Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

emre_doner

emre_doner

Üye
Bende yarın sipariş vericem inşAllah şuan Windows 8.1 Update1 SingleLanguage X86&X64 versiyonunu indiriyorum .. N11'de ki satıcıdan alıcam inşAllah sorunsuz gelir makina arkadaşlar..
şimdiden hoşgeldin aramıza,hayırlı olsun ;)

sinemisis

Üye
Sağolun arkadaşlar şuan kullandığım makina Samsung R620 ve 2009'un ekim ayından beri kullanıyorum oynamadığım oyun yoktu bunda halada son çıkan oyunları oynatıyor yeni notebook alınca bunuda kardeşime vericem inşAllah alıcağım bu Asus'da beni böyle uzun yıllar sorunsuz şekilde taşır.

ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
Sorun çözüldü.

Son düzenleme:

TeKnoArda

Üye
Herkesin ne kadar sorunu varmış ya :ehe Eğer çok sorunsa garantiye gönderin bence.

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Önceki bilgisayarımda beğenmediğim ve ancak düşük ayarda oynayabildiğim pes 14 gözüme çok güzel gözüktü yeni laptopta. son ayarlarda oynama keyfi :heyo2:

sinemisis

Üye
Acaba bu modelin kronik sorunlarımı var arkadaşlar sorunsuz kullanan arkadaşlardan açıklama bekliyorum Asus sonuçta bu cihaz sıkıntı olmaması lazım bu kadar ya..

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
.

Son düzenleme:

TeKnoArda

Üye
Şakasına diyorum anla işte. neyse garantiye gönder bence, benimkinden ses gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ByDeGeR
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Valla İnternete Girme Fırsatım Oldu. Modelin Kronik Sorunu Derken Ben Görmedim Şu An Sorunsuz Watch Dogs, Pes 13, GTA4, Crysis 3, Need For Speed Serisi Kasmadan Oynayabiliyorum. Hard Disk Sesi Derken Fan Çok Sessiz Çalıştığı Için Bize Ses Geliyormuş Gibi Geliyor. Çok Az Miktar Ses Var. Geri Kalan Her Şey Iyi. :)Bu Arada Single Language Önermiyorum. O Bilgisayarı Windows 8 Gelen Bilgisayarlar Için. Pro veya Benim Kullandığım Enterprise Öneririm. :oke:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşlar benim pc dede single language yazısı duruyor sağ alt köşede bu yazıyı nasıl götürebilirim?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
@ByKatre pcdepoyu demeseydin şimdi 750 mliyi alacaktım Sağol dostum :) asus aldım bende model Asus N550JK CN090H yardımların için :tşk: 1 sorun var yalnız telefondan kendi modemime wifi ile bağlanırken asus pc de bağlanmıyor daha doğrusu benim modemi wifi görmüyor başka wifileri görüyor sebebini anlamadım eski pc yi açtım oda modemimi görüyor bu konuda bilginiz var mı?
Modemin Fişini Çek Bir Daha Tak Bizim Arkadaşın Bir Bilgisayarında Öyle Çözmüştük Olmazsa Modemin Kanal Ayarlarını Değiştirip Dene :)
Arkadaşlar benim pc dede single language yazısı duruyor sağ alt köşede bu yazıyı nasıl götürebilirim?
Etkinleştirme Yap
@ByKatre pcdepoyu demeseydin şimdi 750 mliyi alacaktım Sağol dostum :) asus aldım bende model Asus N550JK CN090H yardımların için :tşk: 1 sorun var yalnız telefondan kendi modemime wifi ile bağlanırken asus pc de bağlanmıyor daha doğrusu benim modemi wifi görmüyor başka wifileri görüyor sebebini anlamadım eski pc yi açtım oda modemimi görüyor bu konuda bilginiz var mı?
Benim Ne Yardımım Oldu Anlamadım. Aldığının Özellikleri Nedir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Modemin Fişini Çek Bir Daha Tak Bizim Arkadaşın Bir Bilgisayarında Öyle Çözmüştük Olmazsa Modemin Kanal Ayarlarını Değiştirip Dene :)
Etkinleştirme Yap
Benim Ne Yardımım Oldu Anlamadım. Aldığının Özellikleri Nedir.
Şöyle pc depo sitesini doymamıştım duymuş oldum :)
Özellikleri
Gtx 850m---> pc depoyu bilmeseydim 750m alacaktım
16gb ram

