Android Nokia 8 Kapanıp Açılma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Android Nokia 8 Kapanıp Açılma Sorunu
Elimdeki Nokia 8 modelini bir kaç yorumda bahsetmiştim. Ama sorunlu olduğu için tam kullanamıyorum. Sim kart takılı değil.

Sorunu;
Bazen oyun oynarken bazen wifi açarken bazen sosyal medyada takılırken telegram gibi anlık mesajlaşma uygulama tarayıcı uygulamalarda takılırken telefon birden kapanıp açılıyor. Tekrar aynı aktiviteleri yapıyorum yine kapanıp açılıyor. Bu sorunla karşılaşan var mı? Ya da çözümünü bilen var mı?

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
anakart arızası gibi duruyor eğer kızarma sorunu varsa zamanla kendine zarar vermiş olabilir

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Cadillac34
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
ısınıyor muydu telefon

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Annem kullanmıştı. Genelde Block Puzzle Jewels oyunu oynar ve WhatsApp'tan görüntülü konuşma yapardı. Haliyle ısınıyordu.
Mesaj birleştirildi:

Birde şarjı kapanıp açılmada düşüyor. Kapalı halde dolduruyorum, şarj %70-%90 arası gösteriyor. Bataryadan olabilir mi acaba? Şarja takılı halde kapanmıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Batarya ölmüş gibi.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34, PALA. ve Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
bataryadan olabilir

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34
PALA.

PALA.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Cadillac34

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Teknik servisi bile yok nasıl bi Nokia ysa artık.
Mesaj birleştirildi:

Şu bataryaları gömülü halde millete kakalıyorlar ya işte ona sinir oluyorum.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Mesaj birleştirildi:

Bulursan o bataryayı. İyi bir şey. İki sefer Nokia 6 'da değiştirdim en son teledonu yedeğe ayırdım

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Mesaj birleştirildi:

Hiç masraf etmeyin, kafanızı da yormayın, gidin 6-7 bin den giriş seviyesi Xiaomi Vivo türünden bir telefon alın, 3 yıl temiz götürür. Nokia artık eski Nokia değildir, satıldıktan sonra ömür törpüsü olmuştur, teknik servis bile sağlayaman Nokia sözünü tutmadı onlaşmayı bozdı (h)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Hiç masraf etmeyin, kafanızı da yormayın, gidin 6-7 bin den giriş seviyesi Xiaomi Vivo türünden bir telefon alın, 3 yıl temiz götürür. Nokia artık eski Nokia değildir, satıldıktan sonra ömür törpüsü olmuştur, teknik servis bile sağlayaman Nokia sözünü tutmadı onlaşmayı bozdı (h)
Aynen öyle bende halen çalışan nokia 6'lar var. Şans işi 17 model 8 senelik telefon batarya çöp olursa . Kullanmam bile.
Nokia 8 batarya değişimi yapsan bile randıman alamayacaksın.
Nokia 6 patlattığı xaman tecno spark 9 pro aldım 5200 tl miss. Çiçek . O fiyata çok iyi.telefondu.

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Aynen öyle bende halen çalışan nokia 6'lar var. Şans işi 17 model 8 senelik telefon batarya çöp olursa . Kullanmam bile.
Nokia 8 batarya değişimi yapsan bile randıman alamayacaksın.
Nokia 6 patlattığı xaman tecno spark 9 pro aldım 5200 tl miss. Çiçek . O fiyata çok iyi.telefondu.
Çektiğin çileye değmiyor hocam, spark 9 verdiği hizmetle paranı sana geri öderken, nokia verdiği hezimetle senden almaya devam ediyor. Yürümüyorsa defterini düreceksin o markanın da telefonunda... Şimdi bir dünya marka var, eskisi gibi birkaç firma tekelinde değil, giriş seviyesi iyi bir güncel android cihaz düzgün kullanana 3-5 yıl gider, her türlü sosyal medya uygulamasını kullan.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alma gibi derdim yok. Sadece çalışan telefonlarda sıkıntım var.
Mesaj birleştirildi:

Eğer telefon alacaksam Snapdragon Qualcom işlemcili alırım.

• Düşünceli
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
işlemci meselesi o kadar takinilacak bir etmen değil bence
Mesaj birleştirildi:

Bu konudaki telefonda da sd430 vardı sanırım

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
işlemci meselesi o kadar takinilacak bir etmen değil bence
Android yazılım optimizasyonu, islemci, ekran, batarya.

Yukarıdaki sıralama bir cihazın uzun ekran süresi almasındaki etmenlerin büyükten küçüğe sıralanmış halidir. Günümüzde ekran süresi önemli bir ölçüt.

Bu sebeple bir telefon alırken, sırası ile yazılım desteğinin stabil oluşuna, işlemci ve ekran özelliklerine, son olarakda batarya özelliklerine bakmak lazım.

Örnek olarak android 13 den 14 sürümüne geçen kullanıcıların birçok sorunu çözüldü belki ama sarj süresinde yüzde 30 gibi bir kısalma olmuştu... Benzer duruma işlemcilerde etki eder, özellikle düşük nanometrede üretilen işlemcilerin performansı ve batarya kullanımı iyi olur.

10.000 mah batarya olup optimizasyon sorunu olacağına, 3000 mah optimizasyonu iyi bir cihaz olsun daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve MAERKEK

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Batarya sıfırlama işlemi işe yarar mı bilmiyorum ama denemedim. Bir de hangi işlemci kullanıyor onu da göremiyorum. Model: TA-1012

Ses kısma+ Home tuşu+ Açma kapama tuşuna basıyorum, bir türlü Recovery moduna giremiyorum. Sürekli "Güvenli Mod" çıkıyor karşıma. Ben mi yanlış yapıyorum?

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Batarya sıfırlama işlemi işe yarar mı bilmiyorum ama denemedim. Bir de hangi işlemci kullanıyor onu da göremiyorum. Model: TA-1012

Ses kısma+ Home tuşu+ Açma kapama tuşuna basıyorum, bir türlü Recovery moduna giremiyorum. Sürekli "Güvenli Mod" çıkıyor karşıma. Ben mi yanlış yapıyorum?
Ses açma tuşuyla dene olmazsa home tuşunua hiç basma. Snapdragon 835 olması lazım . Zamanının iyilerindendir

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34 ve PALA.

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
Bu batarya sıfırlama işlemini yapamadım. *#0228# tuşladım "Mobil ağı kullanılamıyor" diyor.

Üst Alt