cukuleaks
Üye
Hadi hadi hadi................................
neden cevap yazdımki![]()
gel zelloya !!
Gelmessen 
Hadi hadi hadi................................
neden cevap yazdımki![]()
gel zelloya !!
Gelmessen 
telefon yanımda değil babamda
Hadi hadi hadi................................gel zelloya !!
Gelmessen
![]()
konu aç ordan devam edelim 
Nerde açam olum konuyu? Ayrıca tel babamda deyip bahane bulma zello pc dede var
telefon yanımda değil babamdakonu aç ordan devam edelim
![]()

tamam yazayım orayada artık sormasınlar ikidebir bana.günde bununla ilgili 5-10 tane özel mesaj geliyor yeter artık
Nerde açam olum konuyu? Ayrıca tel babamda deyip bahane bulma zello pc dede var
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/android-genel-destek/android-swap-nasil-yapilir-665921.html#post4912084

Rencide etmek gereksiz olabilir ama insan da birşeyler yazmadan önce 2 kere düşünür. Arkadaş ölümüne sallıyor ve amaçsız yorumlar yapıyor. Daha dün oyun muhabbeti yapan arkadaş bugün gelmiş oyunun ne kadar gereksiz olduğunu ve bizim hava atmak için biryerlerimizi yırttığımızı savunuyor. Şimdi buna gel de karşılık verme...
symbian'ı hala nasıl kullanabiliyorsunuz anlayamıyorum
Symbian'a ne olmuş ki?hepiniz edebiyatcı olmuşsunuz maşallah dogru yazsam ne olur yanliş yapsam ne olur ne önemi varki bunun
- - - Eklendi - - -
kendinizi çok bilgili ve kaliteli insan olarakmı görüyorsun dostlarım bırakın artık insanları küçümsemeyi ne insanlar gördük ne artisler gördük mezar taşında ismi silinmiş yükseklerden uçmayın hepimide aciz yaratıklarız bir karış toprak havanızıda alır artısliginizide alır
Sen cahilsen biz ne yapalım?hepiniz edebiyatcı olmuşsunuz maşallah dogru yazsam ne olur yanliş yapsam ne olur ne önemi varki bunun
- - - Eklendi - - -
kendinizi çok bilgili ve kaliteli insan olarakmı görüyorsun dostlarım bırakın artık insanları küçümsemeyi ne insanlar gördük ne artisler gördük mezar taşında ismi silinmiş yükseklerden uçmayın hepimide aciz yaratıklarız bir karış toprak havanızıda alır artısliginizide alır
Kimsenin hatası yok emin olabilirsin.arkadaşlar halen uzatıyorsunuz benim bir hatam varsa hakınızı helal edin birbirimizi kırmaya gerek yok varsın ben cahil olayım sız iyi olun allaha emanet olun
Gevşeyince gıcırtı yapıyor amamevzu mu var abiler !!! (gevşeyin la accık)

farkettim bende olmuyor değilGevşeyince gıcırtı yapıyor ama![]()