laveled
Üye
Heralde ilk defa bir telefona bakıyor... Güneş ışığının vurduğu her türlü cam yüzeyde renkleri görmek insan gözü açısından zorlaşır. Güneş ışığı her türlü kaynaktan daha sağlam yansıma yapar. Abuk sabuk şeyler yazmayın insanın aklını bulandırmayın. Ericcson SH668'dan Bugünkü çıkan son model telefona kadar bütün hepsinde durum buydu bu ekranla ilgili değil Güneş ve İnsan gözü ile ilgili bir durum.
Ekranı parmaklarla kullandığımızdan parmak izi tutuyor onu da arada bir silersiniz hatta Invisıble Shield tavsiye ederim ben kullanmadım 6 Ayda 2-3 kılcak çizik oluştu. Onlar da muhtemelen Sonic oynarken oldu çok abanmıştım ekrana
arkadasim bundan once 6630 7610 3120 n95 kullandim we hicbirinde ekran bu kadar parlamiyordu arkadsimin iphonesinde hc parlama yok
kullandığım cihazları yazdımda 5800 ekranı bildiğm kadarıyla amoled değilarkadaş sanırım ilk cihazı ericsondu son cihazıda bu olsa gerek
teknoloji sitesinden alıntı:AMOLED’leri 160 derece üzeri açılarda (yatay-dikey) bile izlediğinizde neredeyse hiç renk-görüntü bozulmasıyla karşılaşmıyorsunuz ve güneş ışığı gibi parlak ışık altında çok daha iyi (LCD’lere göre) görüntü sağlıyorlar.
bidim kadarıyla da son çıkan cihazlar amoled geliyorneden firmalar amoled ekran çıkarayım diye uğraşıyorlar merak ettim şimdi
madem illaki nokıa kullanacaksan x6 al derim arkadaş...5800 dokunmatiği adamı felç ediyor bence sen önce lg dokunmatik telefonları al eline bi incele sonra karar ver derim.5800 çin telefonlarında ki dokunmatiğin gelişmiş hali bence)telefonun özelliklerine itirazım yok bu fiyata güzel cihaz ama secenekler varken kesinlikle bir daha almam....aldım ve hata ettim nokia kendisi bile onayladı ki para iadesi yaptı.yoksa bu memlekette servis durumları malum hepimiz biliyoruz..ve konu açtım cihaz sürekli resetleniyor diye ben program tema vs şeyler atıp cihaz sürekli reset atacaksa gider s40 alır keyfime bakarım.nokia ya karşı düşmanlığımda yok aksine n95 vardı super cihazdı...yani kısacası arkadaş bence telefoncuya git ve herşeyini iyi incele ve öyle karar ver bizler ne desek olmaz..
Murat en iyisi sen eline bir kağıt kalem al aklındaki tüm modelleri oraya yaz sonra her modelin altına aklına takılan soruları yaz hepsini deneyerek sorularına cevap ara. Sorularını cevaplayan ve beklentilerini en iyi karşılayan telefonu al. Burdaki gidişat bana pek iyi gelmiyor...
arkada$lar gitikçe komikla$iyor burasi biraz ciddi olalim lütfen kimse yanli$ anlamasin
arkadaşım kısacası sana tavsiyem biraz daha sabret x6 al..5800 donanım olarak harika cihaz ama dokunmatiği bence hiç iii değil varsa imkanın telefoncularda x6 var 5800 ile karşılaştır ne kadar fark var anlarsın ben bizzat denedim x6 yı..ama bütcem bu kadar diorsan da bence fazla düşünme al ama almadan önce iyice incele cihazı
değerli kardeşim bende 5800 aldım 3 ay oldu bende büyük heveslerle almıştım sana diyorum ki şu anda piyasada x6 750 tl civarında biraz daha beklersen x6 al ama o kadar imkanım yok diyorsan da kesinlikle 5800 alabilirsin ama dokunmatiği ne kadarda yazılımla hassaslaştırılmaya çalışılsada x6 daki verimi alamazsın dediğim gibi git bi telefoncuya ikisini bir dene bence...işletim sistemleri vs aynı..
Sagol öyle yapicam , bir$ey sorucam neden telefon adini nokia 5800 öldükardeşim o zaman bence hiç zaman kaybetme 5800 al...fiyat performans orantısı ideal bir cihaz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?