işte yabancı bi siteden aldığım 2010 en iyi cep telefonları listesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
işte yabancı bi siteden aldığım 2010 en iyi cep telefonları listesi
1.
iphone 4
IPhone 4 telefon fetih cep hepsi dördüncü nesil Apple. ekran çarpıcı high definition, beş megapiksel HD video kamera ve hatta bir jiroskop, iPhone 4 smartphone diğeri aksine herhangi bir. Less

Apple iPhone 4 için tüm durur dışarı çekti. Sadece 9.3mm kalınlığında anda, dünyanın en ince-ever smartphone kullanıcısı. Ve cam cephe ve güzel yuvarlak kenarlı, bu gibi bir Apple cep bekleyeceğiniz şık olarak her bit görünüyor. Ama bu yeni nesil smartphone iyi görünüm çok çığır açan o kılan sadece küçük bir parçasıdır.

tüm Apple telefonları olduğu gibi, kullanıcıların uygulamaları büyük bir seçim App Store online yazılım pazarı indirmek tercih edebiliyoruz. Ancak bu yineleme revamped işletim sistemi ve güçlü 1GHz işlemci sayesinde, alıcılar aynı anda birden fazla uygulamaları kullanabilirsiniz.

Başka bir yerde, iPhone 4 özellikleri derece etkileyici görüntüleme yetenekleri. Bu değil en azından arasında beş megapiksel kamera LED flaş ve beş kez dijital zoom ve musluk-to-odak işlevi vardır. Ve bu gibi etkileyici video at, ne zaman geri Retina Display süper yüksek yoğunluklu oynanan müthiş görünüyor güzel 720p HD film kaydı's.

Ve ilk Apple cep için, iPhone 4 donatılmış bir orta, ön-video ile hangi takımlar Apple'ın yeni yerleşik FaceTime yazılım daha yakın zamankinden arkadaşlarınıza ve ailenize ancak far getirmek için görüşme için kamera karşı karşıya senden olabilir.

iPhone diğer özellikleri e klasikleri ve yeni başlıklar 3.5mm kulaklık çıkışı, jiroskop, push e-posta ile, depolama alanı 16 GB, medya player indirmek için kullanılabilir binlerce okuyucu işlevselliği ön yüklü iBook app sayesinde de bir sezgisel bir smartphone deneyimi için web tarayıcı ve multi-touch kullanıcı arabirimi.

Sahipleri de yedi saat konuşma veya müzik çalma ve görüntüleme medya on saat 40 saat sunan uzun ömürlü pil, yarar.



2.
Samsung Galaxy I9000 S
Samsung Galaxy S telefonu gerçekten muhteşem hareketli. ekran ile endüstrinin önde gelen bir Super AMOLED, mükemmel bir beş megapiksel kamera, Google hiç apps dahili e-posta ve gelişmiş işlevleri, akıllı telefonlar bu Android verebilecek en iyi olmak biri. Less

Android telefonları bazı en popüler cep civarında bulunmaktadır. Ve uygulamalar mevcut dik mesafeden bir bakış size söylemek için yeterli neden.

Tüm Android cep gibi, Samsung Galaxy S sahiplerinin binlerce on seçebilirsiniz ücretsiz ve uygulamalar için Android Market indirmek için ödenen -, iş-odaklı başlıklar oyunları kullanışlı her şeyi alarak.

Ve hepsi bu değil. Galaxy S alıcılar da halindeyken hızlı ve kolay bir sosyal ağ için Facebook dahil, Google uygulamalarını inşa edilen bir dizi yarar. Tüm büyük klipler ve eğlenceli sapmalar olduğu web sunduğu erişebilir olacaksın Ve YouTube önceden yüklenmiş da dikkat eder.

Eğer mesajlaşma için optimize olan bir telefon ihtiyacınız varsa Ve Galaxy S siz de örtülü var. Push e-posta desteği bu postaları doğrudan gönderilir demektir cep, onlarla kısa sürede cevap verebilecek böylece istiyorsunuz evde ya da laptop gibi.

Word, Excel, PowerPoint uyumlu bir belge editörü mükemmel işleriniz daha beklemeyecek zaman için ise Plus, yeni nesil Swype teknoloji kullanımı, dokunmatik bu yakışıklı yazarak anlamına gelen esinti vardır.

Galaxy S diğer özellikleri süper AMOLED kapasitif dokunmatik ekran, bolluk / resim düzenleme yazılımı, medya player, FM radyo ve dijital ve Google Maps için pusula Samsung'un TouchWiz kullanıcı arayüzü, beş megapiksel kamera, video ile düzen özelleştirme için oda katmak kolay kullan.

