Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

cgokhans

cgokhans

Üye
beyler garantiye mi yollasam bunu ya moralim alt üst oldu var ya nedenlerine gelince
1)Hard diskten bi acayip ses geliyo bi gelmiyor.
2)Bf 3 oyununu bilgisayarı normal aç kapa yapınca açtığımda çizikler oluşuyor yeniden başlat deyip açınca o çizikler olmadan açılıyor. bazı forumlarda sordum ekran kartı arızalanmıştır diyorlar. daha alalı bir ay anca oldu :'( dün 4 defa format attım şu oyun düzelsin diye illallah getirdi yav :'(

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bende dvd sürücüsü dışında hicbir sorun yok ama olabilir de. Galiba bilgisayarın kronik sorunları var bunu almakla hata mı ettik acaba

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Ben Grundig aldım. Herkes alma dedi ama çok iyiymiş gerçekten :D Watch Dogsu hiç kasmadan oynayabiliyorum ya o yeter bana :D

Sizin için üzüldüm beyler. Bi servise götürün bence.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

TeKnoArda

Üye
Benim hiç sorunum olmadı, çok memnunum ve iyiki almışım dedirtti. :)

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve liamgallagher
liamgallagher

liamgallagher

Üye
Oyunları yüklemeye başladım bende :) @TeKnoArda

TeKnoArda

Üye
Oyunları yüklemeye başladım bende :) @TeKnoArda

Koleksiyon yapmışsınız resmen :ehe

Arkadaşlar asus x550ln-xo007d alacak varsa fikrini bu bilgisayarla değiştirsin. Çünkü i7 ultrabook i5 ise gerçek mobil işlemci olduğu için i5 işlemcinin performansı daha yüksek. Ayrıca GTX 850M var.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
emre_doner

emre_doner

Üye

Buda benim arşiv :) Şuan torrentte MotoGP 13 iniyor,Hitmanin son oyununuda indirdim ama beğenmedim haricide duruyor.Bütün oyunlar hemen hemen en iyi çözünürlükte rahat oynanabiliyor maşallah.

liamgallagher

liamgallagher

Üye
@emre_doner Watch Dogs u tavsiye ediyorum. İndirmelisin :)

emre_doner

emre_doner

Üye
Gta dan daha mi iyi?

• Beğen
Tepkiler: liamgallagher
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ben oyunları koleksiyon yapmam indirip bitirip silerim boşuna yer kaplıyor yoksa :)

ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
beyler garantiye mi yollasam bunu ya moralim alt üst oldu var ya nedenlerine gelince
1)Hard diskten bi acayip ses geliyo bi gelmiyor.
2)Bf 3 oyununu bilgisayarı normal aç kapa yapınca açtığımda çizikler oluşuyor yeniden başlat deyip açınca o çizikler olmadan açılıyor. bazı forumlarda sordum ekran kartı arızalanmıştır diyorlar. daha alalı bir ay anca oldu :'( dün 4 defa format attım şu oyun düzelsin diye illallah getirdi yav :'(
Hocam bu bilgisayarın sorunu cidden hdd.Ya da ne bileyim kasanın yalıtımı kötü belki ondan duyuluyor çünkü 5 yıllık laptopta yok bu ses.Elime biraz para geçse hdd yerine hemen ssd takacağım.Sizede önerim budur.Bilgisayarın içinden çıkan hddyi usb 3.0 bir hard disk kutusunda usbden kullanabilirsiniz gerektiği zaman.Böylece ses sizi rahatsız ettiğinde çıkarırsınız usbden sadece bilgisayarın fan sesi kalır o da bizim bilgisayarda gerçekten çok düşük bir ses.Garantilik işi olduğunda sökersiniz birkaç vida ssd'yi çıkarıp eski hdd'yi takarsınız birşeyde olmaz.Ssd garanti bozar diyor asus ama böyle birşey olduğuna inanmıyorum çünkü herhangi bir garanti bandı yok ram ve hdd olan kısımda(benim bilgisayarda yok sizdede olduğunu sanmıyorum).Yani anlamaları zor.Hadi diyelim anladılar ssd taktınız anakart ondan bozulmuş derseler zaten o garantiden bir şey olmaz yapmamaya bahane arıyorlardır.Onlarda biraz zaman geçtikten sonra her bilgisayara zaten ssd takacaklar çağımızın gereği olmaya başladı artık.BF3 konusunda bilgim yok o yüzden yorum yapamayacağım.Bilgisayarın içini merak ediyorsanız :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
izleyin anlayacaksınız her şeyi.
+Olarak pcdepo bile 69d olan bilgisayara 4gb ram takıyor 69da diye satıyor.Onlar ram takınca garantide sorun yok bizde var :)

Son düzenleme:
ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
Kusura bakmayında internet explorer'ı seviyorum deyince istemsiz bir gülümseme geldi :) Bende herhalde zorunda olmadığında kullanan kalmamıştır diyordum.Bende çalışıyor bu arada kablosuz kullanıyorum ie sürümü 11.0.9600.17239. Sonrasında sağ üstteki çarka tıklayıp internet seçenekleri > Gelişmiş > ayarları sıfırla yapın belki hallolur.

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Kusura bakmayında internet explorer'ı seviyorum deyince istemsiz bir gülümseme geldi :) Bende herhalde zorunda olmadığında kullanan kalmamıştır diyordum.Bende çalışıyor bu arada kablosuz kullanıyorum ie sürümü 11.0.9600.17239. Sonrasında sağ üstteki çarka tıklayıp internet seçenekleri > Gelişmiş > ayarları sıfırla yapın belki hallolur.
valla açıkçası xpde win7de ie yavaştı ancak win8de ie daha hızlanmış daha güzel bence chrome eskiden güzeldi son zamanlarda googlea girince ssl hatası verip duruyor beni iyice soğuttu firefox ise sürekli çöküyor oda berbat bir tarayıcı şu anda ie'den şaşmam. zaten istatistiklere bakarsak dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı ie yüzde 40 falan olması lazım yüzde 28de chrome gerisi diğerleri ;)

emre_doner

emre_doner

Üye
ben yandex kullanıyorum,gayette memnunum.chrome ve yandex'ten şaşmam :)

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan

Üst Alt