n8 alma bence n9 çıktı zaten iphone 4 de tavsiye etmem ama paraya yazık.

eee kardeşim iphone alınca nolcek o paraya?.. pc ye bi bağlıcam sadece itunes üzerinden birşeyler yükleyebilcem.. size tek örnek apple ın mallarını bana beleş vercekler almam.. itunes e bağlı kalmak gibi işkence birşey olamaz.. müzik dinlemek için ipod shuffle almıştım < salağım işte > zamanında birde ona 140 lira para verdim.. itunes üzerinden yükleme yapıyordum ve işkence.. her gittiğim yerde pclerde itunes yüklü olcak değilya.. e siz artık düşünün işkenceyi ..sadece fostan ibaret bana göre iphone..Dostum bence nokia alma işletim sisteminde nokia artık sıfır ve nokia bu gidişle devride bitiyor benim ilk telefonumda nokiaydı eskiden nokia sürekli gelişen bir firmaydı ama artık değil bende nokia kullanıyorum ama artık bu son nokia kullanışım olacak çünkü nokia da bi gelişme yok artık iphone 5 olayına gelince çıkacağı kesin hatta apple iphone 4s modelinide çıkaracak ve fiyatınında ucuz olacağını söylemiş linkleride kesinlikle okuyup inceleyin derim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oradaki fiyatlar abd deki fiyatlar avrupada ve sonrasında Türkiye de fiyatı ne kadar artar bilinmez ancak Türkiye de elektronik tüm eşyalara yüzde 48 vergi uygulandığını düşünürsek fiyatların yine Türkiye de uçacağı kesin
başka bi tele takamıyosunuz aramaları tek tek silemiyosunuz telefon anlamında bir çok şeyi sizin istediğiniz değil apple nin istediği gibi oluyor ama amacınız bir telefondan tabiri caizse tablet bilgisayar gibi iş yapmasıysa iphone 4 diyebilirim n8 in donanımımı eksim amma güldüm heee kullanmış gibi konuşuyorsun usb girişi bile var bee klavye maus flashdısc ne istersen takıyorsun bunu kabul et arkadaşım bugüne kadar özelligi encok olan telefon örnegin ben arabada giderken telefondaki müziklerimi arabanın radyorsundan dinliyebiliyorum fm vericisi bile var yaa ama bietek kötü yanı işletim sistemi herneyse arkadaşlar ben n8 den sıkılmıştım zaten cumartesi günü bitane SAMSUNG GALAXY S2 ALDIM. BAYİİDE LG OPTİMUS 3D YE BAKTIM ama gözleri fena yoruyor 20 saniye bakamıyorsun ekrana tip ve boyut olarak neredeyse GALXY S2 İLE AYNI ama 3d kamera 5 mp yaramaz işte birde sony erricson ixperia arc ye baktım ama öylesine ekran uzunlugu çok iyi galaxy ile aynı ama genişligi daha dar bide tft ekran olması güzel herneyse galaxy yi çok çabuk çözdüm çünkü fazla bir özelligi yok usb girişi yok hdmı çıkışı yok fm verici yok auto fokus yok exon flash yok ama şuan enson çıkan androit telefonların en iyisi bu bundan sonra lg 3d geliyor sonra sony e ixperia arc sonra ıphone4 ıphone 4 ün en son gelmesinin nedeni hiçbir özelligi yok hangi bayiiye giderseniz gidin avrupada ya sony e ixperia yada galaxy s2 tavsiye ediyorlar neyse benden bukadar

Şu an alman gereken tek telefon iPhone 4S![]()
aynen kardeşim iphone 4 alcaktım 4s çıktığı için 4 s yi bkleyeceğim
şimdi 4si görünce içim gidiyo her ne kadar olağan üstü bir değişiklik olmasada işlemci gücü ve ful hd kamera içimi eritti resmen şimdi bu cihazı satacak olsam bir dünya zarar edeceğim ve 4s sanırım kasımda türkiyede olabilirSözlerini eleştirmek için değil ama başkalarını yanlış yönlendirmemek için söylüyorum bunları:- N8'deki USB On the Go teknolojisinin sürümü 1.3 iken Galaxy S II'de 2.0- HDMI çıkışı var.- FM Transmitter N8'de var ancak Galaxy S II' de hatırladığım kadarıyla yok.- Diğer konularda , otomatik odaklama vs, N8'in de hem artıları hem eksileri; Galaxy S II'nin de hem artıları hem de eksileri var.n8 in donanımımı eksim amma güldüm heee kullanmış gibi konuşuyorsun usb girişi bile var bee klavye maus flashdısc ne istersen takıyorsun bunu kabul et arkadaşım bugüne kadar özelligi encok olan telefon örnegin ben arabada giderken telefondaki müziklerimi arabanın radyorsundan dinliyebiliyorum fm vericisi bile var yaa ama bietek kötü yanı işletim sistemi herneyse arkadaşlar ben n8 den sıkılmıştım zaten cumartesi günü bitane SAMSUNG GALAXY S2 ALDIM. BAYİİDE LG OPTİMUS 3D YE BAKTIM ama gözleri fena yoruyor 20 saniye bakamıyorsun ekrana tip ve boyut olarak neredeyse GALXY S2 İLE AYNI ama 3d kamera 5 mp yaramaz işte birde sony erricson ixperia arc ye baktım ama öylesine ekran uzunlugu çok iyi galaxy ile aynı ama genişligi daha dar bide tft ekran olması güzel herneyse galaxy yi çok çabuk çözdüm çünkü fazla bir özelligi yok usb girişi yok hdmı çıkışı yok fm verici yok auto fokus yok exon flash yok ama şuan enson çıkan androit telefonların en iyisi bu bundan sonra lg 3d geliyor sonra sony e ixperia arc sonra ıphone4 ıphone 4 ün en son gelmesinin nedeni hiçbir özelligi yok hangi bayiiye giderseniz gidin avrupada ya sony e ixperia yada galaxy s2 tavsiye ediyorlar neyse benden bukadar