Telefon Tavsiyesi Nokia 620 mi nokia 700 mü yada başka bir telefonmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 620 mi nokia 700 mü yada başka bir telefonmu
Merhaba arkadaşlar bu yazın nokia 500 almayı düşünüyordum sonra evimize hırsız girdi ve paramı çaldı :ağlarım: bende geçici olarak darty den 300 tl ye nokia 5800 almak zorunda kaldım ve vitrin ürünüydü telefonu alalı 8 ay oldu ve dün telefonum batarya boş dedi ve kapandı şarj almadı bataryasıda şarj olmadı telefonum çalışmıyor:ah yazın yeni bir telefon alacağım
Benim için lazım olan özellikler;
-oyun :aha:
-geniş ekran :good:
-wifiden internette sorunsuz ve hızlıca gezmek :pro:
-müzik :islik
-ve tasarım :yuru
-internette sorunsuz film izlemek ve gezinmek :aha:

Nokia 700 de flaş ve güzel bir telefon tasarımı var telefon istediğim tasarıma sahip ama ekranı biraz küçük :hmmm
http://www.gold.com.tr/U121993/Nokia-700-Gri-Cep-Telefonu
Nokia 603 ekranı biraz büyük ve 3d oyunlar açabiliyor 700 de açabiliyormu ? :hmmm
http://www.gold.com.tr/U121998/Nokia-603-Beyaz-Cep-Telefonu
Nokia 5800 ım çok yavaştı ve sorunluydu o yüzden sorunsuz ve hızlı bir telefon istiyorum hayatımda hiç nokiadan başka bir telefon almadım
Yardımcı olan veya olacak herkese şimdiden Teşekkür ederim :bye2:

smh60

smh60

Üye
700 tabiki açar 603 aspahlt 6 sorunu var hemde konu yanlış yerde ben 700 derim kardeşim

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
smh60

smh60

Üye
ama bence nokia symbian alma

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim zaten kalbim 700 mantığım 603 diyordu 603 komşumdada var oyun açısından nasıl bu symbian belle ?

- - - Eklendi - - -

Tüm ihtiyaçlarımı karşılayan bir telefon 700 almaya karar verdim ama bana oyun için bir telefon lazım nasıl oyunlar destekler ileride uygulamaları artarmı görüşlerinizi bekliyorum :bye2:

ANIL

ANIL

Admin
Geçtiğimiz günlerde Nokia 808'in son symbian belle işletim sistemli telefon olduğu duyurmuştu. Sen oyun için istiyorsun symbian seçmen yanlış olur. Uygulama, oyun çok kısıtlı sadece var olanlar güncelleniyor. Bütçeni bilmiyorum ama bence 750 TL fiyatıyla Nokia Lumia 620 güzel bir seçim olur.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Bence şu anda nokia lumia bence alınmaz çünkü nokia ilk windows phone serisini yapıyor biraz daha gelişse telefonları alınabilir yazın sonlarına doğru telefon alacağım nokia lumia 620 güzel bir telefon ama bana yeterli gelmedi oyun açısındanda pek zengin değil yani telefonda radyo yok ve ramı nokia 700 ün yarısı kadar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nokia 700 bir yerde 499 TL idi. Ama 1 günlük param olsa direk alırdım.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda gold da 479 lira sanırım hemde beyazı alırsam oradan almayı düşünüyorum ama yazın babamın yanında çalışıyorum ve müşteri gelmediğinde telefonumda oyun oynuyorum o yüzden canımın sıkıntısını geçirecek oyunlar lazım ve evdede wifiden internette geziyorum internetten film izlemek te önemli ve facebook a girmek kafam oyun kısmında karıştı nokia 5800 oyunlarınıda kaldırırmı ? 5800 ım bozuldu 5800 gibi kasmayan internette yavaş girmeyen bir telefonmu bu 700 :bye2:

osmanmert99

osmanmert99

Üye
İnan bana pişman olmazsın Nokia 603 ten daha üstün o 1 GHZ, Nokia 700 1.3 GHZ. Sadece ekran küçük oda çok sorun olmaz. Yoksa o fiyta göre süper cihaz.

- - - Eklendi - - -

Yeteri kadar HD oyun var dert etme onu.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler 5800 şarj yeri bozuldu telefonum şarj olmuyor tamir ettirmeyi düşünüyorum tamir edilmez veya yazın bir daha bozulursa nokia 700 direk almayı düşünüyorum yorumlarınız için hepinize teker teker teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz bana :good:

- - - Eklendi - - -

Ve wifiden internete girdiğmizde interneti hızlımı youtubeden sorunsuz video izletebiliyormu 5800 da video donup renkler karışıyor bu telefonu alırsam en az 2 sene kullanmayı düşünüyorum o yüzden pişman olmak istemem :bye2: ve 2 günlüğüne 2.el c6-01 kullanmıştım bozuldu diye geri iade ettik telefoncu da zaten akrabamız idi c6-01 çok hoşuma gitmişti ama şarjı az gidiyordu ve bilgisayardaki gibi video düzenleyip slayt geçişleri ekliyordun şarja takınca led ışık yanıyordu şarj yerinin yanında nokia 700 ile c6-01 arasında kaldım nokia 700 dede video düzenleme gibi özellikler varmıdır kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi

pRime.

pRime.

Üye
Ve wifiden internete girdiğmizde interneti hızlımı youtubeden sorunsuz video izletebiliyormu 5800 da video donup renkler karışıyor bu telefonu alırsam en az 2 sene kullanmayı düşünüyorum o yüzden pişman olmak istemem :bye2:

youtube videolarını sorunsuz izletir.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Yorumun için teşekkürler güzel bir telefon yazın alacağım sizce c6-01 mi yoksa nokia 700 mü ?

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
500 tl bütçen varsa en iyi tercih mini 2 dir yada ikinci el xperia u

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Shorty Meeks yorumun için teşekkür ederim ama bana göre bir telefon değil o hem fazla mesaj yazmayan birisiyim nokia 700 alıp 5-10 tane oyun yükleyip 1-2 sene kullanırım bana göre en iyi tercih bu
:good:

Twitter Kuşu

Twitter Kuşu

Üye
Lumia 620 al daha iyi :good:

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 yide düşündüm yani ilk kez windows phone alacağım için biraz tedirginim oda aklımın bir kenarında onuda düşünüyorum onda 2 çekirdekli işlemci var ama ramı düşük ve radyosu yok ve internette izlediğim incelme videolarında telefonun ekranının bittiği yerlerde açık gri ve koyu gri renklerinde ışık sızması oluyormuş oyun açısından nasıl bu 620 ve ekranı 920 kadar dayanıklımı

- - - Eklendi - - -

Şu anda konun ismini değiştirebilsem nokia lumia 620 mi nokia 700 mü derim

osmanmert99

osmanmert99

Üye
700 ile yazdığın her şeyi yaparsın. Ama lumia 620 mi yoksa 700 mü dersen tabiki lumia 620

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Peki 700 ile yazdığım şeyleri nokia lumia 620 de yapabilirmiyim

- - - Eklendi - - -

Ve nokia lumia 620 de 5800 gibi sensörlü araba yarışları oynanabiliyormu ?

ANIL

ANIL

Admin
Konu başlığını değiştirdim o zaman :)
620 ve 700 arasında benim görüşüm 620 tercih etmen olur. Neden dersen symbian için destek bitti sayılır, pek fazla oyun uygulama çıkmıyor. WP ise gelişmeye devam ediyor. 620'nin internet performansı da çok çok iyi.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt