Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar os9.1 (s60 v3) istek tema yapılır siz isteyin yeter
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rairton12
Üye
sagopa kajmer teması yapabilirmisin lütfen cok aradım ama bulamadım şimdiden teşekürler
emre3017
Üye
5700 240X320 Scarface Teması istiyorum mümkünse renk gold ağırlıklı olsun siyah ve altın rengi olabilir.
denizbakisli
Üye
kardes türk bayrakli temanin gunu gecmiş bir yenilesen bizde gulur ile tasisak bayragımızı telefonumuzda
musti277
Üye
N73ün orjinal mavi teması acele lazım?
Yardımıcı olabilecekler msj atsın linki şimdidn tşk.
errant67
Üye
dostum hareketli fb teması???
199494
Üye
kardeş bana sagopa nın temasını yapsana yha
salih23
Üye
arkadaşm ben yeni üye oldum senin yaptığın temaları gördüm çok beğendim rica etsem banada bi tema yaparmısın NOKIA N73 TEMADA EŞİMİN VE BENİM İSMİM YAZSIN ,ST,YORUM OK SİBEL-ÜMİT ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
alperdingo34
Üye
kardeş banada ALPER yazan şekilli bir tema yapsana
efsane_oflu
Üye
arkadaşım ben başka bi adres kullanıyordum buna geçtim senden özel bi tema isteyeceğim yaparsan benim için sevirim
Samsunspor
Emekli Yönetici
Arkadaşlar istek istiyorsunuz iyi hoş fakat, takip ediyormusunuz diğer sayfaları , ya da konuyu açan arkadaşın 9 aydır buraya uğramadığını..
Black20
Üye
dostum bi delgado teması yaparmısın n95 im daha bi havalı olsunn hee resmi sen seçç sana zahmeet olmazsaaa kolay gelsinnn bi özell msjla haber verirsen sevinirimm
erdalbattal
Üye
kardesim banada n73 icin pınar altuğ teması lazım kaliteli iconlerdan yaparsan sevinirim simdiden saol
to_HeaVeN
Üye
ya bana prince of persia teması lasım-insan resmi falan olmasın hç hoş olmuo- simdiden teşk
emcasa
Üye
ben her klasörün üzerinde fbli oyuncular istiom acill