3.
HTC Desire

HTC Desire henüz telefon en yaygın kabul olarak Android. bellek ile onun geniş 3,7 inç ekran ve 32GB masif, gitmesine medya zevk film ve diğer için's optimize edilmiştir. Ve kameranın megapiksel beş a da var oda için gelişmiş sosyal ağ fonksiyonları, güçlü bir işlemci ve. Less

HTC Desire, Google'ın Android cep telefonunun hayranları işletim sistemi telefonu olarak bekliyoruz kabul edilmektedir. Ve serin dış ve modern akıllı fonksiyonları nakavt dizi bakarak, zor neden görmek mümkün değildir.

diğer bazı üst düzey cep aksine, Desire güçlü bir 1GHz işlemci ev sahipliği yapmaktadır. Bu da verimli çoklu görev için gerçekten zaman en iyi olacaksınız demektir. aynı anda veya uygulamalar çeşitli kullanın sadece bir e-posta oluşturmak bir hedef için en uygun rota aranırken - o gerçekten size bağlıdır.

Desire de, büyük 3,7 inç ekran, zengin ve keyifli bir mobil video deneyimi için yapım ile parlak bir medya oynatıcı bulunuyor. Bu arada, şans kadar 32GB anlamına gelir tüm favori müzik ve film depolamak için oda bol olacak tarafından Desire belleği artırmak için.

Bu yıldız mobil diğer özellikleri, tam Facebook entegrasyonu, GPS, FM radyo, ve süper hızlı web tarama ve hızlı yüklemeler için HSDPA desteği tethering beş megapiksel kamera, Android, en son 2,1 sürümünü dijital pusula bulunuyor.

4.
Xperia X10

Xperia X10 işlemci inç dokunmatik ekran ve güçlü Snapdragon Qualcomm harika bir Android cep telefonu,-ekipleri bir çarpıcı sekiz megapiksel kamera ile geniş bir dört. devamını oku Less

Medya ve eğlence gitmek Sony Ericsson Xperia X10 kalbinde yer almaktadır. onun geniş dört inçlik ekranda video izlemek bir zevk kadar standart mobil medya deneyimi kaldırılır. Ve Sony stereo knowhow sayesinde, X10 zengin, tam ses kalitesi o yapar müzik teslim herhangi adanmış kişisel stereo eşit.

Ama hepsi bu değil. bir Android telefon olan X10 büyük Google a ev sahibi ile birlikte önceden yüklenmiş, YouTube, GoogleTalk, Gmail ve Maps gibi uygulamaları. Ve alıcılar on binlerce daha fazla Android Market, daha pratik iş uygulamaları eğlenceli oyunlar kadar her şeyi sunuyor seçebilirsiniz.

Görüntüleme X10 bir başka güçlü takım olduğunu. görüntü istikrar kazanması ve yüz ve gülümseme tanıma teknolojisi ile sekiz megapiksel kamera mükemmel fotoğraflar her zaman alır. Ve tıpkı video görüntüleri yakalamada usta, saniyede etkileyici 30 kare kayıt's.

X10 diğer özellikleri, bu nedenle tüm müzik ve filmler için oda size depolamak isteyeceksiniz bol ve hızlı bir örümcek ağı browsing deneyim için HSDPA desteği yolda çalışmak için kullanışlı bir belge görüntüleyici ile e-posta push belleği 16GB içerir.

Kullanıcılar ayrıca Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1 GHz işlemci, bu da onları bir anda birden fazla uygulamayı kullanmak için gerçekten zamanlarını en iyi şekilde sağlar yarar.

5.
BlackBerry Bold 9700

BlackBerry Bold 9700 Onyx seçenekleri ile bir takım büyük iletişim telefonu mobil-bir yüksek. Artı o klavye sunuyor hızlı web erişimi, muhteşem bir 3,2 megapiksel kamera ve QWERTY. Less

BlackBerry Bold 9700 gerçekten yeni nesil mobil iletişim cihazı. Ama yine de yaptık e-posta için optimize edilmiş BlackBerrys tüm geleneksel güç var onları iş kullanıcıları ve tüketiciler ile böyle bir hit benzer.

Bu sizin parlak push e-posta işlevselliği elde edeceğiz demektir. Bu tüm mesajları doğrudan telefonunuza gönderilir, bu sana başka bir sunucudan onları aşağı çekerek harcama olacak değerli mintues tasarruf anlamına gelir.

Tabii, bir de süper hızlı metin büyük miktarlarda giren ve uzun e-postalar oluşturmak için kullanışlı bir QWERTY klavye, müzik. Ve o anları size Yoldayken tarihinde yakışıklı Microsoft Office paketleri üzerinde çalışmayı sağlayan kullanışlı bir belge editörü ile donatılmış iken iş var için.

Başka bir yerde, BlackBerry Bold 9700 ve süper hızlı web tarama ve dosya indirme teklifi Wi-Fi ve Bluetooth gibi diğer bağlantı seçenekleri, bir dizi. Artı bir MP3 çalar onboard da sizi eğlendirmek tutmak.

BlackBerry Bold 9700 diğer özellikleri görüntü sabitleme, organizatör işlevleri ve bir hoparlör ile optik trackpad, bir 3.5mm kulaklık girişi, microSD kart desteği, 3.2 megapiksel kamera yer alıyor.

6.
Samsung Wave

Samsung Wave görünüyor ve telefon işareti hisseder gibi. Çarpıcı özellikleri. Parlak 3.3-inç AMOLED dokunmatik ekran, beş megapiksel kamerası ve yüksek tanımlı video kayıt da daha az

Samsung'un yeni smartphone akıllı rakip sonsuza ile alt-par için Wave elveda. Gibi varlık reçel kullanışlı, pratik fonksiyonları ile dolu, aynı zamanda eğlenceli odaklı bir telefon.

Hiçbir yerde bu daha belirgin gelişmiş sosyal ağ fonksiyonları değildir. Teşekkür Myspace ve Facebook gibi tüm önemli siteleri için destek, iletileri alabilirsiniz olacak, post güncellemeleri ve dokunmatik her zamankinden daha kolay kalır.

Daha da iyisi, büyük widget tabanlı homescreen size sosyal ağ kurmanızı sağlar böylece şimdiye dek sadece tek bir dokunmatik basın uzakta olduğunu apps.

, Gülümseme ve göz kırpma algılama gibi bir resim editörü, size büyük bir yakalama her zaman elde etmek amacıyla olacaksınız Ayrıca onboard yüzü ile fantastik bir beş megapiksel kamera bu yüzden. Ayrıca, tıpkı video kaydı usta's.

Samsung Wave diğer özellikleri kolay kullanımı ve canlı bir mobil video deneyimi ve push e-posta, nereye mesajları doğrudan yakışıklı gönderilen bir zengince renkli 3.3-inç AMOLED dokunmatik ekran, basit posta cevap verme içerir.

Wave 32GB, fotoğraf ve videolar için saklama alanı bol için izin verecek şekilde destek microSD kartı sunuyor.

7.
BlackBerry Curve 8520

BlackBerry Curve 8520 cihaz daha az bir cep telefonu iletişim nesil ve daha çok yönlü bir gelecek. bolluk çok ve And it's kaplı got on-eğlence-go onboard hafıza. Less

kesinlikle, olumlu arkadaş mesafesinde, iş arkadaşları ve aile her zaman olmalı insanın tür eğer BlackBerry Curve 8520 cep telefonu seçkin bir seçimdir.

E-posta erişimi ve mesajları yakışıklı doğrudan gönderir orada tüm büyük e-posta sağlayıcıları için destek's kullanışlı itme sistemine bir meltem sayesinde. Bu arada, parlak tam Q klavye bir esinti metin büyük miktarlarda girerek yapar. Ve diğer iletişim seçenekleri bir dizi de, SMS, MMS ve anlık mesajlaşma dahildir.

Eğlence süper bir medya oynatıcı şeklinde geliyor, sen videoları izleyebilmek için ve nerede olursanız olun en sevdiğiniz müzik dinlemek mümkün olacak böylece. Ve özel düğmeler sayesinde - a BlackBerry cep telefonu için ilk - kolay oynamak, müzik geri sarma ve aradığınız içerik bulun.

BlackBerry Curve 8520 Diğer fonksiyonlar bellek büyük bir 16GB microSD kart kullanılır içerir ve video kayıt, BlackBerry App World ve 3.5mm kulaklık girişi erişim zoom iki megapiksel kamera size çok iyi stereo kulaklık kullanmasına izin verdi .

8.
HTC Wildfire

gözlük katledilmesi ve yıldız bir grubu büyük bir dizinin apps, dokunmatik ekran ve güzel gerçekten, HTC Wildfire hayatını senin ışık gerçekten olabilir smartphone. devamını oku ...

Legend ve tutku, HTC büyük başarının ardından Android cep telefonları için go-marka haline gelmiştir. Ve mükemmel HTC Wildfire şeklindeki zor neden görmek mümkün değildir.

Google'ın Android işletim sistemi özelliği tüm akıllı telefonlar gibi, Wildfire Android Market online yazılım mağazası indirilebilir büyük apps ile üzerinde trimming olduğunu. Artı öylesine ücretsiz birçok, sen serbest telefonunuzu her gün isterseniz işlevselliğini değiştirmek için buradayız.

