sataer
Üye
yazık oyunsuzluktan kafayı yemiş
abartma mehmet.
yazık oyunsuzluktan kafayı yemiş
çıktı arkadaşlar belleye aspalt 7
- - - Eklendi - - -
gamesoft tu nokia almış artik samsunagada aplleyede oyun yok
arkadaşla microsoftun destegiyle artık gamesoft widows mobile ve s3lere oyun yapacak ister inanın ister inanmayın 2aysonra görürsünüz gerçekleri nokia artık microsoftun ne samsumg durabilir karşnda nede apple oyun yok artık onlara gamesoftdan son hediyemiz aspalt 7 kıymetini bilin bulamıcanız bidaha]
- - - Eklendi - - -
ya biraz kafanızı çalıştırın microsoft diyorum dünyanın en zengin şirketi nokiayı almış antorolit ios kimki 1yıl içinde hepsi çöp geçmiş olsun
Arkadaş ölümüne sallıyor.Kaynak nerde arkadaş. 'İster inanın, ister inanmayın' demekle olmaz. Kaynağı yaz inanalım
arkadaşla microsoftun destegiyle artık gamesoft widows mobile ve s3lere oyun yapacak ister inanın ister inanmayın 2aysonra görürsünüz gerçekleri nokia artık microsoftun ne samsumg durabilir karşnda nede apple oyun yok artık onlara gamesoftdan son hediyemiz aspalt 7 kıymetini bilin bulamıcanız bidaha]
- - - Eklendi - - -
ya biraz kafanızı çalıştırın microsoft diyorum dünyanın en zengin şirketi nokiayı almış antorolit ios kimki 1yıl içinde hepsi çöp geçmiş olsun
gamesoft ?asıl bu kim ?gameloft u biliyoruz da. .

Yavaş salla şimdi düşer falan..arkadaşla microsoftun destegiyle artık gamesoft widows mobile ve s3lere oyun yapacak ister inanın ister inanmayın 2aysonra görürsünüz gerçekleri nokia artık microsoftun ne samsumg durabilir karşnda nede apple oyun yok artık onlara gamesoftdan son hediyemiz aspalt 7 kıymetini bilin bulamıcanız bidaha]
- - - Eklendi - - -

of of of ağır uçmuş arkadaşarkadaşla microsoftun destegiyle artık gamesoft widows mobile ve s3lere oyun yapacak ister inanın ister inanmayın 2aysonra görürsünüz gerçekleri nokia artık microsoftun ne samsumg durabilir karşnda nede apple oyun yok artık onlara gamesoftdan son hediyemiz aspalt 7 kıymetini bilin bulamıcanız bidaha]
- - - Eklendi - - -

komedi yaa ütopya denen şey bu olsa gerekarkadaşın dediğine göre microsoft gameloftu aldığı için yakında ismini gamesoft yapcakmış.![]()
![]()
![]()

of of of ağır uçmuş arkadaş
- - - Eklendi - - -
komedi yaa ütopya denen şey bu olsa gerek![]()
aynen öylearkadaşla microsoftun destegiyle artık gamesoft widows mobile ve s3lere oyun yapacak ister inanın ister inanmayın 2aysonra görürsünüz gerçekleri nokia artık microsoftun ne samsumg durabilir karşnda nede apple oyun yok artık onlara gamesoftdan son hediyemiz aspalt 7 kıymetini bilin bulamıcanız bidaha]
- - - Eklendi - - -
bence bu arkadaş ayın üyesi seçilmeli 
Sağlam sallamış
Yavaş salla şimdi düşer falan..![]()

1.si windows mobilein marketi kapandıarkadaşla microsoftun destegiyle artık gamesoft widows mobile ve s3lere oyun yapacak ister inanın ister inanmayın 2aysonra görürsünüz gerçekleri nokia artık microsoftun ne samsumg durabilir karşnda nede apple oyun yok artık onlara gamesoftdan son hediyemiz aspalt 7 kıymetini bilin bulamıcanız bidaha]
- - - Eklendi - - -

1.si windows mobilein marketi kapandı
2.si dünyanın en zengin şirketi apple
3.sü antorolit değil android![]()
antorolit