Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
bilmiyorum pcdepo müşteri hizmetlerine sorbeyler bazen touchpadin iki parmak olayı çalışmıyor sizce neden. iki parmakla aşağı yukarı yapınca tekerlek görevi görüyor ya çalışmıyor bazen :(
Abi kredi kartı ile Kapıdamı ödütoruz internettenmi giriyoruz kredi kartı şifre felan ?

Dmrls

Dmrls

Üye
SA abiler bende düşünüyorum önerirmisiniz
Bide i7 li i5 farkları
THE Nightmare şimdiden saol

Darqos

Darqos

Üye

Bunu al bende bundan alıcam

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
SA abiler bende düşünüyorum önerirmisiniz
Bide i7 li i5 farkları
THE Nightmare şimdiden saol
ben öneririm gayet güzel. i7 ve i5 farkını ben anlatamam googleda daha detaylı bulursun

Dmrls

Dmrls

Üye
Hocam malum öğrenciyim aradaki fark sorun olmaz ama i7 de ayrıyeten ne gibi artısı var tşkNightmare bende şuan Dell Inspiron 5521 var i5 8gb 2gb 1tb özellikleri ile 6 defa parça servis gitti şimdi değişim ve İade hakkım doğdu
Sende asus bu MODEL mi yoksa Dell Inspiron 7537 mi? Çok soruyorum kb

Darqos

Darqos

Üye

Buna bakk

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Hocam malum öğrenciyim aradaki fark sorun olmaz ama i7 de ayrıyeten ne gibi artısı var tşkNightmare bende şuan Dell Inspiron 5521 var i5 8gb 2gb 1tb özellikleri ile 6 defa parça servis gitti şimdi değişim ve İade hakkım doğdu
Sende asus bu MODEL mi yoksa Dell Inspiron 7537 mi? Çok soruyorum kb
7537 benim laptopdan iyi tabi

cgokhans

cgokhans

Üye
bilmiyorum pcdepo müşteri hizmetlerine sorbeyler bazen touchpadin iki parmak olayı çalışmıyor sizce neden. iki parmakla aşağı yukarı yapınca tekerlek görevi görüyor ya çalışmıyor bazen :(
Genel de kablosuz mause kullanıyorum ama onu kullandığım da çok şükür bir arıza çıkarmadı

Dmrls

Dmrls

Üye
Kinggs ve Nightmare
Az Önce. Pcdepo dan şipariş verecektim kredi kartı 1668 yazıyor du ben kapıda ödeme seçtim 1800 küsür oldu Neden böyle oldu

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Kinggs ve Nightmare
Az Önce. Pcdepo dan şipariş verecektim kredi kartı 1668 yazıyor du ben kapıda ödeme seçtim 1800 küsür oldu Neden böyle oldu
kapıda ödediğin için komisyon alıyolardır

Dmrls

Dmrls

Üye

Dmrls

Dmrls

Üye

2. Linkte. 1666 TL ama ilk resimdeki gibi oluyorNightmare abi adın neydi ben Türker :-)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye

2. Linkte. 1666 TL ama ilk resimdeki gibi oluyorNightmare abi adın neydi ben Türker :-)
kdvyi de hesaba katıyor sanırım

adım Batuhan memnun oldum türker :)bu arada yasımız aynı abi demene gerek yok :D
O kargo parası ne hocam ya, Resmen kazıklıyolar adamı .
sigortalı olduğu için pahalı

Dmrls

Dmrls

Üye
Bende batuhan

Buradan hangisi alacağımız fiyat ortadaki değilmi kredi kartı ile alırsak

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Bende batuhan

Buradan hangisi alacağımız fiyat ortadaki değilmi kredi kartı ile alırsak
Taksitsiz alırsan 1666 aman yanlış alma :D . Taksit olunca fiyat artıyo maalesef .

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye

Üst Alt