Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
ben yandex kullanıyorum,gayette memnunum.chrome ve yandex'ten şaşmam :)
Sen hiç Opera kullanmadın sanırım hocam :) İşlemciyi en az harcayan Opera çok seri ve kullanışlı. Hem başlat ekranında benzeyen hızlı erişim sayfası var. Mükemmel ie ve opera var bende.
Koleksiyon yapmışsınız resmen :ehe

Arkadaşlar asus x550ln-xo007d alacak varsa fikrini bu bilgisayarla değiştirsin. Çünkü i7 ultrabook i5 ise gerçek mobil işlemci olduğu için i5 işlemcinin performansı daha yüksek. Ayrıca GTX 850M var.
Harika yeni mi çıkmış ki?

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

emre_doner

emre_doner

Üye
Sen hiç Opera kullanmadın sanırım hocam :) İşlemciyi en az harcayan Opera çok seri ve kullanışlı. Hem başlat ekranında benzeyen hızlı erişim sayfası var. Mükemmel ie ve opera var bende.
deniyelim o zaman ;)

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
bende opera kullnaıyorum. çok güzel bu pc bi harika ya üstelik gtx850 işlemcisi i7 genel olarak i5 ten iyi diyeme ama gpuboss ta h işlemciler önde kesinlikle daha iyi :ok2:

emre_doner

emre_doner

Üye
bizimkinin i7 li modeline bu paraya alanlara koymuştur bence valla :) ghz ve ekran kartı yeter...

TeKnoArda

Üye
i7 4500u işlemciden daha iyi. keşke biraz daha bekliyip bunu alsaydım :vur Neyse oyun delisi değilim işimi görüyor :) Asus x550ln-xo007d almadığım için sorun yok :bleh:

• Beğen

TeKnoArda

Üye
Son zamanlarda asus tam fiyat performans ürünleri yapıyor. :dance:

Son düzenleme:
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: TeKnoArda
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@ByKatre pcdepoyu demeseydin şimdi 750 mliyi alacaktım Sağol dostum :) asus aldım bende model Asus N550JK CN090H yardımların için :tşk: 1 sorun var yalnız telefondan kendi modemime wifi ile bağlanırken asus pc de bağlanmıyor daha doğrusu benim modemi wifi görmüyor başka wifileri görüyor sebebini anlamadım eski pc yi açtım oda modemimi görüyor bu konuda bilginiz var mı?

cgokhans

cgokhans

Üye
Müşteri hizmetlerini aradım adamın bana verdiği cevaba bak ya battlefield oyunlarına grafik işlemciniz yeterli olmayabilir :/ daha adamlar bilgisayarlarının kuvvetini bilmiyorum. forum oluşturun yollayın dediler.

The Shadow

The Shadow

Üye
@ByKatre pcdepoyu demeseydin şimdi 750 mliyi alacaktım Sağol dostum :) asus aldım bende model Asus N550JK CN090H yardımların için :tşk: 1 sorun var yalnız telefondan kendi modemime wifi ile bağlanırken asus pc de bağlanmıyor daha doğrusu benim modemi wifi görmüyor başka wifileri görüyor sebebini anlamadım eski pc yi açtım oda modemimi görüyor bu konuda bilginiz var mı?
Hayirli olsun baron :D Bi biz kaldik...

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Crysis 3 harika bir oyunmuş ya:alkis

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayirli olsun baron :D Bi biz kaldik...
Bu kadar kötü müşteri hizmeti yok azarladı beni resmen gittim şikayet var com a şikayet ettim.
Şimdi aradım sen nasıl baronla böyle konşursun falan diyince meşgule aldılar. :ehe

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Müşteri hizmetlerini aradım adamın bana verdiği cevaba bak ya battlefield oyunlarına grafik işlemciniz yeterli olmayabilir :/ daha adamlar bilgisayarlarının kuvvetini bilmiyorum. forum oluşturun yollayın dediler.
Adamlar sattığı şeyi bilmiyor daha

• Beğen
Tepkiler: cgokhans
cgokhans

cgokhans

Üye
Adamlar sattığı şeyi bilmiyor daha
arıza kaydı girdim de bunlar şimdi gelip benim evimden mi alacaklar ürünü? ya kutusu duruyor da o baloncuklu poşetini atmıştım sıkıntı olur mu ki? Bir de değişim talebimiz olamaz di mi 1 ay 6 gün olmuş alalı da.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
arıza kaydı girdim de bunlar şimdi gelip benim evimden mi alacaklar ürünü? ya kutusu duruyor da o baloncuklu poşetini atmıştım sıkıntı olur mu ki? Bir de değişim talebimiz olamaz di mi 1 ay 6 gün olmuş alalı da.
Valla hicbir fikrim yok evinden alacaklarını sanmıyorum

cgokhans

cgokhans

Üye
Valla hicbir fikrim yok evinden alacaklarını sanmıyorum
e bunlar nereden alınacak diye bir soru sordular ev adresi verdim sonra 2 saat içinde e mailinizi kontrol edin falan dedi ingilzice tamam o kadar. bana sabah ki müşteri temsilcisi ürün arıza kaydı yapın size bir kod gelecek onunla gidin kargocuya teslim edin demişti. nereye teslim edilecek dse anlarımda nereden alınacak sorusu sormuşlar :/ ve kod mod yok şu anda

Edit:Beyler garantiye yollamaktan kurtuldum. İntel ekran kartını güncellemeyenlere güncellemelerini tavsiye ederim. bir arkadaş team dan bağlanıp onu güncelledi işlem tamamdır artık sıkıntı çıkmıyor yehhuuu :) hard disk sesi de arada bir geldiği için anca bir sorun olursa öyle veririm :)

Son düzenleme:
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
e bunlar nereden alınacak diye bir soru sordular ev adresi verdim sonra 2 saat içinde e mailinizi kontrol edin falan dedi ingilzice tamam o kadar. bana sabah ki müşteri temsilcisi ürün arıza kaydı yapın size bir kod gelecek onunla gidin kargocuya teslim edin demişti. nereye teslim edilecek dse anlarımda nereden alınacak sorusu sormuşlar :/ ve kod mod yok şu anda
arasan müşteri hizmetlerini

sinemisis

Üye
Bende yarın sipariş vericem inşAllah şuan Windows 8.1 Update1 SingleLanguage X86&X64 versiyonunu indiriyorum .. N11'de ki satıcıdan alıcam inşAllah sorunsuz gelir makina arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: emre_doner ve Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Bende yarın sipariş vericem inşAllah şuan Windows 8.1 Update1 SingleLanguage X86&X64 versiyonunu indiriyorum .. N11'de ki satıcıdan alıcam inşAllah sorunsuz gelir makina arkadaşlar..
hayırlı olsun

Üst Alt