Arkadaşlar os9.1 (s60 v3) istek tema yapılır siz isteyin yeter

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gececi184

gececi184

Üye
kardeş ben n73 gri kullanıyorum bana ikonları degişik ve ön tarafa da benim fotoyu koyabilirsen ha bide mesaj yazarken bazı yerler okunmuyo ya öyle olmasın doga mazzarası felan olsun. bide başka bi tema olarak rock teması bu siyah olsun yaparsan sevinirim kardeş şimdiden tşk ederim

--------------- Ekleme ---------------

foto gönderemedim ama sen kafana göre güzel bişey yap. 2 tema istemiştim unutmöa haa kardeş bekliyorum senii

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben n73 gri kullanıyorum bana ikonları degişik ve ön tarafa da benim fotoyu koyabilirsen ha bide mesaj yazarken bazı yerler okunmuyo ya öyle olmasın doga mazzarası felan olsun. bide başka bi tema olarak rock teması bu siyah olsun yaparsan sevinirim kardeş şimdiden tşk ederim

foto gönderemedim ama sen kafana göre güzel bişey yap. 2 tema istemiştim unutmöa haa kardeş bekliyorum senii

kardeş şu an pc yi kapatıyorum ama online olduğum zaman ilk senin temayı yapacağım

sakalsiz

sakalsiz

Üye
S.a. kardeş ben senden şööle çok güzel bi TÜRK BAYRAĞI teması istiyorum iconları bayrak şeklinde yapmasan daha iyi olur diye tahmin ediyorum güzel değişik içeriğini belli eden yani rehberi kamerayı senkronizeyi vb. öğeleri belli eden iconlar kullanırsan sevinirim çok masraflı oldum galiba...
N95 8gb için...

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kendi resmini avatarından aldğım için görüntü kalitesi biraz düşük gözükebiliir diğer rock lı temanıda yaptım umarım beğenirsin

1-)

2-)

rar şifresi: by6523

SAKALSIZ KARDŞ SENİN TEMANDA BURDA

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
benimki nerdeeeeeeeeeeee :) Onlar benden sonra istediLer.

kusura bakma kardeş senin mesajı görmedim ama temanı hemen hazırladım işte burda

sakalsiz

sakalsiz

Üye
kardeş kendi resmini avatarından aldğım için görüntü kalitesi biraz düşük gözükebiliir diğer rock lı temanıda yaptım umarım beğenirsin

1-)

2-)

SAKALSIZ KARDŞ SENİN TEMANDA BURDA

Çok teşekkür ederim dostum ellerine sağlık:oke:

-----------------------------------------------Emeğe saygı !...-----------------------------------------------------

oguz_han93

Üye
dostum ya bana punisher, scarface ve zorro teması yaparsan çok sevap işlersin

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
dostum ya bana punisher, scarface ve zorro teması yaparsan çok sevap işlersin

kardeş uyarı geldi bundan sonra 50 mesaj sayısı olmayanların tema isteklerini yapamıycam

ilk mesajımın başını okuyabilirsin

gececi184

gececi184

Üye
kardeş çok teşekkür ederim
50 ye ulaştıktan sonra yine mesaj atacam sana

Salihyet

Salihyet

Üye
böyle xp den önce bi tema arıyorum, win95 gibi ;) dos bile olur.. telefona çok yakışıor..

hayko cepkin, veya sagopa kajmer teması da paylaşırsan süper dua ederim sana :ehe

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
böyle xp den önce bi tema arıyorum, win95 gibi ;) dos bile olur.. telefona çok yakışıor..

hayko cepkin, veya sagopa kajmer teması da paylaşırsan süper dua ederim sana :ehe

kardeş 2 tane hayko temam var

1)

2)

bunlar işte!..

burhan_4229

Üye
kardeşim telefon n73 yuksek kaliteli bir blade teması yaparsanız sewinirim şimdiden teşşekürler.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Güzel ve faydalı bir konu takipciliğin için teşekkürler

aacc

Üye
n73 için galatasaray teması bulabilinmi

theone27

Üye
bana sony ericsonn w800i için bir şebnem ferah teması yollar mısın

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
burhan_4229
aacc ve
theone27

arkadaşlar mesaj sayınız 50 ve fazlası olmadan tema yapamıyorum kusura bakmayın

myadres

Üye
arkadaşlar ownskinde tema yapmak kolay ama resmin hepsi çıkmıyor yarısı çıkıyor resmin hepsini kare içine alamıyosun yetersiz kalıyor kare

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
mrb kardeşim ben linkdeki verdiğim temayı kullanmak istiyorum ama
yükledikten 1dk sonra ekrandaki wlan ışıgı kendiğinden yanıyo buna çözüm bulamıyorum ama ekran resimleri filan herşey cok hoşuma gidiyo bunu düzeltebilrmisin düzeltirsen cok sevirnirim kolay gelsin

burdan indirip bakarmısın tema ya:utan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt