emre_doner
Üye
şimdiden hoşgeldin aramıza,hayırlı olsunBende yarın sipariş vericem inşAllah şuan Windows 8.1 Update1 SingleLanguage X86&X64 versiyonunu indiriyorum .. N11'de ki satıcıdan alıcam inşAllah sorunsuz gelir makina arkadaşlar..
şimdiden hoşgeldin aramıza,hayırlı olsunBende yarın sipariş vericem inşAllah şuan Windows 8.1 Update1 SingleLanguage X86&X64 versiyonunu indiriyorum .. N11'de ki satıcıdan alıcam inşAllah sorunsuz gelir makina arkadaşlar..
Bu Arada Single Language Önermiyorum. O Bilgisayarı Windows 8 Gelen Bilgisayarlar Için. Pro veya Benim Kullandığım Enterprise Öneririm. 
Modemin Fişini Çek Bir Daha Tak Bizim Arkadaşın Bir Bilgisayarında Öyle Çözmüştük Olmazsa Modemin Kanal Ayarlarını Değiştirip Dene@ByKatre pcdepoyu demeseydin şimdi 750 mliyi alacaktım Sağol dostumasus aldım bende model Asus N550JK CN090H yardımların için
1 sorun var yalnız telefondan kendi modemime wifi ile bağlanırken asus pc de bağlanmıyor daha doğrusu benim modemi wifi görmüyor başka wifileri görüyor sebebini anlamadım eski pc yi açtım oda modemimi görüyor bu konuda bilginiz var mı?
Etkinleştirme YapArkadaşlar benim pc dede single language yazısı duruyor sağ alt köşede bu yazıyı nasıl götürebilirim?
Benim Ne Yardımım Oldu Anlamadım. Aldığının Özellikleri Nedir.@ByKatre pcdepoyu demeseydin şimdi 750 mliyi alacaktım Sağol dostumasus aldım bende model Asus N550JK CN090H yardımların için
1 sorun var yalnız telefondan kendi modemime wifi ile bağlanırken asus pc de bağlanmıyor daha doğrusu benim modemi wifi görmüyor başka wifileri görüyor sebebini anlamadım eski pc yi açtım oda modemimi görüyor bu konuda bilginiz var mı?
Şöyle pc depo sitesini doymamıştım duymuş oldumModemin Fişini Çek Bir Daha Tak Bizim Arkadaşın Bir Bilgisayarında Öyle Çözmüştük Olmazsa Modemin Kanal Ayarlarını Değiştirip Dene
Etkinleştirme Yap
Benim Ne Yardımım Oldu Anlamadım. Aldığının Özellikleri Nedir.

Sevindim Gökhan Abi Sorunun Çözüldüğünee bunlar nereden alınacak diye bir soru sordular ev adresi verdim sonra 2 saat içinde e mailinizi kontrol edin falan dedi ingilzice tamam o kadar. bana sabah ki müşteri temsilcisi ürün arıza kaydı yapın size bir kod gelecek onunla gidin kargocuya teslim edin demişti. nereye teslim edilecek dse anlarımda nereden alınacak sorusu sormuşlar :/ ve kod mod yok şu anda
Edit:Beyler garantiye yollamaktan kurtuldum. İntel ekran kartını güncellemeyenlere güncellemelerini tavsiye ederim. bir arkadaş team dan bağlanıp onu güncelledi işlem tamamdır artık sıkıntı çıkmıyor yehhuuuhard disk sesi de arada bir geldiği için anca bir sorun olursa öyle veririm
![]()
Kaç Paraya Aldın Baya Iyi Gibi Özellikleri Işlemci FalanŞöyle pc depo sitesini doymamıştım duymuş oldum
Özellikleri
Gtx 850m---> pc depoyu bilmeseydim 750m alacaktım
16gb ram

Ben 3000 e aldım ertesi gün 3300 oldu malum dolar yükseldiSevindim Gökhan Abi Sorunun Çözüldüğüne
Kaç Paraya Aldın Baya Iyi Gibi Özellikleri Işlemci Falan![]()

naptın sen yaBen 3000 e aldım ertesi gün 3300 oldu malum dolar yükseldi![]()
kesinlikle bildiğin toshiba hard diskevet fan sessiz çalıştığı için hard disk sesinin duyulması normal gibi
Valla İnternete Girme Fırsatım Oldu. Modelin Kronik Sorunu Derken Ben Görmedim Şu An Sorunsuz Watch Dogs, Pes 13, GTA4, Crysis 3, Need For Speed Serisi Kasmadan Oynayabiliyorum. Hard Disk Sesi Derken Fan Çok Sessiz Çalıştığı Için Bize Ses Geliyormuş Gibi Geliyor. Çok Az Miktar Ses Var. Geri Kalan Her Şey Iyi.Bu Arada Single Language Önermiyorum. O Bilgisayarı Windows 8 Gelen Bilgisayarlar Için. Pro veya Benim Kullandığım Enterprise Öneririm.
![]()
o OEM Bilgisayarlar için o yüzden sıkıntı olmasın diye dedim neyse dene bakalımSingle Language'ın neyi var anlamadım buda Win 8.1 sonuçta![]()
Harddiskten hafif tık tık diye ses gelmesi normal arkadaşlar 5400 rmp disk var içinde sonuçta benim 2009 yılında aldığım Samsung'dan da aldığımdan beri hafif hafif ses geliyor notebookların çoğunda bu böyledir takmayın bu kadar..
sıkıntı olmaz indir sonu 305 olan dosyayı usb ye at sonra güncelle çok basitArkadaşlar açılırken asus logosu çıkması için biosu güncelleyeceğim fakat risk var mı? Risk almak istemiyorum çünkü. Birde elektrikler kesilirse şarjdan yapmaya devam eder değil mi? Nasıl usb hazırlayacağım falan anlamıyorum bu işlerden pek. Asus logosuna kafayı taktım![]()