Öneri artık lumıa alınabılır mı

Sponsorlu Bağlantılar

lumia alınır mi ?

• lumia alınabılır

Kullanılan: 6 18.8%
  • lumıa alınmaz

Kullanılan: 13 40.6%
  • wp 10 li lumia lar alınabılir

Kullanılan: 15 46.9%

• Kullanılan toplam oy
    32
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
wp nin magaza umut verici degil app store kullanicilari genel olarak yagli musteri zaten , google play desen 1 milyar indirmeyi goren uygulamalar var wp magaza hem kullanici sayisi olarak yetersiz hem de hep kuru musteri . Ben boyle dusunuyorum uzun zaman wp kullandim. En gec guncellemeyide wp aliyo platformlar arasinda.
Değerli kardeşim,

İnsanlar nasıl ki görünüş, huy, fiziki özellikler gibi konularda çeşit çeşitse, bu insanların kendilerine sunulan bazı şeyleri beğenmeleri, belli tarza doğru yönelmeleri de farklılıklarına göre, begenilerine göre değişiklikler arz eder.

Bu insanların kullandıkları cep telefonları içinde öyle.

Ne zaman kullanıp ayrıldığını da bilmiyoruz, Ancak köprünün altından da çok sular aktı : ) )
Akmasa bile her insan sevdiği şeylerle beraber olmayı yeğler.

Son düzenleme:

nbileyimben

Üye
Lumia telefon ile android telefonum var. Lumia 635 telefonum var. Daha bir gün kasma yapmadı. Ekran camı süper. Fiyatı 500 tl civarında. Aynı ücretteki bir android telefonla kıyaslanamaz. Tek eksiği programlardaki yetersizlik. Kullanım kalite 10 numara. Biraz alışmak gerekiyor sadece.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Lumia telefon ile android telefonum var. Lumia 635 telefonum var. Daha bir gün kasma yapmadı. Ekran camı süper. Fiyatı 500 tl civarında. Aynı ücretteki bir android telefonla kıyaslanamaz. Tek eksiği programlardaki yetersizlik. Kullanım kalite 10 numara. Biraz alışmak gerekiyor sadece.
insanlar her telefon alısıyor zamanla senın telefon ozelııgı nedır wp alısınca androıd kullanmak zor olur dusuk fıyatlı androıd

Son düzenleme:
serinaga

serinaga

Üye
Windows Mobile 10 TP Yapı 9 geldi, mutlaka alınır artık :)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
wp 10 yapı 9 guzel mı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Konu Kapanmadımı Hala :hmmm

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ON9

ON9

Üye
Konunun kapanması için bence bir neden yok. Hatta başka arkadaşların da fikirleri alındıktan sonra buralara bakan (wp almak için ) kişilere de iyi olur
Hatta konuya anket de eklenebilir. @phasan

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Konunun kapanması için bence bir neden yok. Hatta başka arkadaşların da fikirleri alındıktan sonra buralara bakan (wp almak için ) kişilere de iyi olur
Hatta konuya anket de eklenebilir. @phasan
konuya anket eklen mis tır

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bana kalırsa bugün bir lumia alacak olsaydım kesinlikle giriş seviyesi bir cihaz alır,yılbaşına kadar sistemin ve mağazanın gelişimini takip ederdim,nihai kararımı ondan sonra verirdim .

technogamer2345

Üye
Bana kalırsa bugün bir lumia alacak olsaydım kesinlikle giriş seviyesi bir cihaz alır,yılbaşına kadar sistemin ve mağazanın gelişimini takip ederdim,nihai kararımı ondan sonra verirdim .

İste o kadar kolay degil .

Ucuz modellerde kisitlilik cok oldugundan guncel durumu veya gelecek yenilikleri tam anlamiyla kavrayamazsin.

Ornegin bazi uygulama ve oyunlari kullanamamak gibi . .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İste o kadar kolay degil .

Ucuz modellerde kisitlilik cok oldugundan guncel durumu veya gelecek yenilikleri tam anlamiyla kavrayamazsin.

Ornegin bazi uygulama ve oyunlari kullanamamak gibi . .
Benim kast ettiğim sistem herhangi atılım yapacak mı yapmayacak mı.

sahanemir

sahanemir

Üye
Pazar sabahı yurt dışına çıkıyorum bakalım nokia bulunabilecek mi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia üst düzey cihaz üretemez. Android için çok geç kaldı. Tek kurtuluş yolu meegoo devamı Sailfish. Oda bayağı sancılı bir süreçte. Çıkan cihazları tatmin edici bir seviyede değil.
Wp ye dönecek olursak. Kullanım amacınız bu noktada belirleyici oluyor.
Sosyal medya ve internet kullanıcısı için en eski lumia 520 bile yeterli geliyor.
Az baba oyun oynarım diyene en az 1 gb ramlı modeller bile yeter.
Geniş ekran diyene ucuz 1320 ilaç olur.
Kamera özellikleri için eski 920/925/1020 nokta atışı.
Üst düzey içinde 930/1520 seçenekleri var..
Diğer ara modeller ise tercih meselesi.
Şahşım adına wp10 ile gelecek olan cihazları beklerim.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
20Merve01

20Merve01

Üye
nokia bitmişşşş

ferit.61

ferit.61

Üye
İnsanlarımız sabırlı gerçekten. Hala yapı şu bu. Veya 3 ay kadar sene başına kadar beklenir durumu göre karar verilir demek ! İlk Lumia 820 aldığımdan beri aynı sözler. Aradan yıllar geçti düşünün artık.
Kimine yetiyordur adam 10 sene de kullanır kimse birşey diyemez ama bekleyelim görelim mantığının mantiksizligini ne zaman kavrariz muamma.

• Beğen
Tepkiler: tanercoskun ve ArMaGeDdOn_87
HAM ZA

HAM ZA

Üye
ben 3 seneye yakın android kullandım ama Windowsphone den sonra android benim için resmen bitti diyebilirim. batarya süresi androide nazaran çok çok iyi can sıkmıyor hiç değilse. windowsphone al 5 sene kullan canın sıkılmaz ama android kendini yenilemeye muhtaç bir sistem. yani bana soracak olursanız wp mobil işletim sistemleri arasında -bugün bile- en iyisi fakat Microsoft giriş seviye telefon yerine 64 bit işlemcili amiral gemi telefonlara yönelseydi hiç şüphesiz alternatif olabilirdi hayırlısı olsun bakalım lumia telefonlar bana göre diğer platformlar ile mukayese götürmez...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
wp biraz hızlı geliş se ve amirel gemili telefon olsa iyi olurdu wp yavasta olsa gelısıyor ama hıc dogru duzgun amırel gemılı telefon yok

sahanemir

sahanemir

Üye
640XL buldum ama 230$ gibi yapıyor fiatı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
wp biraz hızlı geliş se ve amirel gemili telefon olsa iyi olurdu wp yavasta olsa gelısıyor ama hıc dogru duzgun amırel gemılı telefon yok
1520 ve 930 sağlam donanıma sahip güçlü cihazlar,bunları amiral gemiden saymıyorsun sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345