Asphalt 7: Heat oyunu dün android için cıkmış bize gelcek mi

Sponsorlu Bağlantılar

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

arkadaşlar iste kemal.10 işletim sistemi

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PixelWolf

Üye
asfalt 7 adrenalin by Turkey HD S^3 Signed

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

İncİnat

İncİnat

Üye

Oyunsuz napariz biz :(

ahahahaa sesli güldüm :kop2:

- - - Eklendi - - -

arkadaşla microsoftun destegiyle artık gamesoft widows mobile ve s3lere oyun yapacak ister inanın ister inanmayın 2aysonra görürsünüz gerçekleri nokia artık microsoftun ne samsumg durabilir karşnda nede apple oyun yok artık onlara gamesoftdan son hediyemiz aspalt 7 kıymetini bilin bulamıcanız bidaha]

- - - Eklendi - - -

ya biraz kafanızı çalıştırın microsoft diyorum dünyanın en zengin şirketi nokiayı almış antorolit ios kimki 1yıl içinde hepsi çöp geçmiş olsun

Antorolit?? Gamesoft? Samsumg? Aspalt? :hmmm

punisher123

punisher123

Üye
Çıkmaz,Yalan oldu symbian 3 :D çıksada port olur gene düzgün çalışmaz :/ istemem bundan gayrı port oyun..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
arkadaşla microsoftun destegiyle artık gamesoft widows mobile ve s3lere oyun yapacak ister inanın ister inanmayın 2aysonra görürsünüz gerçekleri nokia artık microsoftun ne samsumg durabilir karşnda nede apple oyun yok artık onlara gamesoftdan son hediyemiz aspalt 7 kıymetini bilin bulamıcanız bidaha]

- - - Eklendi - - -

ya biraz kafanızı çalıştırın microsoft diyorum dünyanın en zengin şirketi nokiayı almış antorolit ios kimki 1yıl içinde hepsi çöp geçmiş olsun

sallama boş bırak puan gitmesin :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
dızzzz bu oyun gözelmiş ama bi nfs most wanted etmez o da çıkacakmış yakında :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
doctorrr

doctorrr

Üye
barış için insanlık için sevgi dolu bir dünya için batsııın bu dünya! da diyor :ehe

• Beğen
System X

System X

Üye
tabiki gelecek.Ulen ne nankörsünüz daha dün 6600da asphalt oynayıp millete hava atıyordunuz şimdi yerden yere vuruyorsunuz symbianı.gelince yıkarım burayı :aha:

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve doctorrr