Telefon Tavsiyesi Nokia 620 mi nokia 700 mü yada başka bir telefonmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
620 için henüz gelişmemiş oyun yok demişsin. Lakin nokia 700 symbian ve symbian a baktığımız zaman desteği bitmiş ve yavaş yavaş oyunda çıkmayan bir sistem. Şöyle düşün symbian 90 yaşında ve ölmeyi bekleyen bir insan, windows phone ise doğmuş biraz da büyümüş ve neredeyse en genç ve dinamik yaşına ulaşmak üzere olan bir insan gibidir. Yani demem o ki kesinlikle bu saatten sonra gidip bir symbian lı telefona sıfır fiyatı verip satın alma. Nokia almak istiyorum dersen lumia lardan başka seriye asla bulaşma. Ha nokia dan farklı modeller de olur diyorsan o zamanda iphone tercih et veya android platformunda tavsiyede bulunan arkadaşlarımızın önerilerine bak derim..Ama şahsi fikrim lumia 620 nin sizin için çok iyi bir seçim olacağı yönündedir.

- - - Eklendi - - -

Peki 700 ile yazdığım şeyleri nokia lumia 620 de yapabilirmiyim

Çok çok daha fazlasını yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Konu başlığını değiştirdim o zaman :)
620 ve 700 arasında benim görüşüm 620 tercih etmen olur. Neden dersen symbian için destek bitti sayılır, pek fazla oyun uygulama çıkmıyor. WP ise gelişmeye devam ediyor. 620'nin internet performansı da çok çok iyi.
Yorumun için teşekkür ederim abi zaten symbian bittiği için nokia lumiaya yöneldim ve bu ara xperia u ya baktım ama 4 gb hafızası var :S

- - - Eklendi - - -

Yorumun için teşekkür ederim şimdi sizden böyle yorumları görünce kararım kesinleşti :ehe

- - - Eklendi - - -

620 için henüz gelişmemiş oyun yok demişsin. Lakin nokia 700 symbian ve symbian a baktığımız zaman desteği bitmiş ve yavaş yavaş oyunda çıkmayan bir sistem. Şöyle düşün symbian 90 yaşında ve ölmeyi bekleyen bir insan, windows phone ise doğmuş biraz da büyümüş ve neredeyse en genç ve dinamik yaşına ulaşmak üzere olan bir insan gibidir. Yani demem o ki kesinlikle bu saatten sonra gidip bir symbian lı telefona sıfır fiyatı verip satın alma. Nokia almak istiyorum dersen lumia lardan başka seriye asla bulaşma. Ha nokia dan farklı modeller de olur diyorsan o zamanda iphone tercih et veya android platformunda tavsiyede bulunan arkadaşlarımızın önerilerine bak derim..Ama şahsi fikrim lumia 620 nin sizin için çok iyi bir seçim olacağı yönündedir.

- - - Eklendi - - -

Çok çok daha fazlasını yapabilirsin.

Haklısın abi yazın nokia lumia 620 den daha yii bir lumia çıkarsa direk almayı düşünüyorum ve size bir sorum olacak nokia lumia 620 yavaş yavaş ünleniyor yakında ucuzlar ve arka kapakları satılırmı satılırsa 2-3 renk alırım ?

ANIL

ANIL

Admin
Haklısın abi yazın nokia lumia 620 den daha yii bir lumia çıkarsa direk almayı düşünüyorum ve size bir sorum olacak nokia lumia 620 yavaş yavaş ünleniyor yakında ucuzlar ve arka kapakları satılırmı satılırsa 2-3 renk alırım ?

Evet arka kapaklar satılacak. İlerde yapılan kampanyalarla daha ucuza alınabilir tabi. Şuan fiyatı zaten ürünün özelliklerine göre çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi

Evet arka kapaklar satılacak. İlerde yapılan kampanyalarla daha ucuza alınabilir tabi. Şuan fiyatı zaten ürünün özelliklerine göre çok iyi.

Teşekkürler başka bir lumia derken daha iyisini demek isedim ama şu anda bana göre bu fiyata en iyi telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt