Arkadaşlar telefonumu değiştimek istiyorum Lütfen Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefonu seçmeliyim.

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumu değiştimek istiyorum Lütfen Yardım...
Arkadaşlar bu kuşkulu kararımı nihayet bugün vermekteyim. Ancak bu kararın ne denli önemli olduğunu biliyorum. 2008 Temmuz'dan beri kullandığım, bir özelliğinden bile vazgeçemediğim telefonumu (5800) değiştirmek istiyorum. Sizler (MaxiCep üyeleri) bana bu konuda destek olursanız sevinirim. Değiştirmek istediğim telefonumun yerine geçecek olan telefonlar;
Samsung Wave
Nokia N8
Sony Ericson Vivaz
Nokia C6
Dell Streak
Htc Desire

Lütfen yardımcı olun çok kararsızım

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

JayJayyy

Üye
n8 de güzel tlf.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 yı ele bi kere wlan yok en güzeli nokia n8

bybilal

bybilal

Üye
tartışmasız n8

Εthnic

Εthnic

Üye
1 N8
2 Wave derim...

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
    Konu Sahibi
ya herkes çoğunlukla n8 diyor ancak wave ve c6 yı da denedim gayet başarılı buldum çok kararsızım :S

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş wlan istiyosan bi kere c 6 yı sileceksin hız istiyosan samsung jet ama ben nokia diyorum nokia herzaman bir numaradır

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
    Konu Sahibi
evet wlan istiyorum c6 yok ama yandan açılır qwerty klavye bana çok cazip geldi. Acaba n9 u mu beklesem

ozanazy

ozanazy

Üye
Bence açılan klavye olayını hiç bekleme gereksiz bana kalırsa. Seçeneklerin arasında iphone neden yok?

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
    Konu Sahibi
symbian ve android işletim sistemlerini tercih ediyorum iOS işletim sistemini sevmiyorum . :D

ozanazy

ozanazy

Üye
N8 ya da wave al samsung kullanmadım ama wave'i çok övdüler. Şimdiden hayırlı olsun

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
    Konu Sahibi
N8 ya da wave al samsung kullanmadım ama wave'i çok övdüler. Şimdiden hayırlı olsun
sen boşver onları kardeş eğer sende iphone 4 ü önerirsen düşünürüm neden olmasın. senin fikrinde önemli :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt