Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Hangi Telefonu Alıcam Karasız Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Invoke

Invoke

Üye
Exynos samsungun ürettiği çip set diğeri qualcomm'un :D
N9000 ile n9005 arasındaki farkı soruyorsan,sorun yok, performans olarak... Rahat olabilirsin...
32gb+sd kart desteği de var note3'ün***
Şuan note 2 ikinci el temizinden 1100e filan gider, sanıyorum. Note 4 çıkınca note3'ün hali böyle olacak. iphone öyle olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Altı üstü bir telefon alıcam ama ne alıcağıma halen karar veremedim. :(

Invoke

Invoke

Üye
Garantiye gelirsek, apple daha iyi olabilir ama samsungunda sorun olacağını sanmam açıkcası ben olsam ikisi arasından note 3 alırdım. Büyük ekran +Spen ve bu spen sadece not almaya yaramıyor, bir note 3 incelemesi izleyin, görürsünüz ne demek istediğimi bir sürü yazılımsal özellik var ve bunlar artistlik olsun diye olan özellikler değil, kullanışlı şeyler...

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye

seninle aynı durumdayım ancak sen parayı gözden çıkarmışsın ben hem laptop hem telefon alcam . 2 sine de yeter note 3 alsam ancak 600 lira daha fazla alacağım telefondan

. LG G2 den sonra Note 3 en iyi telefon şuan piyasada

eğer iphone kullanıcısı değilsen hiç bulaşma . hava atma telefonundan başka bişey değil o kadar oyun varda ne oluyor parmaklarım bile sığmıyor ekrana :( çook küçük çook

• Beğen
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
seninle aynı durumdayım ancak sen parayı gözden çıkarmışsın ben hem laptop hem telefon alcam . 2 sine de yeter note 3 alsam ancak 600 lira daha fazla alacağım telefondan

. LG G2 den sonra Note 3 en iyi telefon şuan piyasada

eğer iphone kullanıcısı değilsen hiç bulaşma . hava atma telefonundan başka bişey değil o kadar oyun varda ne oluyor parmaklarım bile sığmıyor ekrana :( çook küçük çook

S3 kullanıyorum şuan o bile hani biraz küçük geliyor.

Ama S3 çok stabil değil Note 3 dende korkuyorum :(

• Beğen
Tepkiler: Dede
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Halen kararsızım nasıl karar vericem :(

Elektr0

Elektr0

Üye
Note 3 her türlü büyük ekran sevenlerin cihazı bu kesin kalem olayı var farklı ve fark yaratan bir cihaz fiyat 2.100-2.200 TL . İphone 5s türkiyenin resmi apple mağzasında 2.449 TL 32 Gb için .. İphone 5s için söylenecek birşey yok stabil başka daha çok stabil :D Apple dünyası başka bir şey kalite ve stabillik appstore felan felan işte... A7 m7 işlemci üstünlüğü(64bit) ve 2 led flaş'ı 1000 yakın farklı konbinasyon ile flaş yenilikleri vs vs yazarsam daha çok uzar gider... senin hangisi hoşuna gidiyorsa onu al... ama ben note 3 diyorum.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
ios la androd veya windows phone kıyaslanamaz .

ekrana önem veren birisin anladığım kadarıyla kafadan ele IOS u
kalite performans = Android .

nokialara hiç girmeyin daha sırası değil almak için.

• Beğen
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 her türlü büyük ekran sevenlerin cihazı bu kesin kalem olayı var farklı ve fark yaratan bir cihaz fiyat 2.100-2.200 TL . İphone 5s türkiyenin resmi apple mağzasında 2.449 TL 32 Gb için .. İphone 5s için söylenecek birşey yok stabil başka daha çok stabil :D Apple dünyası başka bir şey kalite ve stabillik appstore felan felan işte... A7 m7 işlemci üstünlüğü(64bit) ve 2 led flaş'ı 1000 yakın farklı konbinasyon ile flaş yenilikleri vs vs yazarsam daha çok uzar gider... senin hangisi hoşuna gidiyorsa onu al... ama ben note 3 diyorum.

Bu gün Iphone 5 kullandım çok stabil herşey çok hızlı benim s3 yanında takoz kaldı. Dokunduğum herşey anında açılıyor s3 te rehberee girmek istiyorum 3 sn sonra açılıyor.

