Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Arkadaşlar win 8 kurulumundan sonra cihazın yanında gelen sücülerin olduğu dvd'dekileri kurucaz ya bu makinada çift grafik yongası var ikisinide daha sonra güncelleştirmek gerekiyormu yoksa sadece notebook'un yanında gelen dvd'de ki sürücüleri yüklesek yetiyormu..
Güncel olması daha iyi her zaman
mafia nasıl gta gibimi önerir misiniz
Evet mafia 2 çok güzel bir oyun gta gibi tek kötü yani oyun bittikten sonra şehirde serbest dolaşamıyon

emre_doner

emre_doner

Üye

dün geceden sıcaklık değerlerim.sizce nasıl ? sıkıntı yok sanırım dimi.opera da 3-4 sekme açık,avast virüs programı çalışıyor birde

sinemisis

Üye
Nvidia GeForce Experience programını kullanan varmı aranızda.. Varsa nasıl memnunmusunuz ..

TeKnoArda

Üye
Ben kullanıyorum, kullanmanızı tavsiye ederim. Güncel sürücü çıktığında bildiriyor. :oke:

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Beyler PES 2014 oynuyordum. Dün ayarlardan baktım sistem gereksinimleri karşılıyor mu diye. Ekran Kartı GT740M yazıyordu. Ancak şimdi başka bir şey yazıyor.

@Bilişim Profesörü

sinemisis

Üye
Bu notebook'a ek olarak 8 gb ram takıp toplamda 12 gb olarak kullanılıyordu dimi..

sinemisis

Üye
Yok boş slota 8 gb ram takmış birisi 12 gb olarak kullanıyormuş paylaşmıştı bir yerde ..

Pc depoyada sorulan bir soruda yetkili arkadaşaın verdiği cevap ;

Merhaba, 8GB tek modül ram takılması durumunda 4GB ram iptal olmamaktadır. Toplamda 12 GB sistem belleği sunulmaktadır. saygılarımızla.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Yok boş slota 8 gb ram takmış birisi 12 gb olarak kullanıyormuş paylaşmıştı bir yerde ..

Pc depoyada sorulan bir soruda yetkili arkadaşaın verdiği cevap ;

Merhaba, 8GB tek modül ram takılması durumunda 4GB ram iptal olmamaktadır. Toplamda 12 GB sistem belleği sunulmaktadır. saygılarımızla.
12 gb fazlanın fazlası olur israf olur 8 gb ideal olur

sinemisis

Üye
Zamanı gelince 8 gb yetmezse 12 gb desteğimizde var yani onu diyorum 12 gb'da destekliyor makina bence buda bir + :)

sinemisis

Üye
Şuan tabiki israf 1-2 yıla 8 gb'a çıkarılır ama 1000 liralık lenovo'nun modellerinin 16 gb ram desteği varken bununda 8 gb değilde 12 gb olması bence güzel oldu ben sevindim şahsen :)

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
olabilir ama bir yerde çift kanal sistemi olması için 4+4 olmalı imiş

sinemisis

Üye
Yok birşey olmaz diğer 4 gb anakarta tümleşik olduğu için canavar gibi çalışır..

• Beğen
Tepkiler: TeKnoArda

TeKnoArda

Üye
Watch Dogs ayarlar medium (Water ve shader high) 1366x768 çözünürlüğünde aa kapalı bir şekilde şu sonuçları veriyor. :)
Min, Max, Avg
24, 28, 27.039

NOT: Fraps ile yaptım. İsterseniz videolu test de yapabilirim.

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Watch Dogs ayarlar medium (Water ve shader high) 1366x768 çözünürlüğünde aa kapalı bir şekilde şu sonuçları veriyor. :)
Min, Max, Avg
24, 28, 27.039

NOT: Fraps ile yaptım. İsterseniz videolu test de yapabilirim.
bu fiyata bu performans güzel :)

TeKnoArda

Üye
Aynen 1300 TL bir bilgisayar için çok iyi. ama şu an pcdepo da bile 1500 TL' nin üstünde :ohannes:

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Çok Pahalı Şu An Yaw :)

emre521

Üye
arkadaşlar bilgisayar çok hantal değil mi sizce benim laptop 10 saniyede açılıyor ama açıldıktan sonra vay halime google chrome a basıyorum 30 saniye sonra açılıyor bu harddiskle mi alakalı ramle mi anlamadım çok sinir bozucu

TeKnoArda

Üye
Bence harddiskinizde bir sorun var ama ben hiç bir sorunla karşılaşmadım ilginç :bilmem: Birde UEFI modunda kurun kurmadıysanız.

Üst Alt