Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
Bugün Elime Geçti Asus X550LN-XO069D Notebook.
Acizhane Bir Kaç Fotoğraf (@The Nightmare Tarafından) :

Parça Parça Tanıtmaya Çalışacağım. Alacakların Dikkatine:
Genel Görünüm Nasıl Abi Tipi Topu Ele Oturur Mu Yakışır Mı Adama?
Genel Olarak Çok Şık Bir Bilgisayar Öncelikle Bunu Belirtmek İsterim. Sağlam Görünüyor. Ele Geliyor.

Fanlar Nasıl?
Fanlar Öyle Ses Çıkarıyorki Sanki Fan Yok :kıskıs: Bilgisayarın Altına Elimi Koyuyorum. Oda Sıcaklığından Soğuk Üflüyor :bilmm
Performansı Nasıl Abi?
Normal Kullanımda Güç Tasarrufunda 0.76GHz Hızla Çalışıyor Firefoxta 10-12 Sekmeye Kadar Kasma Görmedim Sonra Takıldı Dengeliye Aldım Canavar Gibi :D
Daha Oyunları Deneyeceğim. Rivalste HİGH Ayarda Hiç Kasma Olmadı. :D

Güç Tasarrufu:

Yüksek Performans:

Arkada Oyun Yok Firefox Var Üzerinde 6 Sekme Biri Youtube Adobe Flash Çalışıyor. :D

Eee Abi Sesi Nasıl SonicMaster Deyip Duruyorlardı?
Valla Ses Çok Harika Çıkıyor Müziklerimi Daha İstekli Dinler Oldum. Hoparlördeki Tek Sıkıntım Rivals'in Bir Yerinde (Sadece Bir Yerinde) Cayırtı Yaptı.(O Da Büyük İhtimalle Oyunla Alakalı Torrentten İndirdim Sıkıntı Olabilir O Oyunun Başındaki İntrolar Bitirdi Beni Oyundan Soğudum.) Başka Sıkıntı Yok. Ses Müthiş. :D Ama Sesin Nereden Geldiğini Hala Çözmüş Değilim. Belli Bir Hoparlör Yok.
Yanında 5 TL'ye Verilen Çanta Nasıl?
Valla 5 TL'yi Hakediyor Bence İyi Sayılır ;)
İlk Aldığında Şarjı Var Mıydı?
Valla Elime Geçti Yanımda USB Vardı. Dayanamadım Eve Kadar Başlattım Kurulumu. :) Bittiğinde %61 Şarjı Kalmıştı. :D
Oyun Performansı:
Bu Fraps Programının Ekran Fotoğrafını Alamadım. Yazayım.
Need for Speed Rivals:
Ultra'da Ve High'da Stabil 25 Civarı Ama Hızlanıp Virajda El Freni+Arabayı Yanlayıp Nitro Verirsen 20 ye Düşüyor. Medium Stabil.
Need For Speed Most Wanted 2012:
Oyun Biraz Ağır Gibi Genel Olarak 25-30 Arası Ama Arada Çözemediğim Üzere 20 Lere İniyor. :hmmm Ultrada.
Biraz Oynadıktan Sonra Arabanın Hali :kıskıs:

Need for Speed The Run:
Beklediğim Gibi 3 Senelik Oyun Üst Sınır 30. 30'dan Aşağı Düşmüyor Gibi. ;)
Need for Speed Most Wanted 2005:
Biraz Nostalji. :kıskıs: Oyunu Bi Açtım 116 Falan Diyo. Yarışlarda Yine Üst Sınır 30. 30'dan Aşağı Görmedim.
Crysis 3:
Medium, Low Arası Stabil High'te 19-20 Fps Alıyorum. Low-Medium Arası Oynanıyor. ;)
Abi Eee PCDepo Nasıl Güvenilir Mi?
Valla İlk Paket Elime Ulaştığında Asus Bandrolü Kopmuştu Üzerine De Elektrik Bandı Yapıştırılmıştı. Aradım PCDepo'yu Böyle Böyle Diye. O Seride Karşılaştığımız Genel Bir Sorun Dediler. İsterseniz Bize Gönderin, Gönderelim Yenisini Dediler. Valla Helal Olsun Siteden. "Müşteri Memnuniyeti İçin Değiştiririz." Dediler. Ben 1 Aydır Araştırıyorum PCDepo'dan Alan Arkadaşlar, Abiler Var Onlarda Memnun Siparişi Veridiğiniz Gün Kargoya Veriliyor Zaten Mesai Saatleri İçinde. BOLU'ya 1 Günde Geldi Kargo. Epey Hızlı Çalışıyorlar. Site Bence Çok Kaliteli, İşlerinin Hakkını Vererek Yapıyorlar. :D

Vesselam
Muhammed ÖZTÜRK

Asus X550LN-XO069D Kullanıcıları:
@ByKatre
@The Nightmare
@cgokhans
Eklenmek İsteyenler Yazsın :oke:
Kank Pc güzel Ama merak ettiğim sen o pc ye format kendinmi attin ?

• Beğen
Tepkiler: cgokhans
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
sonunda yaptım etkinleştirmeyi sonunda yaw :D

• Beğen
Tepkiler: cgokhans
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
ben hemen kmspico ile sorunsuz etkinlestrdm sende neden sorun cıktı
sorun çıkmadı o çakılabiliyor ben yapmıştım şimdi bunu denedim :D bak şimdi içim rahatladı bu full

yasal yöntem hemde kafan rahat satın almış gibi :oke:slmgr /xpr yazsana bi cmd ye ;)kontrol et :D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
sorun çıkmadı o çakılabiliyor ben yapmıştım şimdi bunu denedim :D bak şimdi içim rahatladı bu fu ll

yasal yöntem hemde kafan rahat satın almış gibi :oke:slmgr /xpr yazsana bi cmd ye ;)kontrol et :D
:kıskıs:konuyu üstten almışlar :hmmm

Darqos

Darqos

Üye
sorun çıkmadı o çakılabiliyor ben yapmıştım şimdi bunu denedim :D bak şimdi içim rahatladı bu fu ll

Kardeş sen pc yi alınca hemen formatmı attın Bios ayarı yaptınmı ?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bende yapayım şu skypeyi bari :D

cgokhans

cgokhans

Üye
1 dk 13 sn oldu açılış bu nedir ya başlangıçtan ne varsa kaldırdım ama bu ne ya :'( böyle gider ise 8.1 kuracağım

Bu arada bir bir buçuk saat cod mw3 oynadım Full ayar çok şükür kasma yok sıcaklık yok hatta pil %94 olunca prizden çıkardım yüksek performansa aldım o halde de kasmadı maşallah :-)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
1 dk 13 sn oldu açılış bu nedir ya başlangıçtan ne varsa kaldırdım ama bu ne ya :'( böyle gider ise 8.1 kuracağım

Bu arada bir bir buçuk saat cod mw3 oynadım fu ll ayar çok şükür kasma yok sıcaklık yok hatta pil %94 olunca prizden çıkardım yüksek performansa aldım o halde de kasmadı maşallah :-)
O oyunda kassaydı çöp olurdu pc zaten. Grafikleri çok iyi değil bende de yüklü.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi

Bu arada bir bir buçuk saat cod mw3 oynadım fu ll ayar çok şükür kasma yok sıcaklık yok hatta pil %94 olunca prizden çıkardım yüksek performansa aldım o halde de kasmadı maşallah :-)
aynı benim masaüstü gibi açılıyor bi w8.1 yükle bakalım :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
artık rivalste 30 fps den aşağı almıyorum ultrada :disko: çok nadir 29 28 arada 31 bile alıyorum :D

Üst Alt