Öneri artık lumıa alınabılır mı

Sponsorlu Bağlantılar

lumia alınır mi ?

• lumia alınabılır

Kullanılan: 6 18.8%
  • lumıa alınmaz

Kullanılan: 13 40.6%
  • wp 10 li lumia lar alınabılir

Kullanılan: 15 46.9%

• Kullanılan toplam oy
    32
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Lumia 1520lerin ikinci elleri 1000 tl civarında. Sıfırını bulman çok zordu bir ara. Ne kadardır bilgim de yok

cyborg78

cyborg78

Üye
Android daha iyi beni dinleyin :bigstar:
hem o wp'yi nasıl kullanıyorlar kutucuklar var çok saçma, android'le symbian'ın gözünü sevem ayan beyan :)
wp kutucukları olduğu için onu "facebook uygulaması"na benzetiyorum "kapalı alan" :kotu:
Symbian ve Android "opera mini" tarayıcı gibi ayan beyan mubarek :oke:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
hem o wp'yi nasıl kullanıyorlar kutucuklar var çok saçma, android'le symbian'ın gözünü sevem ayan beyan :)
wp kutucukları olduğu için onu "facebook uygulaması"na benzetiyorum "kapalı alan" :kotu:
Izgara düzen sadece alışılmış olduğu için iyi geliyor taa symbiandan beri olduğu için. Alışıp kullandıktan sonra hepsi normal gelir.

ON9

ON9

Üye
Windows Phone bölümüne hayranım herkes mi en iyi şekilde bilgili olur saygıdan kusur etmez. :good:
Yaklaşık 3 yıldır bu sayfaları geziyorum daha ne Çöp kelimesini görmüşlüğüm ne de bilip bilmeden yorum yapan bilinçsizlere denk gelmişliğim var. O konuda burası bir harika. ;)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, bozkirdangelen, serinaga ve 1 kişi daha
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
sıfır olursa ıyı telefonlar

bu telefonların arasında 4:5g lı telefon var mı
Alman gereken yeni nesil işlemciye sahip olanlar. Onlar da 735, 640(XL), 1520 gibi olanlar. Sonu 20 ile bitenlerden sadece 1520 yeni nesil işlemciye sahip. Diğer 925 vs eskidi. Yenilerden iyi performans verseler de eski oldukları için sıkıntılılar.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence kutucuklarında albenisi var :D perspektif büyütme özelliği gelse efsane olur. Neyse saptırmıyayım. :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve oznkrts
ON9

ON9

Üye
arakadaslar kasım yada aralık ayında alınabılecek en ıyı wp lı telefon hangısıdır 1000 tl kadar telefon onerırmısınız uzun sure guncelleme de alırsa ıyı olur
Elindeki paraya göre wp alırsan 640-640xl yada 830 gibi 2-3 alternatif olur. Ama şahsi kanaatimce 640'ların s800 gibi üst düzey işlemci olması bir adım önde olmasını sağlıyor. Alıcan 640'ın 4g'lisini bakcan keyfine. Eğer wp alırsan.
sıfır olursa ıyı telefonlar

bu telefonların arasında 4:5g lı telefon var mı
Lumiaların tamamına yakını 4g destekli. Ama özellikle yukarıdaki 5 telefonun tamamı 4-4.5G uyumlu. Sadece 640 serisinde seçenekli. Eğer eskaza 640'a karar verirsen dikkat ⚠ et.

oznkrts

oznkrts

Üye

Aslında ben o kutucukları seviyorum zevk meselesi hocam ama öyle saçma bi olay yok :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, cyborg78 ve ON9
cyborg78

cyborg78

Üye
Aslında ben o kutucukları seviyorum zevk meselesi hocam ama öyle saçma bi olay yok :)

Zevkler ve renkler tartışılmaz haklısın zevk meselesi, ama bence çok kaba duruyor onlar orda :no:

Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
830 şuan 999 Tl

ON9

ON9

Üye
Zevkler ve renkler tartışılmaz haklısın zevk meselesi, ama bence çok kaba duruyor onlar orda :no:
Aynen öyle hocam. Zevk meselesi. Bende tableti biraz kurcalayınca ikonları bulamıyorum altta da duvar kağıdı olunca hepsi birbirine benziyor. ;)
Ayrıca symbyan'dan tiksindirecek kadar kullandıktan sonra akıllılara bakınca bir de baktım ki ne göreyim!
İos Symbyan'dan ikonları(ızgara düzen) çalmış. Android de ondan çalmış. En farklısı Windows Phone.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve cyborg78
cyborg78

cyborg78

Üye
XP Versiyon yapsın wp söz alıcam "wp telefon" :ehe
ama wp8 - 9- 10 yapçaksa çöp :no:

• Beğen
Tepkiler: ON9
Rygebin

Rygebin

Üye
Lumialar'a Project Astra tanıtıldigından beri çok iyi niyeli yaklaşıyorum. Bu proje dahilinde şu an bazı telefonlara belli bir açıktan istifade edilerek .apk dosyaları yükleniyor. Bu özellik resmi olarak duyrulursa Mobile 10 çok gelişir. Millet şimdiden Periscope ve Snapchat kullanmaya başlamış bile :D.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ON9
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
830 şuan 999 Tl
1320 de o fıyatlarda gormustum
Sabırlı isen al sabırsız isen alma.
sabırlı ısen al derken tam anlamadım yanı ısletım sıstemının gelısmesı konusunda dıyorsan benım ıcın sıkıntı olmaz yeterkı aldıgım telefona en az 4 yada 5 yıl destek gelsın
Kasım başında Windows Phone maceramda 3 yılı doldurmuş olacağım ve sana önerim almaman yönünde olacak. Evet düşük bütçelerdeki en iyi telefonlar olabilirler ama mağaza ve sistemin çok yavaş ilerleyişi gerçekten sinir bozucu seviyede. Eğer aciliyetin yoksa Windows 10 mobile çıktıktan 6 ay sonra tekrar Windows telefonlara bakman yönünde görüş bildiriyorum çünkü o zamana kadar da mağaza adam olmazsa olmaz. Haa gerçekten temel işlevlerden başka bir şey yapmıyorsan batarya kullanım süresi vs açılardan en iyi telefonlar Windows Phonelar. Temel uygulamalarımız bile androidden çok geride özellikle onu da belirteyim.(Whatsapp hariç). Yorumlamam bu kadar
teşekkür ederim güzel yorum yapmışsın sistem yavaş ilerlemesinden şikayet eden çok oluyor aslında çok oyun ya da uygulama olsa ne olmasa ne bana göre ilk başta herkes uygulama yükler siler ama zamanla pek uygulama yüklenmez 1000 tl alına bılecek en ıyı telefonlar wp lı telefonlar ama 1000 ustunde wp yerıne androıd almak daha mantıklı ben cogu arkadasımda gordum genelde ucuz andro ıdlı telefonlar cok kasıyor
wp10 guncellemesını hangı telefonlar alır arkadaslar

osmanmert94

osmanmert94

Üye

sabırlı ısen al derken tam anlamadım yanı ısletım sıstemının gelısmesı konusunda dıyorsan benım ıcın sıkıntı olmaz yeterkı aldıgım telefona en az 4 yada 5 yıl destek gelsın

teşekkür ederim güzel yorum yapmışsın sistem yavaş ilerlemesinden şikayet eden çok oluyor aslında çok oyun ya da uygulama olsa ne olmasa ne bana göre ilk başta herkes uygulama yükler siler ama zamanla pek uygulama yüklenmez 1000 tl alına bılecek en ıyı telefonlar wp lı telefonlar ama 1000 ustunde wp yerıne androıd almak daha mantıklı ben cogu arkadasımda gordum genelde ucuz andro ıdlı telefonlar cok kasıyor
"Hepsi." :)

• Beğen
Tepkiler: phasan
oznkrts

oznkrts

Üye

aslında bende 1000 tl üstüne androide vermem bi kaç üst seviye android telefon kullandım sene başıyla sene sonu arasındaki performans çok fark ediyo ve ben yerinde olsam 830 tercih ederim

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
aslında bende 1000 tl üstüne androide vermem bi kaç üst seviye android telefon kullandım sene başıyla sene sonu arasındaki performans çok fark ediyo ve ben yerinde olsam 830 tercih ederim
bunda on kamara 0.9 cozunurluk 830 da
suan ıcın androıd ve wp lı telefonlar vra 1000 tl ve altında 10 tl fon varsa androıdlı 1000 tl altına 1 yada 2 telefon 2 yada 3 yıl kasmadan gıdebılır yada gıtmez ama wp hıc kasmaz bence ama 1000 tl ustun dede wp lı telefon alamak suan ıcın mantıklı degıl androıd varken

oznkrts

oznkrts

Üye
bunda on kamara 0.9 cozunurluk 830 da
suan ıcın androıd ve wp lı telefonlar vra 1000 tl ve altında 10 tl fon varsa androıdlı 1000 tl altına 1 yada 2 telefon 2 yada 3 yıl kasmadan gıdebılır yada gıtmez ama wp hıc kasmaz bence ama 1000 tl ustun dede wp lı telefon alamak suan ıcın mantıklı degıl androıd varken
Şimdi öncelikle ben kendi telefonumun ön kamerasındanda çok memnun degilim yazılımla alakalı bi durum 1 le 5 mb arasında dağlar kadar fark yok ama bi kaç istisna telefon dışında androidde almak çok mantıklı degil ben aldıgım dönemde her sene telefon degiştirme zorunlulugundan bıktıgım için wp ye geçtim 5-6 aydan sonra kafayı yiyorlar :D