Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Konuyu sabitledim fakat konu dışına çıkmayalım arkadaşlar.

0MG90

0MG90

Üye
Gt840m nasıl? Yeni nesil oyunları rahat oynatıyor mu ?

0MG90

0MG90

Üye
Ben bunu sekmeye ekleyeyimde kalsın :D İyiymiş cihaz fiyata göre, telefondan sonra laptop lazım zaten bana

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunu sekmeye ekleyeyimde kalsın :D İyiymiş cihaz fiyata göre, telefondan sonra laptop lazım zaten bana
Güzel Pc Tavsiye Ederim :DMost wanted 2012 fps değeri eklendi görselli :Dyıpranmayı %6.1 gösteriyor Battery Bar :(

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
most wanted 2 fena değilmiş fps değerleri. Arada 20lere iniyor demişsin ultrada olsun o kadar yani :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
most wanted 2 fena değilmiş fps değerleri. Arada 20lere iniyor demişsin ultrada olsun o kadar yani :D
görsellik olarak rivalsten aşağı değil bence yine de iyi yani fps değeri akıcı güzel :oke: oyun küçük ama güzel ha :naughty:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
görsellik olarak rivalsten aşağı değil bence yine de iyi yani fps değeri akıcı güzel :oke: oyun küçük ama güzel ha :naughty:
Yüklenecek oyun listeme ekledim.. Eflc ,bf3, prototype ,nfs mw2 ,cod mw seri benim oynadığım oyunlar bunlar.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
bf3 varmı varsa kaç fps alıyorsun konuya ekleyim bengta4 e az kaldı sonra watch dogs :oke:

cgokhans

cgokhans

Üye
beyler sizin şarj aleti de aşırı ısınıyor mu?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
beyler sizin şarj aleti de aşırı ısınıyor mu?
yani bir süre takılı kalınca tabiki ısınıyor bu durum çok normal ,takma bence bu kadar , bizim bilgisayarımız on numara 5 yıldız bitti. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
cgokhans

cgokhans

Üye
Tamam ısınması normal de ateş gibi olmuştu ya sanki sabahtan akşama kadar takılı olsa yanacak sanırım :-D bu gün batarya mutlu edecek gibi göründü yarın da oyun denemesi olur büyük ihtimal :-)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
benim yıpranmayı 6.1 gösteriyor ama kafaya takmıyorum ya :D salla kullan işte bu arada oyu oynarken çıkarıyorum bataryayı :oke:

cgokhans

cgokhans

Üye
Ben o riski almam bir elektirik gitse yazık olabilir pc ye

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
benim yıpranmayı 6.1 gösteriyor ama kafaya takmıyorum ya :D salla kullan işte bu arada oyu oynarken çıkarıyorum bataryayı :oke:
ben carbon oynadığım için ve pek grafik yüklenmesi olmadığı için çıkarmayı gerek duymuyorum. Ağır oyunlar yükleyince çıkarırım :)

• Beğen

Üst Alt