Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
arkadaşlar bilgisayar çok hantal değil mi sizce benim laptop 10 saniyede açılıyor ama açıldıktan sonra vay halime google chrome a basıyorum 30 saniye sonra açılıyor bu harddiskle mi alakalı ramle mi anlamadım çok sinir bozucu
Size diyorum anlamıyorsunuz chrome kendini bozdu en iyisi internet explorer xpdeki veya 7deki gibi yavaş değil 8de gayet hızli

emre_doner

emre_doner

Üye
opera kullanıyorum 2-3 gündür.katre nin tavsiyesiyle.harbi iyimiş yani,tavsiye ederim

sinemisis

Üye
Bence harddiskinizde bir sorun var ama ben hiç bir sorunla karşılaşmadım ilginç :bilmem: Birde UEFI modunda kurun kurmadıysanız.

Uefi modunda kurmasakda böyle bir sorun olmaması lazım ki arkadaşın disktemi bir problem var acaba..

Son düzenleme:

TeKnoArda

Üye
Birde öbür arkadaşın dediği gibi internet explorer açmayı deneyin aynı sorunu yapacak mı?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
explorerdan çok memnunum en ufak sorun cikartmiyor

sinemisis

Üye
Notebook geldi arkadaşlar şuan kurulumunu yapıyorum fakat kutudaki Asus bandrolü açık olarak geldi ona canım sıkıldı biraz inşAllah bir sıkıntı çıkmaz..

Son düzenleme:

panzerius

Üye
arkadaşlar bilgisayar çok hantal değil mi sizce benim laptop 10 saniyede açılıyor ama açıldıktan sonra vay halime google chrome a basıyorum 30 saniye sonra açılıyor bu harddiskle mi alakalı ramle mi anlamadım çok sinir bozucu
Dostum öncelikle bilgisayari yüksek performansa alıp bir de öyle test yap. Bunun yanında düzenli olarak sürekli görev yöneticisinden ram bellek işlemci kullanımını denetle. Hangi bolumden ve hangi işlemden dolayı yavasliyorsa onu internette arastir. Hala bi çözüm bulamadiysan bende olduğu gibi sistemin kendinde virüs olabilir. Free Avast 2014 yükle ve bir daha hiçbir yavaşlama problemin kalmasın

emre521

Üye
Dostum öncelikle bilgisayari yüksek performansa alıp bir de öyle test yap. Bunun yanında düzenli olarak sürekli görev yöneticisinden ram bellek işlemci kullanımını denetle. Hangi bolumden ve hangi işlemden dolayı yavasliyorsa onu internette arastir. Hala bi çözüm bulamadiysan bende olduğu gibi sistemin kendinde virüs olabilir. Free Avast 2014 yükle ve bir daha hiçbir yavaşlama problemin kalmasın
Avast free antivirus 2014 indiriyorum suan insallah ise yarar

Son düzenleme:
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
hard disk ile alakalı bende öyle olmuyor bir program geciktiriyo olabilir format at bu ssd olsa olmaz böyle :)

The Shadow

The Shadow

Üye
hard disk ile alakalı bende öyle olmuyor bir program geciktiriyo olabilir format at bu ssd olsa olmaz böyle :)
Hayret senin mesajında ilk kez hiç büyük harf yok :ehe Normalde hepsi büyük olur :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Notebook geldi arkadaşlar şuan kurulumunu yapıyorum fakat kutudaki Asus bandrolü açık olarak geldi ona canım sıkıldı biraz inşAllah bir sıkıntı çıkmaz..
seri de ki genel sorun müs o bende de öyle oldu pc depo öyle dedi :)
Uefi modunda kurmasakda böyle bir sorun olmaması lazım ki arkadaşın disktemi bir problem var acaba..
olmaması lazım ama diskteki verileri silmeden uefi kurulumunu anlatabilirım denedim :)
opera kullanıyorum 2-3 gündür.katre nin tavsiyesiyle.harbi iyimiş yani,tavsiye ederim
Opera can gerisi heyecan, bi eklenti ile chrome eklentilerini de çalıştırıyor :) memnunum sadece yandex gibi indirmeleri idmana vermeyen sitelerde firefox kullanıyorum geri kalan opera güzel memnunum :)

sinemisis

Üye
Ama almadan önce satıcıya özellikle sordum yok bizde öyle şey olmaz felan dedi yazdığıda bu bana ;

18-08-2014 15:41

Merhaba, mağazalarımızda satılan tüm ürünlerimiz sıfırdır. Sattığımız tüm dizüstü bilgisayarlar orijinal bandrollü olarak tarafınıza gönderilmekte ve bu konuda hassas davranılmaktadır. Bandrolü açık ürün (DOA/Teşhir) satışımız bulunmamaktadır.
[TBODY] [/TBODY]
Kurulumu yaptım şuan gayet güzel çalışıyor makina ama Fifa 14'ü açmıyor ya nette araştırdım Win 8.1'de genel bir sorunmuş yükleyen oynayan varmı şuan arkadaşlar bende hiç bir tepki vermiyor oyun.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Ama almadan önce satıcıya özellikle sordum yok bizde öyle şey olmaz felan dedi yazdığıda bu bana ;

18-08-2014 15:41

Merhaba, mağazalarımızda satılan tüm ürünlerimiz sıfırdır. Sattığımız tüm dizüstü bilgisayarlar orijinal bandrollü olarak tarafınıza gönderilmekte ve bu konuda hassas davranılmaktadır. Bandrolü açık ürün (DOA/Teşhir) satışımız bulunmamaktadır.
[TBODY] [/TBODY]
Kurulumu yaptım şuan gayet güzel çalışıyor makina ama Fifa 14'ü açmıyor ya nette araştırdım Win 8.1'de genel bir sorunmuş yükleyen oynayan varmı şuan arkadaşlar bende hiç bir tepki vermiyor oyun.
zaten teşhir ürünü değil seri de ki genel sorun müs bi ara sor fifa ise intel ekran kartı ile alakalı w8,1 ile alâkası yok onun vram i artır biostan :)bende de açık geldi bir problem yoksa takma kafaya :)

sinemisis

Üye
Pes'de Vram diyorlardı ben onu biosdan vram'i artırmaya gerek duymadan bilgisayardan ayarlardan hallettim yüksek ayarlarda çalışıtırıyor ama Fifa'da bir tepki yok Fifa'nında biostan vrami artırıp çalıştığından eminmisin arkadaşım sen denedinmi yada deneyen varmı acaba..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
ben denemedim ama büyük ihtimal ondan pes i nasıl hallettin yaw :)ben denemedim ama büyük ihtimal ondan pes i nasıl hallettin yaw :)

Üst Alt