Dahası, bazı büyük başlık inşa sağlamıştır Google başladı-bu telefona değil, en az olan YouTube ve Facebook, sonsuz sırasıyla gitmek eğlence ve hte üzerinde kolay sosyal ağ size sunuyoruz almak önemlidir.

Başka yerde sen, otofokus ile donatılmış harika bir beş megapiksel kamera bulacaksınız ve gülümseme tanıma teknolojisi, en iyi görüntü almak mümkün yardımcı LED flaş. Artı, aynı şekilde video kaydı usta çok.

Wildfire diğer özellikleri Android, bir geniş 3,1 inç dokunmatik ekran, Facebook, Flickr ve Twitter entegrasyonu, bir Qualcomm 528Ghz işlemcinin son 2,1 sürümü, A-GPS desteği ve dijital rota-in bulmak için pusula çoklu görev kolaylaştırmak için de yabancı yerel.

9.
Sony Ericsson X10 Mini Pro
Android destekli Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro uzlaşma istemezsiniz olan insanlar için telefon. boyutlarına rağmen onun ince yapılı, her şeyi var, bir fiziksel QWERTY klavye yerleşik arabiriminde Google apps ve parlak sezgisel dokunmatik ekran kullanıcı. Less

Tüm diğer büyük Android telefonlar henüz smartphone hayranları ile heyecan neden olduğu gibi, Xperia X10 Mini Pro Android Market online yazılım mağazadan indirmek için apps geniş bir dizi sunuyor. parlak bir eğlence deneyimi için seçin eğlenceli oyunlar veya pratik veya iş uygulamaları için tercih - tamamen size kalmış.

Eğer Başlamak için, bazı büyük Google bulacağım önceden yüklenmiş uygulamalar. YouTube burada tüm klipleri ve videoları web sunduğu için. PC'nizde veya dizüstü ayrılıyorum ne kadar uzak Ve Facebook da sorunsuz sosyal ağ olursa olsun için.

Ama Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro öne çıkarın yardımcı kullanışlı, fiziksel QWERTY klavye olduğunu. Bu hareket bir esinti metin giriş yapar ve mükemmel uzun metinleri ve e-posta oluşturmak içindir. Artı o müthiş an çok mesajlaşma için.

Ihtiyaç da snapper olarak öne çıkmaktadır bir telefon? hayal kırıklığına O zaman olmayacaktır. X10 Mini Pro bir yıldız beş megapiksel kamera ile, otomatik fokus, size en iyi görüntü almak mümkün yardımcı donatılmıştır.

Diğer özellikleri bir medya oynatıcı, entegre oyun, web tarayıcısı, 3.5mm kulaklık girişi, A-GPS, TrackID müzik tanıma işlevselliği, sezgisel bir kullanıcı deneyimi için microSD kartı ve 2,55 inçlik dokunmatik ekran üzerinden genişletilebilir hafıza ile bir GPS alıcısı vardır.

10.
nokia 5800
iPhone rakibi Nokia, Nokia 5800 XpressMusic deneyimi olan bir kullanıcı derece sevindirici tam bir dokunmatik ekran ve dokunsal geribildirim vermek modaya uygun bir görev medya aygıtı kullanır. devamını oku Less

çeşitli Nokia 5800 Tube ve Nokia 5800 XpressMusic olarak bilinen bu yakışıklı oldukça her bölümünde iPhone maçlar cihaz ve önemi vardır.

Operasyon Nokia 5800 XpressMusic bir esinti özelliklerinden birisi dizi erişim yapar sezgisel dokunmatik ekran üzerinden. bu telefon çarpıcı fonksiyonları arasında bir 3,2 inç, zengin renk ekran ve HSDPA bağlantı web kolay sörf yapmak ve hızlı ve keyifli bir deneyim indirirken.

Ayrıca dahili bir TV-out port resimler otofokus, Bluetooth 2.0 ve Wi-Fi bağlantısı, jeo-fotoğraf ve eğlendirecek için fantastik bir medya oynatıcı etiketleme ile çekmek için telefonun yüksek kaliteli 3.2 megapiksel kamera ile çekilen görebilmeniz iken hareket ve bir GPS alıcısı üzerinde.

Onboard hafıza 140MB izin vermek üzere dosyalar için depolama alanı bol. Bu da, ancak, bir microSD kartı ekleyerek artırdı olabilir.

Nokia 5800 XpressMusic dört bant böylece dünya üzerinde cep telefonu şebekeler ile kullanılabilir olması.





arkadaşlar bu konuyu yabancı bi siteden aldım ama konuyu açmak 20 dakikamı aldı
beni çok şaşıttı bu konu çünkü sonunda 5800 çıktı bi 5800 kulanıcısı olarak sewindim
emeğe saygı teşekkürler
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 çıkması ilginç :hmmm
 

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
harbiden ilginç
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt