Sağolun HocamKonuyu sabitledim fakat konu dışına çıkmayalım arkadaşlar.

evet rivals highte sıkıntısız crysis 3 medium low arası var işteGt840m nasıl? Yeni nesil oyunları rahat oynatıyor mu ?

Güzel Pc Tavsiye EderimBen bunu sekmeye ekleyeyimde kalsınİyiymiş cihaz fiyata göre, telefondan sonra laptop lazım zaten bana
Most wanted 2012 fps değeri eklendi görselli
yıpranmayı %6.1 gösteriyor Battery Bar 
görsellik olarak rivalsten aşağı değil bence yine de iyi yani fps değeri akıcı güzelmost wanted 2 fena değilmiş fps değerleri. Arada 20lere iniyor demişsin ultrada olsun o kadar yani![]()
oyun küçük ama güzel ha 
Yüklenecek oyun listeme ekledim.. Eflc ,bf3, prototype ,nfs mw2 ,cod mw seri benim oynadığım oyunlar bunlar.görsellik olarak rivalsten aşağı değil bence yine de iyi yani fps değeri akıcı güzeloyun küçük ama güzel ha
![]()
Hayır bende yok arkadaştan alcambf3 varmı varsa kaç fps alıyorsun konuya ekleyim bengta4 e az kaldı sonra watch dogs![]()
yani bir süre takılı kalınca tabiki ısınıyor bu durum çok normal ,takma bence bu kadar , bizim bilgisayarımız on numara 5 yıldız bitti.beyler sizin şarj aleti de aşırı ısınıyor mu?

valla ne desem yok bakmadım ama fazla ısınabilir ya sonuçta elektronik aletbeyler sizin şarj aleti de aşırı ısınıyor mu?
tamamm alınca yaz bende watch dogstan sonra indirebilirimHayır bende yok arkadaştan alcam
originde beleşken aldım orjinal battlefield 3 üm var 
ben carbon oynadığım için ve pek grafik yüklenmesi olmadığı için çıkarmayı gerek duymuyorum. Ağır oyunlar yükleyince çıkarırımbenim yıpranmayı 6.1 gösteriyor ama kafaya takmıyorum yasalla kullan işte bu arada oyu oynarken çıkarıyorum bataryayı
![]()

doğru o zaman çıkamayım beBen o riski almam bir elektirik gitse yazık olabilir pc ye
ama hep tedirginimben carbon oynadığım için ve pek grafik yüklenmesi olmadığı için çıkarmayı gerek duymuyorum. Ağır oyunlar yükleyince çıkarırım![]()

haklısın o riski bende alamambu arada imzam nasıl olmuş arkadaşlarBen o riski almam bir elektirik gitse yazık olabilir pc ye