Arkadaşlar ama birşey dikkatimi çekti benim s3 ten daha çabuk sarj ı bitiyor gibi geldi bana ve internette takılmama rağmen ısınıyordu bu benim s3 te bile olmuyor sadece oyun oynarken ısınıyor.

Bir sorum daha olucak

Iphone da oyunlarda ısınıyormu

ve Note 3 çok ısınma yaparmı ?

Arkadaşlar lütfen halen karar veremedim. :(

Ne yapmam lazım lütfen arkadaşlar ikisinde detaylı bir şekilde + ve - en ince ayrıntısına kadar yazarsanız sevinirim. :(

Hepinize çok teşekkür ederim.Arkadaşlar

Iphone 5s ile note 3 arasında en iyi oyunda aralarında ne kadar fps farkı olur ?

boran9999

boran9999

Üye

Size tavsiye Cihazı ne için alıyorum diye kendinize bir sorun! İkilemde kaldığınız 2 cihaz arasında hiç bir alaka yok ekran olarak bile 4.31 cm fark var ben size yardımcı olayım eğer hava atmak için cihaz arıyorsanız iPhone5s alın stabil olması çok daha hızlı olması vs vs bunlar 4'' ekran üzerinde hikaye bazı oyunlara büyülteçle bakman gerekir 16Gb si kesinlikle işinizi görmez minumum 32 Gb almanız lazım onlarında fiyatı malum neyse işimi görsün oyun oynarım sıkılırsam altını üstüne getirir tekrar düzeltirim derseniz bana göre mantıklısı Note3.

• Beğen
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Size tavsiye Cihazı ne için alıyorum diye kendinize bir sorun! İkilemde kaldığınız 2 cihaz arasında hiç bir alaka yok ekran olarak bile 4.31 cm fark var ben size yardımcı olayım eğer hava atmak için cihaz arıyorsanız iPhone5s alın stabil olması çok daha hızlı olması vs vs bunlar 4'' ekran üzerinde hikaye bazı oyunlara büyülteçle bakman gerekir 16Gb si kesinlikle işinizi görmez minumum 32 Gb almanız lazım onlarında fiyatı malum neyse işimi görsün oyun oynarım sıkılırsam altını üstüne getirir tekrar düzeltirim derseniz bana göre mantıklısı Note3.

Teşekkür ederim. Sanırım haftaya Note 3 alıcam.
Ama arakadaşlar bir sorum daha olucak ben s3 aldıktan 2 hafta sonra fiyatı düştü şimdi ben gene alıcam note 3 de düşecekse ne zaman düşer ?

boran9999

boran9999

Üye
Teşekkür ederim. Sanırım haftaya Note 3 alıcam.
Ama arakadaşlar bir sorum daha olucak ben s3 aldıktan 2 hafta sonra fiyatı düştü şimdi ben gene alıcam note 3 de düşecekse ne zaman düşer ?

Fiyat mutlaka düşer! Satış rakamları rakip cihaz durumları vs vs bunlara etken olan faktörler. Fiyat düşer yada düşmez gibi etkilerden çok cihazımdan ne kadar yararlana bilirim olmalı düşünceniz. Yoksa Apple'ın oluşturduğu tüketici kalıbının içinde bulursunuz kendinizi, nasıl olsa değeri diğerlerinden az düşer mantığı ile eksik cihaz kullanımına iter sizi. Şimdiden hayırlı olması dileği ile kolay gelsin.

Edit: Bende S3 kullandım rehber sorunun aslında ufak bir sorun ama insanı acaip rahatsız ediyor sanırım arayüzle ilgili Note3 lerdede varmıdır aynı sorun? Bunu en iyi Note3 kullanan arkadaşlar cevaplar. Saygılar

Son düzenleme:
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize Teşekkür ederim...

Iphone 5s den vaz geçme sebeplerim.

1. Ekranın küçük olması
  2. Note 3 kalemle yapılan özellikleri çok hoşuma gitti.
  3. 32 GB fiyatının pahalı olması
  4. Ana ekran ve widget olmaması beni çok rahatsız etti.
  5. Çok sade bir cihaz.
  6. Iphone 5 kullandım batarya performansı kötüydü Note 3 nasıl bilmiyorum ama daha iyi diye duydum.
  7. Iphone 5 30dk kullandım internette bile ısındı. Not=s3 bile ısınmıyor.
  8. Tekrar teşekkür ederim.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bugün note3 aldım 1.995 lira Samsung garantili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt