Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar 900-1300 tl arası telefon tavsiyesi alabilirmiyim sizlerden

Sponsorlu Bağlantılar

seventime1

seventime1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 900-1300 tl arası telefon tavsiyesi alabilirmiyim sizlerden
Lg G2 --- Casper via v8 --- galaxy note 2 --Htc One --Samsung galaxy S4 -- sony xperia z
İşte bunların arasında kaldım.Malum öğrenciyiz ve yurtta kalıyorum canım sıkıldığı için çok oyun oynarım bu nedenle oyun ve telefonun ısınma değerleri dikkatte alarak tavsiyeleriniz nelerdir.

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
bu fiyata g2 16gb alınabiliyor sanırım oyun oynayacak biri için sıkıntı olabilir içlerinde performansı en iyi olanı
note2 bende var oyun performansı günümüz beklentilerinin biraz altında, gereksiz saçma uygulamaları rootla kaldırarak veya rom atarak performans iyileşir fakat alınırsa ikinci el olarak mantıklı, grafik kalitesinde sorun yok
s4ün şarjı note2 ve g2 kadar iyi değil, 5.0 alacak performans yeterli
diğerlerini pek bilmem

geçen sene ocakta 1300e aldım neyin kafası bu bilemedim :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Meizu Mx4

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kesinlikle xperia z2. Oyun performansı ve batarya performansı konusunda hiçbiri eline su dökemez.

seventime1

seventime1

Üye
    Konu Sahibi
Aslında lg g2 ve Htc one arasında kalmııstım fakat fazla ısınma sonrası lg g2 de ekranda sararma olduğunu öğrendim,çok oyun oynayacağım için büyük ihtimalle bendede aynı sorun olur.Htc one tasarım olarak şık olsada içi benim için daha önemli hala kararsızım.
S4 ü nedense kimse önermiyor sebebini bilmiyorum.
Note 2 de çok büyük 5.2 inc den fazlası sıkıntı elimde dolaştırmak istemiyorum anlarsınız :D
Casper via v8 de ise işlemci ler çokfazla fakat her uygulama çoklu işlemciye uyumlu değilmiş
birde yaşlı grafik işlemcisi buunuyormuş buda oyunlarda sıkıntı yaratır büyük ihtimalle
sonuç olarak hala çok kararsızım :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Aslında lg g2 ve Htc one arasında kalmııstım fakat fazla ısınma sonrası lg g2 de ekranda sararma olduğunu öğrendim,çok oyun oynayacağım için büyük ihtimalle bendede aynı sorun olur.Htc one tasarım olarak şık olsada içi benim için daha önemli hala kararsızım
z2 al diyorum kardeşinin sözünü dinle pişman olmazsın :D Piyasadaki en iyi batarya, muhteşem oyun performansı, kamera, su geçirmezlik, ekran kalitesi, sağlamlık ne ararsan var

seventime1

seventime1

Üye
    Konu Sahibi
Fakat z2 nin fiyatı bütçemi aşıyor :D z1 bile 1400 lerde

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
1300 liranın üzerine 100 bırakamıyor musun?

98farom98

98farom98

Üye
Kardeşim bana göre alacaksan Z1,Z2 al derim ama bütçeni aşıyorsa lg g2 :oke:

seventime1

seventime1

Üye
    Konu Sahibi
Z2 nin 16 gb ı 1700 tl şuan oyüzden

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam meizu Mx4 1000 tl ye varken ne gerek var cihaz da ne ısınma sorunu ne de kronik sorun :)

Buğra

Buğra

Admin
Xperia Z2 veya Meizu mx4 al kesinlikle

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ama telefona su dökmesi gerekir çünkü isiniyormus baya şikayet var.
Hangi telefon o kadar özellik ve parformansı varken ısınmıyor acaba g3 mü? Malesef o z2 den de çok ısınıyor.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
O da ısınıyor kardeşim zorlandığında. Arka panel plastik cam karışımı olsuğu için geç ısınıyor fakat ısınınca kolay geçmiyor. Ondan dolayı millet bu kadar şikayetci. Hem konumuz z3 değil z2 :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Meizu diyorum adamlar yapmış ısınmıyor cihaz