viktoreznov
Üye
Ben beğendim oyunda önemli olan zorluk seviyesi değil oyun gerçekten eskiyi yaşatıyor yeni indirdim birazcık oynadım İstanbul kısmına geçtikten sonra iş güç yoğunluğundan dolayı bıraktım oynamayı bekliyor çok istiyorum yalnız oturunca 5-6 saatten aşağı kalkamam gibi geliyor boş vakit kolluyorumOyuna gelince bombalar vs. gerçekten güzel olmuş dövüş, savaş konusunda pratik yapabilmek için güzel bir platform oluşturmuşlar teknikte ustalaşana kadar deneyim sağlayıp daha sonra başka bir tekniğe geçilebiliyor bu da gayet güzel birşey
Yalnız takıldığım nokta mouse hassasiyeti bazı yerlerde oldukça fazla bazı yerlerde ise çok düşük kalıyor donanımsal mı bilmiyorum yoksa oyunda mı bir sorun var veya o şekilde düşünüldü anlamış değilim. Uzatmadan oyunu sevdim grafikler vs güzel oynamanızı tavsiye ederim
Senaryoya zaten kimse birşey söyleyemez. Konstantinapolis'te geçiyor bir kısmı
![]()
mouse'un ne zaman fazla hassaslaşıyor mesela ?
Oyuna gelince bombalar vs. gerçekten güzel olmuş dövüş, savaş konusunda pratik yapabilmek için güzel bir platform oluşturmuşlar teknikte ustalaşana kadar deneyim sağlayıp daha sonra başka bir tekniğe geçilebiliyor bu da gayet güzel birşey