Oyunsuz napariz biz![]()

arkadaşla microsoftun destegiyle artık gamesoft widows mobile ve s3lere oyun yapacak ister inanın ister inanmayın 2aysonra görürsünüz gerçekleri nokia artık microsoftun ne samsumg durabilir karşnda nede apple oyun yok artık onlara gamesoftdan son hediyemiz aspalt 7 kıymetini bilin bulamıcanız bidaha]
- - - Eklendi - - -
ya biraz kafanızı çalıştırın microsoft diyorum dünyanın en zengin şirketi nokiayı almış antorolit ios kimki 1yıl içinde hepsi çöp geçmiş olsun

Çıkmaz,Yalan oldu symbian 3çıksada port olur gene düzgün çalışmaz :/ istemem bundan gayrı port oyun..

Güzel oyun ama ben sevmedimVallahi ha bir bubble bash hd çıkmış C6-01'de ne yaptığımı anlamıyorum.![]()
"güzel oyun ama ben sevmedim" çelişkili oldu neyse öyle işte...
arkadaşla microsoftun destegiyle artık gamesoft widows mobile ve s3lere oyun yapacak ister inanın ister inanmayın 2aysonra görürsünüz gerçekleri nokia artık microsoftun ne samsumg durabilir karşnda nede apple oyun yok artık onlara gamesoftdan son hediyemiz aspalt 7 kıymetini bilin bulamıcanız bidaha]
- - - Eklendi - - -
ya biraz kafanızı çalıştırın microsoft diyorum dünyanın en zengin şirketi nokiayı almış antorolit ios kimki 1yıl içinde hepsi çöp geçmiş olsun

sallama boş bırak puan gitmesin![]()

Güzel oyun ama ben sevmedim"güzel oyun ama ben sevmedim" çelişkili oldu neyse öyle işte...
![]()
Olsun."Beni böyle sev seveceksen" diyore Orhan BabaHatasız kulda olmaz diyor Orhan Baba hünkarım...
Olsun."Beni böyle sev seveceksen" diyore Orhan Baba
![]()
Hatasız kulda olmaz diyor Orhan Baba hünkarım...![]()

babam sever ferdi tayfur orhan baba bi tane daha vardı dur aklıma gelir şimdiE tamam bir de "Bir teselli ver Allah'ım" da diyor...![]()

babam sever ferdi tayfur orhan baba bi tane daha vardı dur aklıma gelir şimdi![]()
Ban geliyor ban....gif)
hadin öperler yunus kaçarBan geliyor ban...
![]()

hadin öperler yunus kaçar![]()

tabiki gelecek.Ulen ne nankörsünüz daha dün 6600da asphalt oynayıp millete hava atıyordunuz şimdi yerden yere vuruyorsunuz symbianı.gelince yıkarım burayı![]()

tabiki gelecek.Ulen ne nankörsünüz daha dün 6600da asphalt oynayıp millete hava atıyordunuz şimdi yerden yere vuruyorsunuz symbianı.gelince yıkarım burayı![]()