Oyunda bomba falan icat edip kullanabiliyorsun. Brotherhood'daki gibi suikastçı desteği alabiliyorsun. Arada Türkçe sözler duyabiliyorsun." Harika, defolun!, suikastçı " vs.. oyunun senaryo görevleri P de bitiyor yan görevleri yapıp 0 yapabiliyorsun.Bu arada Assassin's Creed Revelations'u 1 saat kadar oynadım ve çok kolay bulduğumdan devam etmedim.
Özellikle türkce sözleri güzel olmuş ayrıca istanbul da geçmesi ayrı güzel kısa olması dısında kusursuz![]()

Assassin's creed oyunlarının zor olmasını mı bekliyordun anlamadım. Zaten oyunda zorluk ayarı yok. Kusura bakma ama "çok kolay bulduğundan devam etmedim" ifadesini anlamsız buldum.
), ben biraz zor yaparlar dedim ama kolay çıktı. Uff ammada kolay dedim belki bu sefer anlaşılır. Yada madem anlamsız ozaman düzelteyim;
Seviyorum bu siteyi anlamlı cümlelerde kelimeler arası kaybolmuşluklarda harfsel döngü betimlemelerinde anlam arayışında olan düşünürlerimiz var.
Umarım arayışların sonuç verir ve anlamını bulursun.
)sen de cümleye takılmış kalmışsın. Ben cümleyi değil oyunu kolay bulmana anlam veremedim. Ilk 2 oyunu da bitirdim. Oyunda zaten adam öldürme kültürü genellikle counter'lar. Ilk oyunda istediğin adama counter yapılabiliyordu. 2. Oyun biraz daha zorlaştı çünkü herkese counter yapılamıyordu. Ancak hidden blade ile yapılabiliyordu o da müthiş zamanlama gerektiriyordu. 3. Oyun biraz daha kolaylaştı çünkü hem hidden blade'deki zamanlama olayı kalkmıştı hem de combo kill (art arda öldürme) özelliği gelmişti. Yani yine herkes counter yapılabiliyordu. Bu oyunda ise bazılarına counter yapılamıyor, yapılsa da en az 3 - 4 kez yapılması gerekiyor. Ama tabi bu askerlerin sayısı çok az çok nadir.
Yani anlatmak istediğim oyunun zorluğuna takılman anlamsız olmuş. Zaten AC oyunlarının zorluğu az çok bellidir. Bu oyundan zor olması beklenemez zaten. Hem oyunda daha çok savaş değil gizlilik ön planda, senaryo ön planda.
(tek cümleye takılma lütfen)
Ben yine kolay bulduğumdan oynamıyorum. He oyunu izlemek (arkadaş oynarken) çok zevkliydi. Bu cümleninde anlamını araştır sen gene.
Oyun okadar kolay olmasa bu notları almazdı. Zaten tüm önemli inceleme editörleri bundan şikayet etmiş. Oysa ben 9.0-9.5 arası bir not bekliyordum. Ama yılın en iyileri yerine iyileri klasına girdi. Ubisoft'un finali olmasına rağmen böyle bir oyuna yeterince özen göstermediğini düşünüyorum. Fakat Osmanlıyı konu alması sebebiyle Türkiyede notu herzaman 1 puan yukarıda görülecektir. Ubisoft'u sadece bu yüzden tebrik ediyorum. Crysis (k...munun Korelilerinde ne zamandan beri ışın silahı var gibi) ve Crysis 2 (laz uşağı subayımız gibi) kadar olmasada yinede başarılı bir etki yarattılar Türk insanı için. Neyse herzaman dediğim gibi paylaşıma devam. 
O değilde önceki bölümlerde Eagle Vision ile bir çok illuminati sembolü görebiliyorduk. Revelations'da var mı acaba.. ?
) göremedim. Bak şimdi merak ettim. 
Tek cümleye sen takıldın karıştırma. Ayrıca benim söylediğimin aynısını sen kendin söylüyorsun. Kolay diye, biz ne dedik? 2. oyunda daha zordu sen kendin dedin. Bak kendinle çelişip benim söylediğimi doğru çıkartıyorsun. Teşekkürler.Ben yine kolay bulduğumdan oynamıyorum. He oyunu izlemek (arkadaş oynarken) çok zevkliydi. Bu cümleninde anlamını araştır sen gene.
Oyun okadar kolay olmasa bu notları almazdı. Zaten tüm önemli inceleme editörleri bundan şikayet etmiş. Oysa ben 9.0-9.5 arası bir not bekliyordum. Ama yılın en iyileri yerine iyileri klasına girdi. Ubisoft'un finali olmasına rağmen böyle bir oyuna yeterince özen göstermediğini düşünüyorum. Fakat Osmanlıyı konu alması sebebiyle Türkiyede notu herzaman 1 puan yukarıda görülecektir. Ubisoft'u sadece bu yüzden tebrik ediyorum. Crysis (k...munun Korelilerinde ne zamandan beri ışın silahı var gibi) ve Crysis 2 (laz uşağı subayımız gibi) kadar olmasada yinede başarılı bir etki yarattılar Türk insanı için. Neyse herzaman dediğim gibi paylaşıma devam.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bak buda Batman Arkham City: Aynı kategorideki oyunlar. Batman yılın oyunu adaylarından olacaktır muhtemelen. AC ise imkansız.
Edit: Bölümsonucanavarında yılın en iyi oyunları anketi var. Sevdiğiniz oyunlara oy verip destek sağlayabilirsiniz. Benim seçimlerim.

