Asphalt 7: Heat Yakında İOS ve Android te...Video Eklendi...

Eski MW daha iyi zaten, onu NFS'nin bu haliyle geçmesi imkansız.

Yani.Sen miydin bilmiyorum biri "Gameloft pc sektörüne girse asphaltla,nfs felan kalmaz" demişti ama A6'nın Mac OSX sürümünü izledim,underground çok daha iyi.Sadece parlatma efektleri var.Sürüş zevki sıfır.iPhone'daki Asphalt 4 gerçek sürüş zevkine yaklaşmıştı ama grafik kalitesi artınca gene cozuttular..

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Ben demedim. Eskiden Asphalt 6'yı videolardan izliyordum ve "Vay be, Asphalt ne güzel oyunmuş" diyordum. Şimdi telefonumda oynuyorum sürüş kalitesi yok. Hatta sürüş kalitesi olmadığı için araç sık sık duvarlara çarpıyor. Buna göre oyunu ayarlamışlar aracın hızı yine de düşmüyor.

Ayrıca hız göstergesi yok oyunda. Asphalt 6 bilgisayara gelirse, 1.5GB'lik yarış oyunlarıyla yarışır, 15 GB'lik NFS oyunlarıyla değil.

Tepkiler: Cihanî Sultan

Tamam sakin ol.Biri demişti ama kimdi hatırlamıyorum...

bu oyunun son sürümünü merak ediyorum.
Düşünsenize asphalt 58 yada asphalt 65

en iyi yarış oyunu olduğu için gameloft çok para kazanıyor bu oyundan. O yüzden symbian a da yapacaktir. symbian belle fp2 ve symbian belle fp1 olarak ayrı iki asphalt 7 yapacaktir

- - - Eklendi - - -

symbian a göre gangster 3d yok mu ya varsa link verin

ZaZuM

Üye
ne zaman çıkacak acaba?

PriZm

Üye
grafikler manyak

Tepkiler: Cihanî Sultan

Yokkk!!!Ne yazıkki

sizce yeni cıkacak most wanted android surumunu cift cekırdeklı teller rahat calıstırırmı ??

youtube da ı phone 4 s de ve ı pad 2 de gameplay vıdeoları var orda takılmadan sorunusuz oynanıyor aslında tesekkurler cevap ıcın