Enpatsu Shakugan
Üye
aynenAbi sen şc yi alınca kutudan Driver cd si çıktımı ?
aynenAbi sen şc yi alınca kutudan Driver cd si çıktımı ?
çıktıAbi sen şc yi alınca kutudan Driver cd si çıktımı ?
rivalsi sormadınız @The Nightmare nasıl 30 fps oluyo diye 
Pc ci bana çıkmıyo diyo

inanma yaw pc depoya sorsanaPc ci bana çıkmıyo diyo![]()
sıfır kutunun içinde freedos olduğu için öıkıyor w yüklü olsa çıkmıyor sanırım çünkü recovery var 
ne bileyim normal deilmi 30 olmasıçıktırivalsi sormadınız @The Nightmare nasıl 30 fps oluyo diye
![]()

Nasıl çıktıçıktırivalsi sormadınız @The Nightmare nasıl 30 fps oluyo diye
![]()
sürekli 30 normalde 25 ti 20 ye bile düşüyordu şimdi düşmüyo ayar çektimne bileyim normal deilmi 30 olması![]()
konuya ekleyeyim bekleNasıl çıktı
:-D

Çok Memnunum Hocam Valla Çok İyi Aldım Allah'a Şükür Hocam Konuya Bakın Rivals Performans Modu Ekledim@ByKatre kardeşim nasıl laptopta sıkıntı var mı ? Genel anlamda memnun musun?

rivals ne laÇok Memnunum Hocam Valla Çok İyi Aldım Allah'a Şükür Hocam Konuya Bakın Rivals Performans Modu Ekledim![]()

Oyunrivals ne la![]()
bilmiyon muneed for speed rivals oyunrivals ne la![]()
bi dene modu youn akıyor ya isterseniz 30 fps değil de 60 ta sınırlayanı vereyim fps yi arttırıyoneed for speed rivals oyun
8 gb lik sürüm kalkmış pc depodan 
10 gb çok ya adamın akk'sini geçer valla şifreyi deiştirirbi dene modu youn akıyor ya isterseniz 30 fps değil de 60 ta sınırlayanı vereyim fps yi arttırıyo![]()
sende yok muydu10 gb çok ya adamın akk'sini geçer valla şifreyi deiştirir
torrentten indir kütüphane falan yok mu 
diyom ya 10 gb çok akk aşarsa olmazWindows 8.1 update 1 yüklemek istiyoum yükleyeyim mi sizcehala aldığım fiyatın üsütnde pc
sende yok muydutorrentten indir kütüphane falan yok mu
![]()
sen ne kullanıyon kidiyom ya 10 gb çok akk aşarsa olmazWindows 8.1 update 1 yüklemek istiyoum yükleyeyim mi sizce
bence yükle de bir gün şarjı doldur git kütüphaneye sömür diyorum 
bende 8.1 pro var sende update 1 mi var. iş yüzünden gidemiyorum ki hiçbiryeresen ne kullanıyon kibence yükle de bir gün şarjı doldur git kütüphaneye sömür diyorum
![]()

anladımbende 8.1 pro var sende update 1 mi var. iş yüzünden gidemiyorum ki hiçbiryere![]()
bendeki update1 
wifi varda 10 gb çok gelir işteanladımbendeki update1
işte yokmu wifi![]()