ben oyunun kolay olmasına karşı çıkmıyorum ki senin oyunu kolay bulmanı saçma buluyorum. Neyse fazla uzatmayalım![]()
Skyrim sanırım serinin 5.oyunu. Oyunu anlamak için 1.den başlamak daha mı iyi olur ?
Oyun kolay olmasına kolay tamam orasına bir şey demiyorum. Daha önce de dediğim gibi AC oyunlarının zorluğu az çok bellidir. Yani serinin diğer oyunlarında da olduğu gibi bu oyundan da öyle insanı zorlayacak bir oyun beklenemez. Madem bu işlerden anlıyorsun bir Assassin's Creed oyunun da ne kadar zor olacağını tahmin etmen gerekirdi. En azından bu işlerden anlamayan biri -benim- kadar. Ayrıca bu yazdığımı da dilbilimcilerine falan ınceletmene gerek yok. Normal bir insan zekası da anlamaya yeterlidir."ben oyunun kolay olmasına karşı çıkmıyorum
ki senin oyunu kolay bulmanı saçma buluyorum. Neyse fazla uzatmayalım"
Bu cümleyi nasıl anlayamadın hayret ettim doğrusuOyun kolay olmasına kolay tamam orasına bir şey demiyorum. Daha önce de dediğim gibi AC oyunlarının zorluğu az çok bellidir. Yani serinin diğer oyunlarında da olduğu gibi bu oyundan da öyle insanı zorlayacak bir oyun beklenemez. Madem bu işlerden anlıyorsun bir Assassin's Creed oyunun da ne kadar zor olacağını tahmin etmen gerekirdi. En azından bu işlerden anlamayan biri -benim- kadar. Ayrıca bu yazdığımı da dilbilimcilerine falan ınceletmene gerek yok. Normal bir insan zekası da anlamaya yeterlidir.

Oyuna gelince bombalar vs. gerçekten güzel olmuş dövüş, savaş konusunda pratik yapabilmek için güzel bir platform oluşturmuşlar teknikte ustalaşana kadar deneyim sağlayıp daha sonra başka bir tekniğe geçilebiliyor bu da gayet güzel birşey
Yalnız takıldığım nokta mouse hassasiyeti bazı yerlerde oldukça fazla bazı yerlerde ise çok düşük kalıyor donanımsal mı bilmiyorum yoksa oyunda mı bir sorun var veya o şekilde düşünüldü anlamış değilim. Uzatmadan oyunu sevdim grafikler vs güzel oynamanızı tavsiye ederim
Senaryoya zaten kimse birşey söyleyemez. Konstantinapolis'te geçiyor bir kısmı