Öneri artık lumıa alınabılır mı

Sponsorlu Bağlantılar

lumia alınır mi ?

• lumia alınabılır

Kullanılan: 6 18.8%
  • lumıa alınmaz

Kullanılan: 13 40.6%
  • wp 10 li lumia lar alınabılir

Kullanılan: 15 46.9%

• Kullanılan toplam oy
    32
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi öncelikle ben kendi telefonumun ön kamerasındanda çok memnun degilim yazılımla alakalı bi durum 1 le 5 mb arasında dağlar kadar fark yok ama bi kaç istisna telefon dışında androidde almak çok mantıklı degil ben aldıgım dönemde her sene telefon degiştirme zorunlulugundan bıktıgım için wp ye geçtim 5-6 aydan sonra kafayı yiyorlar :D
aynen cogu androıd de o sorunlar var

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Eğer WPhone ye şöyle bir bakayım diye bir düşünceniz var ise ikinci el L 535 öneriyorum.(350 civarında ve her bakımdan da iyi, ön kamera yetersizliğini saymazsak ki o da gerekli mi bilmem..sadece selfi için)
Bir süre bunu kullanmanızı ve sonra da yeni nesil WPhoneler çıkınca onları almanızı öneriyorum..
yok olmaz diyorsanız Lumia 640 XL i öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
ON9

ON9

Üye
XP Versiyon yapsın wp söz alıcam "wp telefon" :ehe
ama wp8 - 9- 10 yapçaksa çöp :no:
Çok ararsan bulabilirsiniz. Samsungun 2006-7'lerde vardı. Xp'nin basmatik ekranlısı. Yanlış hatırlamıyorsam windows Mobile 6.5 idi benim gördüğüm. Windows da çareler tükenmez anlayacağınız. ;)

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
kamara yavas degıldır umarım dıyer modellerde kamarada olsun ama uygulama sıkıntım yok benım

umarım zamanla gelısır lumıa lar

Hangi zaman değerli insan yıl olacak 2016

MaxipmaN

Üye
instagram betadan çıktı m?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
lumıa larda genelde cogu uygulama beta dıye bılıyorum wp 10 da lumıa lar duzelmez ıse hıc bır zaman gelısmez

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
peki hepsi wp10 alır mı suan alınsa telefonlardan bırı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Phone bölümüne hayranım herkes mi en iyi şekilde bilgili olur saygıdan kusur etmez. :good:

Seni bile bu bölüme çektiysek demek ki doğru işler yapıyoruz :)
Wp kullanıcıları objektif olur. Eğriyi eğri, doğruya doğru derler. (Cep telefonu genelde zamanında bayağı yorumlarda karşılaştık)

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu, oznkrts ve kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Seni bile bu bölüme çektiysek demek ki doğru işler yapıyoruz :)
Wp kullanıcıları objektif olur. Eğriyi eğri, doğruya doğru derler. (Cep telefonu genelde zamanında bayağı yorumlarda karşılaştık)
Öyle birşey ki her okuduğumda wp gönderilerini alasım geliyor. Android kullanıyorum ama bir daha wp alıcam :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Öyle birşey ki her okuduğumda wp gönderilerini alasım geliyor. Android kullanıyorum ama bir daha wp alıcam :)

Elimde en düşük modellerinden 620 vardı. 2sene de kasma donma yaşatmadı.
Şimdi note 4 replika android cihaz var. En hafif arayüz uygulaması kurdum telefonda çok oyun uygulama da yok. Ama 620 yi halen arıyorum dersem yalan olmaz.
Wp10 gelene kadar ve yeni modeller piyasaya çıkana kadar devam edeceğim.
(Şimdi 7" ucuz android phablet buldum ona da bakacağım)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
wp 10 ıle umarıom gelısır

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Lumia 1520lerin ikinci elleri 1000 tl civarında. Sıfırını bulman çok zordu bir ara. Ne kadardır bilgim de yok

Kim ne derse desin L1520'den ve WP sisteminden şaşma, bir zamanlar Nokia'ya dediğimiz gibi; Nokia'dan şaşmam! ;)

• Beğen
Tepkiler: phasan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki hepsi wp10 alır mı suan alınsa telefonlardan bırı
Mevcut Windows Phone 8.1 Lumia Denim güncellemesi ile çalışan tüm cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlanacak. Zaten şu anda Preview da olsa Lumia 520'de bile Windows 10 Mobile çalışıyor.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
duvar kağıdını nerden bula,bilirim?

1520 ler hepsiburada.comda satışta yeniden 1500tl lerde bir fiyatı var.
suan ıcın 1500 tl alınabılırmıkı sıstem tam gelısmemısken
suan ıcın bence en fazla 1000 tl verılır wp ıcın sıstem gelısmeden

sahanemir

sahanemir

Üye
L930 çok yok halen heryerde ..ben bunun camerasını çok seviyorum yeterince de kaliteli 1520 bile aynı olmasına karşın aynı neticeyi vermiyor..

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
wwwhmz

wwwhmz

Üye
İstediği kadar stabil olsun bence o mağaza düzelmedikten sonra alınmaz

technogamer2345

Üye
Microsoft/Nokia farkli stratejiler uyguluyor.Her zaman fark koyuyor karsi tarafa.Dandroit veya Dandios hicbirisi Microsoft/Nokia/Lumia/Windows Phone ekibi kadar saglam,kapsamli ve duzenli olamadi. :)

• Beğen
Tepkiler: sahanemir ve bozkirdangelen