Note 3 her türlü büyük ekran sevenlerin cihazı bu kesin kalem olayı var farklı ve fark yaratan bir cihaz fiyat 2.100-2.200 TL . İphone 5s türkiyenin resmi apple mağzasında 2.449 TL 32 Gb için .. İphone 5s için söylenecek birşey yok stabil başka daha çok stabil

Apple dünyası başka bir şey kalite ve stabillik appstore felan felan işte... A7 m7 işlemci üstünlüğü(64bit) ve 2 led flaş'ı 1000 yakın farklı konbinasyon ile flaş yenilikleri vs vs yazarsam daha çok uzar gider... senin hangisi hoşuna gidiyorsa onu al... ama ben note 3 diyorum.
Bu gün Iphone 5 kullandım çok stabil herşey çok hızlı benim s3 yanında takoz kaldı. Dokunduğum herşey anında açılıyor s3 te rehberee girmek istiyorum 3 sn sonra açılıyor.
Arkadaşlar ama birşey dikkatimi çekti benim s3 ten daha çabuk sarj ı bitiyor gibi geldi bana ve internette takılmama rağmen ısınıyordu bu benim s3 te bile olmuyor sadece oyun oynarken ısınıyor.
Bir sorum daha olucak
Iphone da oyunlarda ısınıyormu
ve Note 3 çok ısınma yaparmı ?
Arkadaşlar lütfen halen karar veremedim.
Ne yapmam lazım lütfen arkadaşlar ikisinde detaylı bir şekilde + ve - en ince ayrıntısına kadar yazarsanız sevinirim.
Hepinize çok teşekkür ederim.Arkadaşlar
Iphone 5s ile note 3 arasında en iyi oyunda aralarında ne kadar fps farkı olur ?