Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
Beylwr free dos yapmak kokaymış çözdüm olayı Ama ginede yardım isterim Eylülde Abiler !

Darqos

Darqos

Üye
Özellikle @The Nightmare ve @ByKatre Abimden isterim yardım

Darqos

Darqos

Üye
İste Ya Önemli Değil Bak Görcen Ne Kadar Kolay :D :kıskıs:
Kolay aslında da Ben ilk defa yapacağım için biraz zorlanırım Genelde pc den çok anlarım RAM arttırma hack biliyorum Söyleyimmi ? PC yeni senin boşver :kıskıs:
aspalt 8 airbone yüklüyorum
wifi varda 10 gb çok gelir işte :D
Abi pc'yii bozcan lan :D Çok şey yükleme ne olur ne olmaz çöker felan Küfr edersin :D4 kişi konudda mesaj atan tek benim :zong:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Kolay aslında da Ben ilk defa yapacağım için biraz zorlanırım Genelde pc den çok anlarım RAM arttırma hack biliyorum Söyleyimmi ? PC yeni senin boşver :kıskıs:
Abi pc'yii bozcan lan :D Çok şey yükleme ne olur ne olmaz çöker felan Küfr edersin :D4 kişi konudda mesaj atan tek benim :zong:
vazgeçtim yüklemiyom değmez ya

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Çok oyun yüklersen ram yetmez ve çöker Oyunlar Ram istiyor yani çok yükleme abicim Abi senin pc link atsana ?
Benim pc bu konudaki pc işte kabaca özellikler imzamda yazıyor.

Darqos

Darqos

Üye
Bunu alıcam ben iyimi ?

Darqos

Darqos

Üye
o konuda ne desem yalan olur benim pil normal kullanımda 3 saat gidiyo
İşlemci hızlı olduğundan pcyi kızdırmaz diyorum ve Abi Ekran karrı ayararını performans yaparsan ekran kartının gözde görülmeyecek kadar kalitesi düşer ama farkı göremezsin hiç Ve Ekran kartı rahatlar ve FPS çok alırsın oyunlarda ve Fandan dha az ses çıkar ve pil ömrü artar :)Abi masaüstünde sağ tık yapınca NVDİA merkez i şeyigözüyomu sende ?

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
İşlemci hızlı olduğundan pcyi kızdırmaz diyorum ve Abi Ekran karrı ayararını performans yaparsan ekran kartının gözde görülmeyecek kadar kalitesi düşer ama farkı göremezsin hiç Ve Ekran kartı rahatlar ve FPS çok alırsın oyunlarda ve Fandan dha az ses çıkar ve pil ömrü artar :)Abi masaüstünde sağ tık yapınca NVDİA merkez i şeyigözüyomu sende ?
Gözüküyor

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Kapıda ödeme şansım varmı ?
bilmiyorum pcdepo müşteri hizmetlerine sorbeyler bazen touchpadin iki parmak olayı çalışmıyor sizce neden. iki parmakla aşağı yukarı yapınca tekerlek görevi görüyor ya çalışmıyor bazen :(

Üst Alt