şu sıcaklıkları gösteren adam gibi bi programın linkini arabilirmisiniz acaba ? bi türlü bulamadım
kesinlikle katılıyorum çok sessiz çalışıyor oyunlarda en fazla 70 gördüm. Isınma hiç yok yawpozitif birşey söyleyelim pcnin fani o kadar sessiz ki hard diskin sesini bile duyabiliyoruz o kadar güzel bir fan sistemi var![]()
CPUID KULLAN Sıcaklık konusunda mobilim linki bul artık
pozitif birşey söyleyelim pcnin fani o kadar sessiz ki hard diskin sesini bile duyabiliyoruz o kadar güzel bir fan sistemi var![]()
kesinlikle katılıyorum çok sessiz çalışıyor oyunlarda en fazla 70 gördüm. Isınma hiç yok yawpozitif birşey söyleyelim pcnin fani o kadar sessiz ki hard diskin sesini bile duyabiliyoruz o kadar güzel bir fan sistemi var![]()
CPUID KULLAN Sıcaklık konusunda mobilim linki bul artık
hay ben bu yavaş internetin 3 kere atmış 
o OEM Bilgisayarlar için o yüzden sıkıntı olmasın diye dedim neyse dene bakalım
sıkıntı olmaz indir sonu 305 olan dosyayı usb ye at sonra güncelle çok basit![]()
Dene Sıkıntı Da Olmaz Her HaldeBirşey olmaz sanmıyorum ya elimde Pro yok hepsi dükkanda olsa yüklerdim ama bundada sorun olacağını sanmıyorum buda win 8.1 nasılsa..

2 kişi oynanabiliyomu biri kolla ?Evet Call of duty mw3'de bitti muhteşem bir oyun tr dublajlı olunca ayrı bir zevkli oluyor. Herşey fu ll ayarda 30-35 fps arası alıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilmem kolla oynamadım hiç2 kişi oynanabiliyomu biri kolla ?
Önceki mw oyunlarını oynamadıysan onlardan başlabende başladımda,daha başlardayım
Hayırlı olsunAz önce siparişi verdim hayırlı olur inşAllah![]()

Hayırlı olsun![]()