galba
manavlıkla ne alaka![]()

senden beklenir ismail
Böyle giderse sayfayı flooder ile hacklicem![]()
meslek olarak anladım
ohooo abi sen bilmiosun . Boşnak var laz var çerkez var birde manav var. Yeni öreniyosun galba![]()

nerelisin
meslek olarak anladım![]()

senden beklenir ismail
- - - Eklendi - - -

Beyaz araplar derken ? Araplar zaten beyazlar. Siyah olanlar afrikalı. Suudi Araplar asıl araplardır. Ve nedense herkes arapları çok pis die biliorlar ama inanın bizden temizler. Hepside çok modernler ve %90 ı ingilizce biliyor...
beyaz Araplar da var ama İsmail benzemiyo onlara.
bu iyiydi yönetici kardeş
anladım
Kastamonu'lum ama kastamonu'lu değilim.Yani bizim köy ve çevresi tam kastamonulu değil.Köyde dağın içinde bildiğin.Boludalarmış zamanında daha sonra bolu beyinin gazabından kaçıp dağın içlerine yerleşmişler.Boluyada başka bir yerden oraya da başka bir yerden.Çok karışık ya.
kastamonu zonguldak çok göç verdi yurtdışınaİntihar ....
gel sende bu arada senin gerçek adın ne