Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

İŞTE BEN BUNDAN NEFRET EDİYORUM!! Bakın o pis dedikleriniz tamamen yabancılar. Bakın şöyle izah edeyim. mekkede insanlar yemek açısından felan filan %99 u çok dağınık ve pisler. Ve hemen'' araplar çok pis'' Peki şöyle bişey diyeyim. Mekkede bulunan arap sayısı %5. Araplar medinede. Medinedede arap sayısı %80 . Ve hepsi temiz tıraşlı , tertemiz elbiseli modern, hepsi ingilizce konuşmayı biliyor. Hepsi lüks , limuzinle jiplerle gezioalr ve zzenginler. İşte sizin o siyah pis die bildiklerinşz pakistanlı , afrikalı ,bangladeşli vsvs . neyse şimdi iftar var iftardan sonra gene gelicem konuya :)

ammice öğrendin mi sen?

paki96

paki96

Üye
:vur:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

İŞTE BEN BUNDAN NEFRET EDİYORUM!! Bakın o pis dedikleriniz tamamen yabancılar. Bakın şöyle izah edeyim. mekkede insanlar yemek açısından felan filan %99 u çok dağınık ve pisler. Ve hemen'' araplar çok pis'' Peki şöyle bişey diyeyim. Mekkede bulunan arap sayısı %5. Araplar medinede. Medinedede arap sayısı %80 . Ve hepsi temiz tıraşlı , tertemiz elbiseli modern, hepsi ingilizce konuşmayı biliyor. Hepsi lüks , limuzinle jiplerle gezioalr ve zzenginler. İşte sizin o siyah pis die bildiklerinşz pakistanlı , afrikalı ,bangladeşli vsvs . neyse şimdi iftar var iftardan sonra gene gelicem konuya :)

Kardeşim pis olarak kişisel temizliğinden bahsetmedim.Saygısızlığından duyarsızlığından bahsettim ki Türkiye'ye gelen yüzlerce arap ile tanışmışımdır çoğu öyle idi.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Metin 2 oynuyormuş ben gidiyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
jackalmami

jackalmami

Üye
gençler ben konudan muafım kusura bakmayın işim başımdan aşkın şuan hadi hepinize hayırlı akşamlar. Bu arada
furkan, anladın sen onu :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:bye2:

cukuleaks

Üye

Kardeşim pis olarak kişisel temizliğinden bahsetmedim.Saygısızlığından duyarsızlığından bahsettim ki Türkiye'ye gelen yüzlerce arap ile tanışmışımdır çoğu öyle idi.
Bende bütün açılardan dedim temiz die. Saygı sevgi terbiye. Beni devamlı uyarıolar böle yapılmaz böle edilmez i elbisenin şurası pis , büyüklerine yer ver diye. Her yönden temiz araplar. Ama filmlerde vs vs şeylerde araplar geri kafalı eski kültür , yeni hiçbirşeyi bilmeyen ve medeniyetten haberi olmayan die gösterilior. Emin olun çoğu bizden daha modern ve medeni... Bunu kötü bişe olsun die değil bilgi olsun die sölüyorum.. :)

paki96

paki96

Üye
Beyler bayanlar merdivenden kayanlar siz nden benle ugrasıyonuz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
metin2 miş peki metin1 varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt