sıkıntı olmaz beŞu anda mobildeyim imzanı göremiyorum da şimdi telefonu şarjdan aldım onun alet dr yanıyor gibiydi galiba antalya nın sıcağı ndan yanıyor garipler :-D böyle giderse yaz boyu sadece sahalar ı hava ısınıncaya kadar oyun oynayabilirim :-)

Benimde öyle birşey olması lazım. Senin hard diskden azıcık ses geliyor mu bende geliyor çok az cırr cırr diye .valla 20 saniye gibi bende![]()
evet çok az geliyor sessiz ortamdaykenBenimde öyle birşey olması lazım. Senin hard diskden azıcık ses geliyor mu bende geliyor çok az cırr cırr diye .
o da olsun mübarek 
Haklısın o kadar olsunevet çok az geliyor sessiz ortamdaykeno da olsun mübarek
![]()
Sonuçta koca pc çalışıyor
bugün pc depoya mesaj attım şu ram bilgisayarıma uyar mı diye vatandan normal ram linki attım. Cevap olarak ürün sadece düşük voltajlı ram desteklemektedir. Normal ram takarsanız bilgisayar görmez dediler. Pc depoda 135 liraya var mecbur oradan alacağım.pcyi diz üstünde kullanınca ısınıyor. Çünkü vücudun sıcaklığı pcyi isitiyor. Masada kullanıyorum.Haklısın o kadar olsunSonuçta koca pc çalışıyor
bugün pc depoya mesaj attım şu ram bilgisayarıma uyar mı diye vatandan normal ram linki attım. Cevap olarak ürün sadece düşük voltajlı ram desteklemektedir. Normal ram takarsanız bilgisayar görmez dediler. Pc depoda 135 liraya var mecbur oradan alacağım.pcyi diz üstünde kullanınca ısınıyor. Çünkü vücudun sıcaklığı pcyi isitiyor. Masada kullanıyorum.
Doğrudur. Internete sızan hicbir windows sürümü orjinalı kadar kararlı ve doğru çalışmıyor. Mutlaka bir yerinde bir aksilik çıkıyor.sessiz ortamda da kendini çok belli ediyor işte benimkisibenimki niye antikalık yapıp 53 sn yapıyor ya :/ dehşet bir rakam
ben sırf windows 8 i erken açılışı için kullanıyor idim
![]()
Valla nfs carbon 500 falan yiyor yüksek grafikli oyunum olmadıği için görmedim. Perşembe günü arkadas izinli ondan oyun alcam.bence gerek yok 4 gb ı n 3,5 gb ını görebildin mi oyun oynarken?
süper oyun ya full grafik hiç zorlanma yok 

ses nasıl harddiskteki şu an benim pc ölüyoönceki pcye kurduğumun aynısından kurdum. hemde crackte kullanmadım. Öncekinde de skyple ile etkinleştime vardı bunda da öyle. Orjinal gibi bir nevi
----
Cod MW3 tr dublaj kurdum sesler tamam Türkçe ama yazılarda sıkıntı çıktısüper oyun ya fu ll grafik hiç zorlanma yok
Artı şaşalı bir ısınmada görmedim![]()
%98 cpu kullanımı
işlemciyi zorluyo köküne kadr

Cpuyu kullanan şeyi sonlandırsan oluyor mu.ses nasıl harddiskteki şu an benim pc ölüyo%98 cpu kullanımı
bu ned laişlemciyi zorluyo köküne kadr
![]()
son durum![]()
watch dogsu yüklerken oldu :d waychdogsta mediumda 28 fps falan ortalama high ve ultrada 10 ile 15 arası ram kullanımıda 3.4 ün üzerine çıkmyıor ultra ayarda ramegerek yok mu ne :Ne olmuş öyle ya :-\
valla kuurlum bitti sonlandırdım şimdi normalskype ile nasıl etkinlesiyor anlatır mısın
Cpuyu kullanan şeyi sonlandırsan oluyor mu.
ben galiba güç tasarrufunda oynadım oyunu 0.76 fps
ne oldu bilmiyom bende diyom neden bu kadar çok üfürüyo bu icat 
bi w 8.1 kurmadın aynı şeyleri yapalım bi denesene mübarek değişklikten değilŞarjda iken mi.? Benim ki niye böyle yapıyorsun Of ulan Of![]()
çok iyi benimde şifre var o ekrana kadar o kadar gibiDemin bilgisayarın güç düğmesi ve telefondaki kronometreye aynı anda bastım , başlangıç ekranının gelmesi 15 sn sürdü... Bilginize![]()
bu arada c5-03 ün kronometresi yokki 
ses kaydediciyi açıyorum başlata basınca kronometre gibi saniye sayıyorbi w 8.1 kurmadın aynı şeyleri yapalım bi denesene mübarek değişklikten değil
çok iyi benimde şifre var o ekrana kadar o kadar gibibu arada c5-03 ün kronometresi yokki
![]()
yok sarjda deilŞarjda iken mi.? Benim ki niye böyle yapıyorsun Of ulan Of![]()
anladım bu skype verem etti benises kaydediciyi açıyorum başlata basınca kronometre gibi saniye sayıyor