Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
pozitif birşey söyleyelim pcnin fani o kadar sessiz ki hard diskin sesini bile duyabiliyoruz o kadar güzel bir fan sistemi var :)

TeKnoArda

Üye
Aynen oyundayken bile nadir duyuyorum fan sesini. buna rağmen en fazla 67 derece görmüştüm. :hmmm

emre_doner

emre_doner

Üye
şu sıcaklıkları gösteren adam gibi bi programın linkini arabilirmisiniz acaba ? bi türlü bulamadım

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
pozitif birşey söyleyelim pcnin fani o kadar sessiz ki hard diskin sesini bile duyabiliyoruz o kadar güzel bir fan sistemi var :)
kesinlikle katılıyorum çok sessiz çalışıyor oyunlarda en fazla 70 gördüm. Isınma hiç yok yaw :) CPUID KULLAN Sıcaklık konusunda mobilim linki bul artık :)
kesinlikle katılıyorum çok sessiz çalışıyor oyunlarda en fazla 70 gördüm. Isınma hiç yok yaw :) CPUID KULLAN Sıcaklık konusunda mobilim linki bul artık :)hay ben bu yavaş internetin 3 kere atmış :(

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan

sinemisis

Üye
o OEM Bilgisayarlar için o yüzden sıkıntı olmasın diye dedim neyse dene bakalım :)
sıkıntı olmaz indir sonu 305 olan dosyayı usb ye at sonra güncelle çok basit :)

Birşey olmaz sanmıyorum ya elimde Pro yok hepsi dükkanda olsa yüklerdim ama bundada sorun olacağını sanmıyorum buda win 8.1 nasılsa..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi

TeKnoArda

Üye
Windows 8.1 single langauge de kurarsa sorun olmaz. Sonuçta bir işletim sistemi sürümü.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
emre_doner

emre_doner

Üye
dostlar 2 kişilik oynayabileceğimiz oyun var mı bildiğiniz ? biri gamepad le biri klavyeyle ? pes gibi yani

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Evet Call of duty mw3'de bitti muhteşem bir oyun tr dublajlı olunca ayrı bir zevkli oluyor. Herşey full ayarda 30-35 fps arası alıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve cgokhans
emre_doner

emre_doner

Üye
Evet Call of duty mw3'de bitti muhteşem bir oyun tr dublajlı olunca ayrı bir zevkli oluyor. Herşey fu ll ayarda 30-35 fps arası alıyorum :)
2 kişi oynanabiliyomu biri kolla ?

emre_doner

emre_doner

Üye
bende başladımda,daha başlardayım

emre_doner

emre_doner

Üye
oynadım tabiki.captain price ı iyi bilirizz :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

sinemisis

Üye
Az önce siparişi verdim hayırlı olur inşAllah :oke:

1329 liraya aldım 9 taksit+kargo bedava olarak n11'den ve alışverişden gelen puanlada notebook çantası aldım oda bedavaya geldi :oke: inşAllah sorunsuz gelir bilgisayar ve sorunsuz çıkar inşAllah.

Son düzenleme:
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
mafia nasıl gta gibimi önerir misiniz

sinemisis

Üye
Arkadaşlar win 8 kurulumundan sonra cihazın yanında gelen sücülerin olduğu dvd'dekileri kurucaz ya bu makinada çift grafik yongası var ikisinide daha sonra güncelleştirmek gerekiyormu yoksa sadece notebook'un yanında gelen dvd'de ki sürücüleri yüklesek yetiyormu..

Üst Alt