Asphalt 7: Heat oyunu dün android için cıkmış bize gelcek mi

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
:gul: hehe :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

kemal.10

kemal.10

Üye
arkadaşlar bakıyorumda baya kaynatmış işi gücü birakıp burda oyunmu tartışıyorsunuz dogruyo bizim miletden başka bişeyden çakmaz miletin almayasında telefon satamıyor şirketler bizim milet basar parayı en kral tele hava atacakya zihniyete bak telle hava atıyorum la çok komisiniz valla

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar bakıyorumda baya kaynatmış işi gücü birakıp burda oyunmu tartışıyorsunuz dogruyo bizim miletden başka bişeyden çakmaz miletin almayasında telefon satamıyor şirketler bizim milet basar parayı en kral tele hava atacakya zihniyete bak telle hava atıyorum la çok komisiniz valla
Tamam sakin ol Kemal olur arada böyle şeyler...

kemal.10

kemal.10

Üye
oyun çıksa ne olur çıkmasa ne olur en babası 5dksonra sıkıyo hepsinin canı cehendeme

arslanla

arslanla

Üye
kemal.10 ilk yazdığın mesajdan itibaren takip ediyorum. Türkçe yi doğru kullanamıyorsun ya da kullanmak istemiyorsun.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar lütfen birbirimizi rencide edecek cevaplar yazmayalım...

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Arkadaşlar lütfen birbirimizi rencide edecek cevaplar yazmayalım...

rencide edicek cevaplar yazmıyorum ki:) Evet haklısın rencide edici sözler bu foruma yakışmıyor ama kemal.10 baştan beri kendini rencide ediyor

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
rencide edicek cevaplar yazmıyorum ki:) Evet haklısın rencide edici sözler bu foruma yakışmıyor ama kemal.10 baştan beri kendini rencide ediyor
Ya belki o konuştuğu gibi yazıyordur. Ben de Ankaralı'yım ve Ankara'da ülkenin her yerinden gelmiş insanlar ikamet ediyor, lehçeler ve diksiyonlar çok farklı olabiliyor... Mesela arkadaşımız üst mesajda Cehendeme kelimesi kullanmış, iyi biliyorum eskiden ikamet ettiğim yerde bu şekilde konuşan bir çok komşum vardı. Her ne olursa olsun bizler bu forumda kardeş gibiyiz, hatta gibiyiz fazla hepimiz kardeşiz. Bazı hataları görmezden gelmek cidden büyük erdemliktir...

klongs

klongs

Üye

microsoft vazmıgecti gamelofttan: D

ByRedox

ByRedox

Üye
Ben acımaya basladım biz telefonları aldıqımızda symbian oyunları süper cıkıyordu boluktaydık yeni nesil alanlar ne yapıyor resmen otun samanın üstüne geldiler biz altın gibi gelmisti :D

Dimi3

Dimi3

Üye
Rencide etmek gereksiz olabilir ama insan da birşeyler yazmadan önce 2 kere düşünür. Arkadaş ölümüne sallıyor ve amaçsız yorumlar yapıyor. Daha dün oyun muhabbeti yapan arkadaş bugün gelmiş oyunun ne kadar gereksiz olduğunu ve bizim hava atmak için biryerlerimizi yırttığımızı savunuyor. Şimdi buna gel de karşılık verme...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rencide etmek gereksiz olabilir ama insan da birşeyler yazmadan önce 2 kere düşünür. Arkadaş ölümüne sallıyor ve amaçsız yorumlar yapıyor. Daha dün oyun muhabbeti yapan arkadaş bugün gelmiş oyunun ne kadar gereksiz olduğunu ve bizim hava atmak için biryerlerimizi yırttığımızı savunuyor. Şimdi buna gel de karşılık verme...
Horozo sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar? Yoksa yumurtamı tavuktan? Horoz şöyle bir cevap verir; Ben işimi yaparım gerisi beni ilgilendirmez.:tebessüm: Yani tartışmaya girmeye lüzum yok....

Bu yüzden tartışmaya meyil verecek cevaplardan uzak duralım, arkadaşın yaptığı yoruma dalga geçerek değilde hatasını bildirerek yardım edelim...

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve HacKLess

cukuleaks

Üye
Horozo sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar? Yoksa yumurtamı tavuktan? Horoz şöyle bir cevap verir; Ben işimi yaparım gerisi beni ilgilendirmez.:tebessüm: Yani tartışmaya girmeye lüzum yok....

Bu yüzden tartışmaya meyil verecek cevaplardan uzak duralım, arkadaşın yaptığı yoruma dalga geçerek değilde hatasını bildirerek yardım edelim...

Android çıkarttı , çıkartıyor >>> Symbian çıkartmıyor. :) Bu kadar basit. Bundanda tartışma çıkmaz inşallah. Gerçekleri söylemek ne zaman yanlış oldu değilmi ?

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HacKLess