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
e bunlar nereden alınacak diye bir soru sordular ev adresi verdim sonra 2 saat içinde e mailinizi kontrol edin falan dedi ingilzice tamam o kadar. bana sabah ki müşteri temsilcisi ürün arıza kaydı yapın size bir kod gelecek onunla gidin kargocuya teslim edin demişti. nereye teslim edilecek dse anlarımda nereden alınacak sorusu sormuşlar :/ ve kod mod yok şu anda

Edit:Beyler garantiye yollamaktan kurtuldum. İntel ekran kartını güncellemeyenlere güncellemelerini tavsiye ederim. bir arkadaş team dan bağlanıp onu güncelledi işlem tamamdır artık sıkıntı çıkmıyor yehhuuu :) hard disk sesi de arada bir geldiği için anca bir sorun olursa öyle veririm :)
Sevindim Gökhan Abi Sorunun Çözüldüğüne
Şöyle pc depo sitesini doymamıştım duymuş oldum :)
Özellikleri
Gtx 850m---> pc depoyu bilmeseydim 750m alacaktım
16gb ram
Kaç Paraya Aldın Baya Iyi Gibi Özellikleri Işlemci Falan :)

• Beğen
Tepkiler: cgokhans
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
evet fan sessiz çalıştığı için hard disk sesinin duyulması normal gibi

TeKnoArda

Üye
Arkadaşlar şu touchpadin yanı çok kirlendi bileğimi koymaktan. sizce nasıl temizlemeliyim?

sinemisis

Üye
Valla İnternete Girme Fırsatım Oldu. Modelin Kronik Sorunu Derken Ben Görmedim Şu An Sorunsuz Watch Dogs, Pes 13, GTA4, Crysis 3, Need For Speed Serisi Kasmadan Oynayabiliyorum. Hard Disk Sesi Derken Fan Çok Sessiz Çalıştığı Için Bize Ses Geliyormuş Gibi Geliyor. Çok Az Miktar Ses Var. Geri Kalan Her Şey Iyi. :)Bu Arada Single Language Önermiyorum. O Bilgisayarı Windows 8 Gelen Bilgisayarlar Için. Pro veya Benim Kullandığım Enterprise Öneririm. :oke:

Single Language'ın neyi var anlamadım buda Win 8.1 sonuçta :)

Harddiskten hafif tık tık diye ses gelmesi normal arkadaşlar 5400 rmp disk var içinde sonuçta benim 2009 yılında aldığım Samsung'dan da aldığımdan beri hafif hafif ses geliyor notebookların çoğunda bu böyledir takmayın bu kadar..

• Beğen
Tepkiler: cgokhans

TeKnoArda

Üye
Arkadaşlar açılırken asus logosu çıkması için biosu güncelleyeceğim fakat risk var mı? Risk almak istemiyorum çünkü. Birde elektrikler kesilirse şarjdan yapmaya devam eder değil mi? Nasıl usb hazırlayacağım falan anlamıyorum bu işlerden pek. Asus logosuna kafayı taktım :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Single Language'ın neyi var anlamadım buda Win 8.1 sonuçta :)

Harddiskten hafif tık tık diye ses gelmesi normal arkadaşlar 5400 rmp disk var içinde sonuçta benim 2009 yılında aldığım Samsung'dan da aldığımdan beri hafif hafif ses geliyor notebookların çoğunda bu böyledir takmayın bu kadar..
o OEM Bilgisayarlar için o yüzden sıkıntı olmasın diye dedim neyse dene bakalım :)
Arkadaşlar açılırken asus logosu çıkması için biosu güncelleyeceğim fakat risk var mı? Risk almak istemiyorum çünkü. Birde elektrikler kesilirse şarjdan yapmaya devam eder değil mi? Nasıl usb hazırlayacağım falan anlamıyorum bu işlerden pek. Asus logosuna kafayı taktım :D
sıkıntı olmaz indir sonu 305 olan dosyayı usb ye at sonra güncelle çok basit :)

Üst Alt