Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Hangi Telefonu Alıcam Karasız Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fk555897

fk555897

Üye
ios la androd veya windows phone kıyaslanamaz .

ekrana önem veren birisin anladığım kadarıyla kafadan ele IOS u
kalite performans = Android .

nokialara hiç girmeyin daha sırası değil almak için.

kalite ve performans için Android demişsin ama asıl bu söylediğin şeyler iOS'ta daha baskın.
Ekran konusunda android'ler daha iyi demişsin hayatında eline iPhone 5 aldın mı?

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
kalite ve performans için Android demişsin ama asıl bu söylediğin şeyler iOS'ta daha baskın.
Ekran konusunda android'ler daha iyi demişsin hayatında eline iPhone 5 aldın mı?
Şimdi tereddütte bıraktın ama :S

Luck Star

Luck Star

Üye

?? iphone 3 çıktığından beri tüm seriler elimde 3-3s-4-4s-5 . ? sen 4" ile 5-6 " ekrana bakmanın farkını kavrayabildinmi ?

evet kalite performans android. parasıyla hava atmak isteyen dış görünüşe aldanır iphone alır .
appstore da facebook app sinin yorumlarına "yeni sürümde iphone ile gönderildi yazmıyor hemen bunu düzeltin" yazanlardansın sende
?? iphone 3 çıktığından beri tüm seriler elimde 3-3s-4-4s-5 . ? sen 4" ile 5-6 " ekrana bakmanın farkını kavrayabildinmi ?

evet kalite performans android. parasıyla hava atmak isteyen dış görünüşe aldanır iphone alır .
appstore da facebook app sinin yorumlarına "yeni sürümde iphone ile gönderildi yazmıyor hemen bunu düzeltin" yazanlardansın sende

edit: iphone 5 1.2ghz işlemci 1gb ram ekranı full hd bile değil ancak bunları çok iyi optimize ettiği için sen farkı kavrayamıyorsun

androiddeki real racing ile iphone 5 teki grafikler aynı zannediyor

boran9999

boran9999

Üye
edit: iphone 5 1.2ghz işlemci 1gb ram ekranı fu ll hd bile değil ancak bunları çok iyi optimize ettiği için sen farkı kavrayamıyorsun

Her zaman derim Apple öyle bir tüketici modeli oluşturduki eksik teknoloji kullanıldığının farkında bile değiller Full HD bir ekranın 2.073.600 pikselden oluşturulduğunu bile unutturdu insanlara.Kullandıkları ekran 921.600'ü bile toplamıyor millet UHD ye geçti :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
fk555897

fk555897

Üye

edit: iphone 5 1.2ghz işlemci 1gb ram ekranı fu ll hd bile değil ancak bunları çok iyi optimize ettiği için sen farkı kavrayamıyorsun

Note 2'de kullanıyorum, iPhone 5'de. Büyük ekranın elbette işe yarıyor ama sen kalite diyorsun.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar hafta sonuna az kaldı note 3 ten yanayım ama genede bi tereddüt var :(

• Beğen
Tepkiler: Dede
Luck Star

Luck Star

Üye
Ya arkadaşlar hafta sonuna az kaldı note 3 ten yanayım ama genede bi tereddüt var :(

al pişman olursan ben alcam aldığın fiyata telefonu . abi android diyosan note 3 şuan en iyisi

gerek s pen i gerek ekranı gerek ram olsun hafıza kartı desteği olsun . kalitesi olsun tasarımı olsun eşsiz diyorum . ama diyosan ki bu özellikte en iyi en uygun telefon tabikide LG G2 - xperia z1 hiç sevmezdim ama oda fena değilmiş alınır ama fiyatı fazla

bu arada dün lg g2 ve galaxy s4 yanyana test ettim 2 side sıfır 2 side hiç bişe yüklenmemiş haliydi ..

açıkçası ekran kaltesi olarak LG G2 daha gerçekçi renkler ve dokular nokta nokta değil çok net.

ama s4 bana daha cazip geldi . işlemcisi de iyi kasma felan yok aynı lg g2 yle

boran9999

boran9999

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
4 sayfa mesajdan karar vermeniz dileğiyle :locked: şimdiden hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt