2025 Modem Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
2025 Modem Tavsiyesi
Bir modem arıyorum rahatlıkla 10 cihaza kablosuz bağlantı sağlayabilsin. Ağdan cihazları çıkarmasın bağlantı kopması yapmasın. Bağlantıyı koparmasa bile hızından bir şey kaybetmesin.

Evet hepiniz ofisinizde evinizde kullanıyorsunuz tavsiyeleriniz bekliyorum.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Fiber Mı Adsl mı

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Adsl modem fiber ile çalışmıyor
Mesaj birleştirildi:

Türk Telekom beni kazikladı yada

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Fiber Modemleri Genelde Sıkıntılı Özellikle TT ninkıler. Turkcelinkiler Biraz Daha İyiydi Sanırım. Olmadı Eski Modemi Router Olarak KUllanırsın ONu atma :D

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Dobraokuyucu
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Kendim alacam bana marka model lazım. Pfisinde falan kullanılan yok mu

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Sanırım bu konuya yazanlar olarak hepimiz operatörün verdigi modemi kullanıyoruz.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Alacaksın Ama Oparatör Sorun Çıkartırmı ONuda Araştır İstersen.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
tp link vs lere bak olmadı açıkcası pek deneyimim yok ama 2.4 ghz de çoğu ürünü güzeldir.birazda yorumlara bakabilirsin onlarda yardımcı olacaktır

• Beğen
gıwıliler

gıwıliler

Üye
Tavsiye verecek kadar modem deneyimim olmadı ama sakın Asus almayın ten bildiğim bu.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Dobraokuyucu
gıwıliler

gıwıliler

Üye
Türkiye de ki alt yapı ile tam uyumlu değil zamanında çok araştırmıştım. CRC birikmesi yapıyor buda hızda sürekli dalgalanma kopmaya sebeb oluyor. Her model böylemidir bilmem ama geneli sıkıntılı. Zyxel tp link gibi markalar daha stabil sorunsuz.

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Türkiye de ki alt yapı ile tam uyumlu değil zamanında çok araştırmıştım. CRC birikmesi yapıyor buda hızda sürekli dalgalanma kopmaya sebeb oluyor. Her model böylemidir bilmem ama geneli sıkıntılı. Zyxel tp link gibi markalar daha stabil sorunsuz.
Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler
cyborg78

cyborg78

Üye
abim bi ara modem aldı, operator (turkcell-super online) şifreyi vermedi iade etti modemi

Üst Alt