Arkadaslar se w995 alacağım yardımcı olurmusunuz ses kalitesi cok önemlı bnm ıcın..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
bnmde kalbim w995 dio ama bnce w715 al derim hem daha zarif ama sen logoları sewmiyom dediydin w705 al agps önemli değilse senin için, iki kat fiyat değmez bana sorarsan ama bnmde kalbim w995 ten yana ama arabada mesala mercedes de ferraride felan kalbim ama alamam her zaman kalple olmuyo işte bütçenide göz önünde bulundur

Captain

Üye
bnmde kalbim w995 dio ama bnce w715 al derim hem daha zarif ama sen logoları sewmiyom dediydin w705 al agps önemli değilse senin için, iki kat fiyat değmez bana sorarsan ama bnmde kalbim w995 ten yana ama arabada mesala mercedes de ferraride felan kalbim ama alamam her zaman kalple olmuyo işte bütçenide göz önünde bulundur
haklısın ama bilmiyorum ya :hmmm:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

buradan telefonu kullanabilirsiniz W715 bu hemen hemen butun fonksiyonları kullanılabiliyor.
merak edenlere bu da W995 denemesi

biraz geç açılıyor ama olsun güzel :oke: :oke: :oke:

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye

haklısın kardeş ne güzel söyledin.700 miyon veremem ben bir telefona kardeşim 500 milyona lcd tv aldık 22" yazık (bana göre tabi)

yalnız baktıgım kadarıyla w995 te hiçbir eksik yok.nasıl olur ki bu rekabetin korunması için genelde her cihazın bir özelliği eksik bırakılırdı.
mesela w715 in kamerasında auto focus ta olsa 5 sene kullanırım yani:vur ama tavsiye ediyorum herşeye rağmen:oke::oke::oke:

eğer 400 milyonu geçmek istemiyorsan benim gibi wifi siz ama 5 magapixellik bir cyber shot olan Sony Ericsson C903 ada göz atabilirsin

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
haklısın kardeş ne güzel söyledin.700 miyon veremem ben bir telefona kardeşim 500 milyona lcd tv aldık 22" yazık (bana göre tabi)

yalnız baktıgım kadarıyla w995 te hiçbir eksik yok.nasıl olur ki bu rekabetin korunması için genelde her cihazın bir özelliği eksik bırakılırdı.
mesela w715 in kamerasında auto focus ta olsa 5 sene kullanırım yani:vur ama tavsiye ediyorum herşeye rağmen:oke::oke::oke:

eğer 400 milyonu geçmek istemiyorsan benim gibi wifi siz ama 5 magapixellik bir cyber shot olan Sony Ericsson C903 ada göz atabilirsin
yoq c903 olmas wifi bnm için müzikten en önemli şey

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
o zaman w715 uygundur ama kamerasndan cok birşey bekleme yalnız videosu güzel resimine nazaran:oke:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
fotğraf makine yoq derken bnm var 12mp ondan bnm için de pek önemli değil senin makine yaoqmuş bütçen yeterse w995 al hem fotoğraf makinesi gibi kullanırsın

Captain

Üye
fotğraf makine yoq derken bnm var 12mp ondan bnm için de pek önemli değil senin makine yaoqmuş bütçen yeterse w995 al hem fotoğraf makinesi gibi kullanırsın

kardeşimde de 5800 var ama bakalım bakalım alırım inş okullara kadar :cnfsd::cnfsd:

81_bayram_81

81_bayram_81

Üye
ya sana dostça bir tavsiye sony ericsson al da ne alırsan al ses aygıtları nasıl olsa SONY daha ötesi mi var yaa...

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
SE SE SE SE ezo nokia :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt