Telefon Tavsiyesi 1000tl telefon onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
İphone 6s plus al kurtul

Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.6.5

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve falconn00
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
g4 var 1200 e galiba bu fiyata daha iyisi yoktur herhalde

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
falconn00

falconn00

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
Abi lenovo pişmanlıktır kesinlike onermem su an gm 5 plus en iyisi 1000 lira icin

GT-I9301Q ile uygulamasından gönderildi.

falconn00

falconn00

Üye
Abi lenovo pişmanlıktır kesinlike onermem su an gm 5 plus en iyisi 1000 lira icin

Ben bir yanlışını görmedim neden sikayetcisiniz

Lenovo Vibe P1

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
Ozellikle oyun perfonmansinda cok İyi olduğu soyleneemez evet pili iyi ancak perfonmans anlaminda bana kalirsa sinifta kalir

falconn00

falconn00

Üye
Ozellikle oyun perfonmansinda cok İyi olduğu soyleneemez evet pili iyi ancak perfonmans anlaminda bana kalirsa sinifta kalir

Ben bir performans düşüklüğü görmedim

Lenovo Vibe P1

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
O zmn ben yanlisimdir

• Beğen
Tepkiler: falconn00
falconn00

falconn00

Üye
Clash of Clans
Gta Sa
Dark Sword
Paramanya
Bike Racing
Tiwst
Bunları kasmadan oynuyorum

Lenovo Vibe P1

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
Nova 3 u dener misin

falconn00

falconn00

Üye
O zmn ben yanlisimdir

Olabilir...
(Yanlış anlamayı sizi küçümsemiyorum ihtimal olduğundan dolayı "olabilir" dedim.)

Lenovo Vibe P1

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
Sadece bi fikirdi tesskeurler

• Beğen
falconn00

falconn00

Üye
Nova 3 u dener misin

Hocam suan indiremem internet yavaş o yuzden çok uzun sürüyor ama indiririm...

Lenovo Vibe P1

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Bende olmadı vallahi :D Bazılari arızalı oluyor galiba olumsuz yorumlar var çünkü
Ben şanslıyım galiba @bessa27 hocam la konuşuyoruz telefon. Hakkında

Lenovo Vibe P1
Simdi sende sağdan cekince kasma olmuyor mu bizde lenovo s90 var onda var aynı bug

bessa27

bessa27

Üye
Slm arkadaşlar..
Yazışmalara bi baktımda, yok şu şöyle bu böyle falan felan.. Piyasada ''en iyi telefon, en iyi araba, en iyi şu-bu''diye bişey yoktur. Senin ihtiyacın neyse, sen neyi istiyosan, sana en iyi yada en iyi olmasada en yakın kriteri sunan şey neyse ''En iyi''o dur arkadaşlar. Stabilite mi istiyosun, gittin bi tane 6s çektin kendine.. Performans mı istiyosun al bi tane s7 yada Note 5.. Ama yaşanan şu zaman diliminde tabiri caizse çağımızın hastalığı denebilecek bir problem var hepimizin bildiği.. ''ŞARJ..!! ''
Millet Power Bank larnan geziyo anasını satiim. Hiç uzatmıyorum, bu saydığım unsurların hepsi tek bir cihazda toplanmış Lenovo Vibe P1.. Israrla isteyiniz [emoji6]
Saygılar [emoji19]

LENOVO VİBE P-1

• Beğen
falconn00

falconn00

Üye
Simdi sende sağdan cekince kasma olmuyor mu bizde lenovo s90 var onda var aynı bug
Sağdan çekince derken ne demek istediniz hocam
Arayuzfe gezme mi kastediyorsunuz(eğer onu diyorsanız hayır hiç olmuyor bende 000000)

Lenovo Vibe P1

falconn00

falconn00

Üye
Slm arkadaşlar..
Yazışmalara bi baktımda, yok şu şöyle bu böyle falan felan.. Piyasada ''en iyi telefon, en iyi araba, en iyi şu-bu''diye bişey yoktur. Senin ihtiyacın neyse, sen neyi istiyosan, sana en iyi yada en iyi olmasada en yakın kriteri sunan şey neyse ''En iyi''o dur arkadaşlar. Stabilite mi istiyosun, gittin bi tane 6s çektin kendine.. Performans mı istiyosun al bi tane s7 yada Note 5.. Ama yaşanan şu zaman diliminde tabiri caizse çağımızın hastalığı denebilecek bir problem var hepimizin bildiği.. ''ŞARJ..!! ''
Millet Power Bank larnan geziyo anasını satiim. Hiç uzatmıyorum, bu saydığım unsurların hepsi tek bir cihazda toplanmış Lenovo Vibe P1.. Israrla isteyiniz [emoji6]
Saygılar [emoji19]

LENOVO VİBE P-1
Aldınız mı hocam

Lenovo Vibe P1

Üst Alt