Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiArKaDaŞlAr nokia 5800xm mi yoksa nokia c6 mı....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^^Positive^^
Üye
parasal yönden sıkıntın yoksa c6
OğuzcanAbi
Üye
ömer kayıb
Lacoste
Üye
ya tabiki c6 5800 herkesin elinde var artık çok demode bir cihaz oldu ama c6 öyle değil ve prof bir cihaz gibi duruyor
5800 ve kalite. Bu iki kelimeyi aynı cümlede gördüğüm için hala kendime gelemedim.
Kardeş yakma kendini ne 5800 ı. Gözünüzü sevim yeme içme para biriktir Iphone al sonrada arkamdan hayır dualarını eksik etmezsin zaten.
Arkadaşım sonuna kadar katılıyorum biraz daha para biriktir al bi iphone bak keyfine 5800 la doğru dürüst oyun oynayamazsın benden söylemesi
MUHAMMED
Üye
Arkadaşlar konu sahibi 5800 almış zaten ama diğer faydalanacaklar için söylüyorum;
C6 kullanıcısı olarak, kesinlikle ücretinin karşılığını veren bir telefon. Fiyatı da şu aralar 700-900 arası. En ucuz sanalreyonum'da 600civarı ama ne kadar guvenılır??? Ben Vodafone'den aldım 729TL ye, Turkcell de 799TL çekti Vodafone .ok uygun bence.
Telefona gelince, kafanıza takılan bir husus varsa ö.m. atın yardımcı olayım. 5800 gibi hantal ve hata dolu bir telefonla uğraşmayın bence
saygılar...
Marchegiani
Üye
Nokia 5800 parçalarının da çok sağlam olduğunu söyleyemeyiz. Bunu göz önüne aldığımızda da özellikleriyle C6 ağır basıyor ancak S60v5 kullanıyor ki bunun için vereceğin 700 - 800 TL'ye yazık. N8'i beklemeni öneririm..