Haber Asus Memopad Hd7 Inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

e.c.g

Üye
    Konu Sahibi
Asus Memopad Hd7 Inceleme
Asus MEMOPAD HD7 İNCELEME



Asus’un yeni amiral gemisi Memo Pad HD7 Asus Türkiye tarafından inceleme isteğimizi kırmayıp sizler için bizlere gönderildi .Ürünle ilgili ilk izlenimlerimiz oldukça olumlu üründe gözümüze çarpanları sizlere sunacağız …





Ürüne ilk bakış
MeMO Pad HD 7′de parlak dış kaplama ile canlı 1280 x 800 ekran birleşerek etrafınızdakilere göstermek isteyeceğiniz bir cihaz ortaya çıkıyor (Kılıf kullanmak zorunda kalabilirsiniz kılcal çizikler oluşabilir . ) Arka kısımdaki 5 MP Flaşsız kamerayla istediklerinizi yapabilirsiniz ancak ve ancak tablettinizde çok fazla uygulama açık olması durumda kamera programı donma yapabiliyor .Ve 1.2 MP kamerayı kullanarak sevdiklerinizle akıcı görüntülü sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.




Parlak kapak tasarımı

Ekran bakımından


HD IPS Panel
IPS panel teknolojisi, 1280 x 800 piksel çözünürlük ve 170 derece geniş görüş açısı sunan bu ürünü biz TeknoApsis olarak ekran bakımından retina ürünlerle yakın seviyede başarılı bulduk .


HD IPS Ekran

Kamera bakımından
Asus’un geliştirdiği Nexus 7′nin bile sadece ön kamera ile sunulduğunudüşünürsek Asus MeMO Pad HD7′nin 1.2 MP ön kamerası ve 5MP arka kamerasının bulunması şaşırtıcı derecede güzel bir özellik. Kamerayı pek testetme gereği duymadım o yüzden bir normal ve bir yakın çekim olmak üzere iki çekim yaptım ve sonuç olarak çekimler oldukça güzel ve detaylı.



Ses bakımından
Çift çıkış ses donanımına sahip olan Asus MeMO Pad HD7 açıkça söylemem gerekirse bu konuda benim gördüğüm tabletler arasında en iyi ses çıkışına sahip fakat bu kısım için bu kadar büyük bir yere yer vermek gereksiz duruyor. Oyunlarda olsun, müziklerde olsun oldukça güzel ve yüksek bir sesdüzeyi mevcut. Sesli ortamlarda bile baskın bir ses düzeyine sahip.

Sonicmaster
Akıllı telefonlar ve tabletlerde, GRAMMY teknik ödülü kazanmış olan sofistike Waves ses işlemcisiyle muhteşem ses kalitesi elde edebilirsiniz.





YAZILIM


ANDROID 4.2.1 Jelly Bean sürümü ile kullanıcı ile buluşan MeMO Pad HD7 piyasada var olan android sürümleri ile birlikte gelen son özellikleride içerisinde barındırıyor ürünün yakın zamanda bir yeni sürüme ulaşacağınıda teyit etmiş bulunuyoruz .

Asus bununla beraber bu ürünün içeriğine kendi geliştirdiği bazıuygulamalarıda eklemiş. Bunların başında yapılacak işlerinizi takip edebileceğiniz Asus To Do, resimlerinizle slayt tarzı hikayeler oluşturabileceğiniz Asus Story, Android’in kendi fotograf görüntülemeyazılımını daha güzel hale getiren albümler şeklinde gösterebileceğiniz Asus Studio, kendi grafiklerinizi eğlenceli şekillerle tasarlayabileceğiniz Asus Artist, ses yapılandırması konusunda yardımcı yazılım olan Audio Wizard, ekranyapılandırması konusunda yardımcı yazılım olan Asus Splendid ve Asus’unkullanıcıları için geliştirdiği 10GB alan sağlayan bulut uygulaması Asus WebStorage uygulamaları tabletle birlikte sizlere sunuluyor.



Dokunmatik Panel
Ürün üzerinde kapatif 10 parmak dokunmatik panel bulunuyor birçok tablet 5 parmak kullanırken Asus’un bu konudaki hassasiyetti gerçekten takdire şayan .

İşlemci
Ürün 4 çekirdekli 8260 Quad-Core, 1.2 GHz Cortex A7 işlemci kullanıyor 1.2 GHz .Sizlere oyunlar sırasında pek sorun çıkarmıyor. Bizler TeknoApsis.Com olarak ben Eren Cem Gelbal bu ürünü bir hafta gibi bir süredir deneyim ediyoruz gerçek anlamda üst fiyatlı ürünlerle günlük hayatta yarışabilir.

MeMO Pad HD 7 ile gelen güçlü dört çekirdekli CPU ile harika performans elde ediliyor. Böylece internette gezinti hızlanıyor, oyun deneyimi iyileşiyor ve videolar daha akıcı biçimde izlenebiliyor.

Pil Süresi
10 saate kadar kullanım süresi sunan ve bütün gün şarj etmeden size eşlik eden MeMO Pad HD 7 sadece 302 gram ağırlığında ve 10.8 mm kalınlığında. Böylece rahatça yanınızda taşıyabilirsiniz. Micro SD genişleme yuvasıyla 32 GB’a kadar ek depolama alanı elde edilebilir. Aynı zamanda 16 GB ASUS WebStorage bulut depolama bir yıl ücretsiz sizlere sunuluyor fakat tablet de hat girişi bulunmadığı için sadece wifi bulunan alanlarda kullanabilirsiniz .



Kensisine Özgün Kılıflar
Spectrum Cover
  • Darbelere dayanıklı, sert plastikten üretilmiş tek parçadan oluşan ince kapak
  • Çizilmeleri engelleyen ekran kaplamasıyla birlikte
  • MeMO tasarımına uyumlu özel desenle cihaz sınırlarını aşan güzellik
  • Tüm bağlantılar ve butonlar erişilebilir kalmaya devam ederken toza karşı koruma
  • Dört renk seçeneği ve tek bir hamleyle yerine oturan sistem!


Folio Key
  • Süper ince kapak içinde tam kapsamlı Bluetooth 3.0 QWERTY klavye
  • Konforlu veri girişi ve video keyfi için açısı ayarlanabilir dahili ayak
  • En iyi koruma ve taşınabilirlik kolaylığı için tablet yerleştirme alanı
  • Hızlı ve güvenli montaj için esnek katlanabilir tasarım ve mıknatıslar
  • Hafif ama darbelere dayanıklı ve yapısal dirence sahip mikro dokulu malzeme


Ürünün Tasarımı


Ürünün yan kısmında bulunan ses açma kapama tuşları ve ekran kilidi insanda bir zorlanma yaratmıyor değil ekran tuşunun görünmemesi bizler için tuşu aramamıza neden oluyor . Tabletin arkasındaki kullanılan malzeme tableti ucuz tabletgibi hissettiriyor ve çizilme konusunda da aşırı hassas bir yapıya sahip. Bu nedenle MeMO Pad HD7 tasarım konusunda bana göre yetersiz. Bunun nedeninide tabletin ucuz olmasına bağlıyorum, illaki tableti ucuz yapmak için biryerden kesinti yapmak gerekir. Asus anlaşılan bu kesintiyi tasarım vekullanılan malzemeden çıkarmış.

UYGULAMALAR





































SuperNote :

Ne zaman isterseniz okuyun, çizin ve yazın. Çoklu ortam notları oluşturmak için fotoğraf, video ya da ses ekleyin. Gerçekten düzgün bir not programı iş için kullanabilirsiniz hızlı ve düzen sağlanabilcek bir program.

BuddyBuzz


Tüm sosyal ağlarınızı kolay biçimde tek bir yerden görüntüleyin diye düşünülmüş fakat hat desteği bulunmaması dolayısıyla bunu pek fazla yapamayacaksınız.

Teknik Özellikler
  • İşletim Sistemi
    AndroidTM 4.2
  • Ekran
    7″ LED Arkadan Aydınlatma WXGA (1280×800) Ekran
    IPS Panel
  • CPU
    8260 Quad-Core, 1.2 GHz
  • Bellek
    1GB
  • Depolama
    16GB *1
    16GB1 sene ASUS WebStorage alanı *2
  • Kablosuz Veri Ağı
    WLAN802.11 b/g/n*3
    Bluetooth V4.0
  • Kamera
    1.2 M Piksel Ön Kamera
    5 M Piksel Arka Kamera
  • Ses
    Stereo Hoparlörler
  • Arayüz
    1 x micro USB
    1 x Kulaklık çıkışı/Mikrofon
    1 x Kart okuyucu (Micro SD maks. 32 GB)
  • Sensör
    1.G-Sensor
    2.E-pusula
    3.Kapak alıcısı
  • Uygulama
    Asus Launcher
    MyLibrary
    File Manager
    Kindle
    Zinio
    SuperNote Lite
    App Backup
    App Locker
  • Pil
    10 saat; 15Wh Li-polimer*4
  • GPS
    Destekleniyor
  • Renk
    Beyaz/Mavi/Pembe/Yeşil/Gri
  • Boyutlar
    196.8 x 120.6 x 10.8 mm (GxDxY)
  • Ağırlık
    302 g
  • Not
    *1: Format sonrası ve işletim sistemiyle programlar kurulduktan sonra kalan boş alan daha az.
    *2: Daha fazla bilgi için .
    *3: Ülkeye ve modele göre değişebilir.
    *4: Batarya ömrü kullanıma göre değişir. Batarya ömrü ölçümünde 720p video sürekli çalıştı ve parlaklık 100 kandela seçildi, harici mikrofon kullanıldı, WLAN/3G açıktı ve e-posta ile güncellemeler için Gmail oturumu açılmıştı.

100 sn yede MEMO PAD HD7 :






Bizim Kutu açılım videomuz:




 


Üst Alt