kolay tabi sen ne sandınBeylwr free dos yapmak kokaymış çözdüm olayı Ama ginede yardım isterim Eylülde Abiler !

İste Ya Önemli Değil Bak Görcen Ne Kadar KolayÖzellikle @The Nightmare ve @ByKatre Abimden isterim yardım
sen bilirsinaspalt 8 airbone yüklüyorum
wifi varda 10 gb çok gelir işte![]()

Kolay aslında da Ben ilk defa yapacağım için biraz zorlanırım Genelde pc den çok anlarım RAM arttırma hack biliyorum Söyleyimmi ? PC yeni senin boşverİste Ya Önemli Değil Bak Görcen Ne Kadar Kolay![]()
![]()
Abi pc'yii bozcan lanaspalt 8 airbone yüklüyorum
wifi varda 10 gb çok gelir işte![]()
Çok şey yükleme ne olur ne olmaz çöker felan Küfr edersin
4 kişi konudda mesaj atan tek benim 
vazgeçtim yüklemiyom değmez yaKolay aslında da Ben ilk defa yapacağım için biraz zorlanırım Genelde pc den çok anlarım RAM arttırma hack biliyorum Söyleyimmi ? PC yeni senin boşver
Abi pc'yii bozcan lanÇok şey yükleme ne olur ne olmaz çöker felan Küfr edersin
4 kişi konudda mesaj atan tek benim
![]()
vazgeçtim yüklemiyom değmez ya
Benim pc bu konudaki pc işteÇok oyun yüklersen ram yetmez ve çöker Oyunlar Ram istiyor yani çok yükleme abicim Abi senin pc link atsana ?
iyi tabi bence alLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu alıcam ben iyimi ?
Alıcam Kasarmı ? Kaç sene dayanır ? Ses çıkarmı çok ? ginede sorayım dedimiyi tabi bence al
neden kassın ki 5 sene gider gayet sessiz çalışıyorAlıcam Kasarmı ? Kaç sene dayanır ? Ses çıkarmı çok ? ginede sorayım dedim
pil kaç saat dayanır oyun oynarsam ?neden kassın ki 5 sene gider gayet sessiz çalışıyor
o konuda ne desem yalan olur benim pil normal kullanımda 3 saat gidiyopil kaç saat dayanır oyun oynarsam ?
İşlemci hızlı olduğundan pcyi kızdırmaz diyorum ve Abi Ekran karrı ayararını performans yaparsan ekran kartının gözde görülmeyecek kadar kalitesi düşer ama farkı göremezsin hiç Ve Ekran kartı rahatlar ve FPS çok alırsın oyunlarda ve Fandan dha az ses çıkar ve pil ömrü artaro konuda ne desem yalan olur benim pil normal kullanımda 3 saat gidiyo
Abi masaüstünde sağ tık yapınca NVDİA merkez i şeyigözüyomu sende ?Gözüküyorİşlemci hızlı olduğundan pcyi kızdırmaz diyorum ve Abi Ekran karrı ayararını performans yaparsan ekran kartının gözde görülmeyecek kadar kalitesi düşer ama farkı göremezsin hiç Ve Ekran kartı rahatlar ve FPS çok alırsın oyunlarda ve Fandan dha az ses çıkar ve pil ömrü artarAbi masaüstünde sağ tık yapınca NVDİA merkez i şeyigözüyomu sende ?
Pc nin kutusundan neler Çıkıyor ?Gözüküyor
sarj aleti pc driver cd kullanım klavuzu cıkıyorPc nin kutusundan neler Çıkıyor ?
Kapıda ödeme şansım varmı ?sarj aleti pc driver cd kullanım klavuzu cıkıyor
bilmiyorum pcdepo müşteri hizmetlerine sorbeyler bazen touchpadin iki parmak olayı çalışmıyor sizce neden. iki parmakla aşağı yukarı yapınca tekerlek görevi görüyor ya çalışmıyor bazenKapıda ödeme şansım varmı ?