Telefon Tavsiyesi ArKaDaŞlAr nokia 5800xm mi yoksa nokia c6 mı....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o.m.e.r.

o.m.e.r.

Üye
    Konu Sahibi
ArKaDaŞlAr nokia 5800xm mi yoksa nokia c6 mı....
ARKADAŞLAR BEN ŞU AN KULLANDIĞIM TELEFONU(NOKİA 6300) UZUN ZAMANDIR DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM...1 AYA KADAR VAKTİM VAR....ŞU AN AKLIMDA İKİ TELEFON VAR...NOKİA 5800 XM Bİ DE BU ARALAR YENİ ÇIKAN NOKİA C6.....NOKİA C6 ÖZELLİK BAKIMINDAN TABİ Kİ 5800 DAN DAHA ÜSTÜN...NOKİA C6 DA OWERY KLAVYE 128MB RAM 5 MEGAPİKSELL KAMERA..GİBİ 5800 DE OLMAYAN ÖZELLİKLER VAR...FİYATI DA UYGUN FAKAT NOKİA C6 DÜŞÜK GELİRLİ MÜŞTERİLERE YAPILDIĞI İÇİN PARÇASİ ÇOK KALİTELİ DEĞİLMİŞ YANİ C6 5800 KADAR KALİTELİ BİR TELEFON DEĞİL...BEN İŞTE BU İKİ TELEFON ARASINDA KALDIM...BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ARKADAŞLAR...YoRuMlArInIzI bEkLiYoRuM.....:bye2:

--------------- Ekleme ---------------

nokia 5800 sorunlu diyolar...sorunlu mu...

kullananlar bilgi verebilir mi lütfen

arkadaşlar ben 5800 e sıcak bakmıyorum...c6 çok hoş ama kalitesiz olması ben i düşündürüyor...

haltie

haltie

Üye
c6 diyorum ben.sonuçta nokia ve garantisi var ne kadar kalitesiz olabilir.5800 daha çok şikayet alan bir telefon

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
arkadaşım bir kaç uygulama yükleyip te kullanırken "belllek hatası" gibi problemler yaşamak istemiyorsan ram ve dahili belleği yüksek telefon al başın ağrımasın..

5800 da dahili disk her halukarda 20 mb altına iniyor ram da az opera mini bile çalışmıyor bazen..

c6 iyi ama sende benim gibi bekleyebilirsen 1 ay daha Nokia N8 al derim.. Son nesil symbian^3 var ve özellikleri bakımından nokianın en iyisi olacak..

bekle biraz daha derim..

rekarte

Üye
5800 aldım 2 gün önce cok mesaj hastasıyım bu yönden bi üzülüyorum mesaj yazamıyorum cok hızlı diye birde seviniyorum mesaj atmaktan sogudum diye .. ama özellik yönünden cok iyi bi telefon herşeyi var :D ama dokunmatiğe alışırım diyosan çok iyi tavsiye ederim .. ama dediğim gibi daha 2 günlüğümm sadece senin için bi önizleme yaptım .. iyi düşün bence :D doğru kararı bul :D telefonu 480 liraya aldm telefoncuya sordm 250 lira veririm dedi :D .. neyse cok konştm kolay gelsin. . D

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Bence C6 Almalısın, Parça Kalitesi Nekadar Düşük Olursa Olsun Orjinal Nokia, Finlandia Çıkışlı Bir Telefon Alırsan İyi Dayanır Ha Birde Bu Telefonu En Az 2 Sene Kullanacaksın Orası Kesin Çünkü Sana Nokia Bunun 2 Senelik Garantisini Veriyor, 2 Sene Bitince Zaten Daha Ne Telefonlar Çıkar Bundan Daha İyisini Alabilirsin Ozaman.

Scudrox

Scudrox

Üye
5800 ve kalite. Bu iki kelimeyi aynı cümlede gördüğüm için hala kendime gelemedim.
Kardeş yakma kendini ne 5800 ı. Gözünüzü sevim yeme içme para biriktir Iphone al sonrada arkamdan hayır dualarını eksik etmezsin zaten.

ali_ali35

Üye
Arkadaşlar öncellikle herkese çok selam ederim Benim sorunum nokia 5800 yeni aldım bu haritalar bölümü yani nevigasyonu nasıl çalıştıracağım ve benim hattım faturalı herhangi bir ücret ödüyecek miyim bunun için bilgilendirirseniz çok sevinirim..

badboydm

badboydm

Üye
:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:arkadaşlar bu c6 ın fiyatı ne bende almak istiorum da :heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:bi de n8 ne kadar bi yardım edermisiniz :heyo:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
c6 tabikide

badboydm

badboydm

Üye
kimse yokmuuuuu:islik

KRMKRM

Üye
5800 gayet güzel ve çok yönlü bir telefon

OğuzcanAbi

Üye
5800 kulanıyorum c6 biraz tipsiz geldi

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
arkadaşlar 5800 neden çünki çoğunluk kişide 5800 var ve herkes uygulama fw modifiye c6 modfiyesi fln fln uygulama daha çok var bence 5800

Anußis

Anußis

Üye
nokianın hangi telefonu çok satıyorsa sonraki partilerin hepsinde sıkıntı yaşanıyor forum 5800 sorunlarıyla dolmuş taşmış C6 alsın parti1 alsın :)

OğuzcanAbi

Üye
ömer ortalarda yok :ehe

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
valla dokunmatiklere biraz mesafeliyimdir ama bu nokia c6'yı ilk gördüğümde beğenmiştim açıkçası, yani önyargılarımı değiştirebilecek bi telefon, klavyeside gayet sade ve hoş duruyo. yani sırf klavyesinden bile dokunmatik bi telefon kullanabilirim :islik (h) :bigstar:

levasinay

levasinay

Üye
c6 ;)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
ya bu arada bu c6'nın fiyatı ne bilen var mı? :bilmm :hmmm

Progressivity

Progressivity

Üye
5800a C6 fw si kurulabiliyor artık arkadaşlar dikkatinize

hayta018

hayta018

Üye
5800 al kardeş fw yükleni c6 ve çok güzelde çalışıoo bnm bi sıkıntım yok, ben çok memnunum 5800 ım dan :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...