Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

cgokhans

cgokhans

Üye
Şu anda mobildeyim imzanı göremiyorum da şimdi telefonu şarjdan aldım onun alet dr yanıyor gibiydi galiba antalya nın sıcağı ndan yanıyor garipler :-D böyle giderse yaz boyu sadece sahalar ı hava ısınıncaya kadar oyun oynayabilirim :-)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda mobildeyim imzanı göremiyorum da şimdi telefonu şarjdan aldım onun alet dr yanıyor gibiydi galiba antalya nın sıcağı ndan yanıyor garipler :-D böyle giderse yaz boyu sadece sahalar ı hava ısınıncaya kadar oyun oynayabilirim :-)
sıkıntı olmaz be :D

cgokhans

cgokhans

Üye
Beyler sizin bilgisayar kaç sn ye açılıyor? Benim eski pcde masaüstünü görmek w8 ile 15 sn idi bunda sistem bakımı yaptım ona rağmen 53 sn oldu şimdi. Windows 7 bile 40-45 sn de açılıyor idi. Hard diskten gelen sesi düşününce benimkinde bir problem mi var diye tekrar düşünür oldum.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
valla 20 saniye gibi bende :bilmm

cgokhans

cgokhans

Üye
sessiz ortamda da kendini çok belli ediyor işte benimkisi :) benimki niye antikalık yapıp 53 sn yapıyor ya :/ dehşet bir rakam :'( ben sırf windows 8 i erken açılışı için kullanıyor idim :(

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
evet çok az geliyor sessiz ortamdayken :oke: o da olsun mübarek :D
Haklısın o kadar olsun :) Sonuçta koca pc çalışıyor:) bugün pc depoya mesaj attım şu ram bilgisayarıma uyar mı diye vatandan normal ram linki attım. Cevap olarak ürün sadece düşük voltajlı ram desteklemektedir. Normal ram takarsanız bilgisayar görmez dediler. Pc depoda 135 liraya var mecbur oradan alacağım.pcyi diz üstünde kullanınca ısınıyor. Çünkü vücudun sıcaklığı pcyi isitiyor. Masada kullanıyorum.

cgokhans

cgokhans

Üye
Haklısın o kadar olsun :) Sonuçta koca pc çalışıyor:) bugün pc depoya mesaj attım şu ram bilgisayarıma uyar mı diye vatandan normal ram linki attım. Cevap olarak ürün sadece düşük voltajlı ram desteklemektedir. Normal ram takarsanız bilgisayar görmez dediler. Pc depoda 135 liraya var mecbur oradan alacağım.pcyi diz üstünde kullanınca ısınıyor. Çünkü vücudun sıcaklığı pcyi isitiyor. Masada kullanıyorum.

bence gerek yok 4 gb ı n 3,5 gb ını görebildin mi oyun oynarken?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
sessiz ortamda da kendini çok belli ediyor işte benimkisi :) benimki niye antikalık yapıp 53 sn yapıyor ya :/ dehşet bir rakam :'( ben sırf windows 8 i erken açılışı için kullanıyor idim :(
Doğrudur. Internete sızan hicbir windows sürümü orjinalı kadar kararlı ve doğru çalışmıyor. Mutlaka bir yerinde bir aksilik çıkıyor.
bence gerek yok 4 gb ı n 3,5 gb ını görebildin mi oyun oynarken?
Valla nfs carbon 500 falan yiyor yüksek grafikli oyunum olmadıği için görmedim. Perşembe günü arkadas izinli ondan oyun alcam.

cgokhans

cgokhans

Üye
önceki pcye kurduğumun aynısından kurdum. hemde crackte kullanmadım. Öncekinde de skyple ile etkinleştime vardı bunda da öyle. Orjinal gibi bir nevi

----
Cod MW3 tr dublaj kurdum sesler tamam Türkçe ama yazılarda sıkıntı çıktı :D süper oyun ya full grafik hiç zorlanma yok :D

Artı şaşalı bir ısınmada görmedim :)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
önceki pcye kurduğumun aynısından kurdum. hemde crackte kullanmadım. Öncekinde de skyple ile etkinleştime vardı bunda da öyle. Orjinal gibi bir nevi

----
Cod MW3 tr dublaj kurdum sesler tamam Türkçe ama yazılarda sıkıntı çıktı :D süper oyun ya fu ll grafik hiç zorlanma yok :D

Artı şaşalı bir ısınmada görmedim :)
ses nasıl harddiskteki şu an benim pc ölüyo :D%98 cpu kullanımı

bu ned la :bilmm işlemciyi zorluyo köküne kadr :bilmm

son durum :bilmm

cgokhans

cgokhans

Üye
Ne olmuş öyle ya :-\

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
skype ile nasıl etkinlesiyor anlatır mısın
ses nasıl harddiskteki şu an benim pc ölüyo :D%98 cpu kullanımı

bu ned la :bilmm işlemciyi zorluyo köküne kadr :bilmm

son durum :bilmm
Cpuyu kullanan şeyi sonlandırsan oluyor mu.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Ne olmuş öyle ya :-\
watch dogsu yüklerken oldu :d waychdogsta mediumda 28 fps falan ortalama high ve ultrada 10 ile 15 arası ram kullanımıda 3.4 ün üzerine çıkmyıor ultra ayarda ramegerek yok mu ne ::D
skype ile nasıl etkinlesiyor anlatır mısın
Cpuyu kullanan şeyi sonlandırsan oluyor mu.
valla kuurlum bitti sonlandırdım şimdi normal :Dben galiba güç tasarrufunda oynadım oyunu 0.76 fps :kıskıs: ne oldu bilmiyom bende diyom neden bu kadar çok üfürüyo bu icat :D

• Beğen
Tepkiler: cgokhans
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Demin bilgisayarın güç düğmesi ve telefondaki kronometreye aynı anda bastım , başlangıç ekranının gelmesi 15 sn sürdü... Bilginize :)

cgokhans

cgokhans

Üye
Şarjda iken mi.? Benim ki niye böyle yapıyorsun Of ulan Of :'(

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt